ΝΕΑ

Ο Brian May των Queen ακούει P!nk και Avril Lavigne

Μπορεί ο Brian May, όπως είπε να μην έχει πολύ χρόνο να ακούει μουσική, ωστόσο αποκάλυψε τις δύο αγαπημένες του τραγουδίστριες και η αλήθεια είναι πως μείναμε άφωνοι.

Όπως δήλωσε ο κιθαρίστας των θρυλικών Queen, είναι μεγάλος θαυμαστής της P!nk και της Avril Lavigne. Μάλιστα, χαρακτήρισε την μουσική της Lavigne "φρέσκια" και νεανική.

«Ντρέπομαι να πω πόσο λίγο κάθομαι και ακούω μουσική», είπε χαρακτηριστικά. «Συνήθως κάνω μουσική ή εργάζομαι με κάποιον άλλο τρόπο -στην αστροφυσική ή στην προστασία της άγριας ζωής- και έχω τρία παιδιά και επτά εγγόνια. Δεν μου μένει και πολύς χρόνος.

Έχω όμως μερικά CD στο αυτοκίνητο που ακούω συνέχεια. Η P!nk είναι ένα από αυτά. Τη λατρεύω. Είναι καταπληκτική. Ακούω πολύ τους Foo Fighters και μου αρέσει η Avril Lavigne – δεν τη βαριέμαι, θεωρώ πάντα φρέσκια τη μουσική της. Έχει μία πληθωρικότητα που μου αρέσει», συνέχισε.

queen

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αν δεν ήταν μέλος των Queen θα ήθελε πολύ να είναι μέλος των The Beatles.

«Στους Beatles, πιθανότατα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν εύκολο να είμαι Beatle, αλλά αυτό το απίστευτο επίπεδο δημιουργικότητας, θα μπορούσα να το καταλάβω», τόνισε.

«Αν δεν ήταν οι Beatles, θα μπορούσαν να ήταν οι Led Zeppelin. Αν με άφηναν να γίνω μέλος τους», κατέληξε.