ΝΕΑ

Στις 8 Ιουνίου 2024 οι Coldplay θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Σαν όνειρο που βγήκε πραγματικότητα είναι η είδηση της συναυλίας των Coldplay στην Αθήνα. Πριν λίγες ημέρες, το συγκρότημα είχε κάνει ένα tease στη συναυλία τους στο Άμστερνταμ, στο οποίο έδειξαν στο κοινό τις σημαίες από τις χώρες που θα "ταξιδέψουν" το 2024 ως συνέχεια της περιοδείας, «Music Of The Spheres World Tour».

Χθες, οι Coldplay έκαναν την επίσημη ανακοίνωση με τις χώρες, τι πόλεις, τις ημερομηνίες και τα στάδια στα οποία θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους το 2024.

Πρώτη - πρώτη στη λίστα η Αθήνα, στις 8 Ιουνίου σε μια μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα κάνει συναυλία στη χώρα μας.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου. Αν θέλετε να προετοιμαστείτε και να είστε από τους πρώτους που θα κατοχυρώσουν την θέση τους στη συναυλία, μπορείτε να μπείτε στο Coldplay.com και να εγγραφείτε για να λάβετε ειδοποίηση στην έναρξη της προπώλησης.

Αργότερα μέσα στη χρονιά θα ανακοινωθούν και τα Infinity Tickets, τα περιορισμένου αριθμού εισιτήρια που δίνουν την ευκαιρία στους θαυμαστές που δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν τα κανονικά εισιτήρια, να μπορέσουν να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα. Αυτά τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20€.