ΝΕΑ

Ο Paul McCartney ξεκινά podcast και θα μοιραστεί τις ιστορίες των πιο γνωστών τραγουδιών του

Την ιστορία των πιο γνωστών τραγουδιών του Paul McCartney πρόκειται να ακούσουμε από τον ίδιο τον τραγουδιστή στο νέο του podcast, «McCartney: A Life In Lyrics». Το Podcast πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και ακούμε τον θρυλικό τραγουδιστή των Beatles να μας περιγράφει την ιστορία πίσω από τα πιο αγαπητά κομμάτια του.

Πιο συγκεκριμένα, το «McCartney: A Life In Lyrics» περιγράφεται ως ένας συνδυασμός διδασκαλίας, απομνημονευμάτων και ενός αυτοσχεδιαστικού ταξιδιού με έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Για το podcast, ο McCartney συνεργάζεται με τον Paul Muldoon, με τον οποίο θα συζητάει τις ιστορίες που τόσο πολύ ανυπομονούμε να ακούσουμε.

«Όταν ακούσαμε τις ηχογραφήσεις, συνειδητοποιήσαμε ότι συνέβαινε κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτές τις συζητήσεις», εξηγεί ο Paul Muldoon. «Ήταν ο McCartney χωρίς φίλτρο».

Ο πρώτος κύκλος του «McCartney: A Life In Lyrics» αποτελείται από 12 επεισόδια που επικεντρώνονται σε διαχρονικές επιτυχίες όπως τα «Eleanor Rigby», «Back In The USSR», «Let It Be», «When Winter Comes», «Penny Lane», «Uncle Albert/Admiral Halsey», «Here Today», «Live And Let Die», «Magical Mystery Tour», «Jenny Wren», «Too Many People» και «Helter Skelter».

paul mccartney

Το Podcast θα κυκλοφορήσει και δεύτερο κύκλο τον Φεβρουάριο του 2024. «Ο Paul McCartney είναι ένας από τους πιο βαθυστόχαστους, χαρισματικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, και τα τραγούδια του έχουν αναπτερώσει και έχουν δώσει νόημα σε τόσες πολλές στιγμές στη ζωή τόσων πολλών από εμάς – οπότε η ευκαιρία να κυκλοφορήσουμε ένα podcast που αφηγείται τις ιστορίες πίσω από αυτά τα τραγούδια εμφανίζεται μία φορά στη ζωή», δήλωσε ο Conal Byrne, Διευθύνων Σύμβουλος του Digital Audio Group της iHeartMedia.

«Το “McCartney: A Life In Lyrics” θα είναι μία μοναδική στο είδος της αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο της παραγωγικής διαδικασίας του – μίας διαδικασίας που έχει επηρεάσει και εμπνεύσει πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο»,συνέχισε.

«Απλά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Sir McCartney, τον Paul Muldoon, τον εκτελεστικό παραγωγό Malcolm Gladwell και την Pushkin Industries για να μεταφέρουμε αυτές τις ιστορίες σε όλους τους ακροατές», κατέληξε.