ΝΕΑ

J Balvin - Ed Sheeran: Κυκλοφορούν νέο άλμπουμ το 2024!

Ο J Balvin επιστρέφει στο προσκήνιο και ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ σε συνεργασία με τον Ed Sheeran, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Ο Balvin μίλησε στο Nylon για το άλμπουμ καθώς αποτελεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά μετά το «Jose», που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια. Όπως είπε, το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει νέους ήχους όπως EDM και pilita, ενώ αποτελεί μια εκδοχή ηλεκτρονικής μουσικής από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Το άλμπουμ είναι πολύ προχωρημένο, αλλά είναι εύκολο να το αφομοιώσεις. Τα flows, οι παραδόσεις – τα πάντα είναι πολύ ανανεωμένα», εξήγησε.

Το άλμπουμ θα έχει ως lead single το «Click, Click, Flash», ένα τραγούδι το οποίο ο ίδιος περιγράφει ως ένα «σκοτεινό dembow riddim» γεμάτο με ήχους από τις φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι.

ed sheeran

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο Balvin ανακοίνωσε πως το άλμπουμ με τον Sheeran θα κυκλοφορήσει επίσημα το 2024.

«Προέκυψε με έναν οργανικό, φυσικό τρόπο. Γνωριστήκαμε, ήπιαμε καφέ, συναντήσαμε ο ένας τον άλλον στο ίδιο γυμναστήριο, στο ξενοδοχείο», είπε.

«Θα είναι άλλο ένα άλμπουμ για το οποίο θα έχουμε πολλά να πούμε, γιατί είναι σαν να συναντιούνται δύο κόσμοι», πρόσθεσε.