ΝΕΑ

Νέα Σελήνη, νέα ξεκινήματα και μία Αφροδίτη έτοιμη για επιστροφές!

Προβλέψεις από 17 έως και 23 Ιουλίου

Η καρδιά του καλοκαιριού μάς βρίσκει με νέα Σελήνη στο αγαπημένο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό σημαίνει ότι έφτασε η ώρα να κάνουμε νέα ξεκινήματα για άλλη μια φορά, εξαρτάται φυσικά από ποιον Οίκο επηρεαζόμαστε. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα αλλάζουν ζώδια και οι δεσμοί της Σελήνης, κάτι που έχει πιο καρμική σημασία και επηρεάζει ταυτόχρονα γενιές ολόκληρες. Δε θα σας το αναλύσω περισσότερο, γιατί θα μας πάρει η νύχτα και άλλη όρεξη δεν είχατε να ακούτε για αυτά. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, να σας πω ότι έχουμε έναν Ερμή που θα έχει μία κόντρα με τον Ουρανό, κάτι που θα επηρεάσει τα σταθερά. Επίσης έχουμε και τον Άρη που θα πάει κόντρα στον Κρόνο και αυτό θα επηρεάσει τα μεταβλητά. Συμβαίνει, όμως, άλλο ένα γεγονός και αυτό είναι η Αφροδίτη που αναδρομεί στο ζώδιο του Λέοντα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις ενθυμούμενοι πάντα ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται μέσα στο σπίτι σας, αν ανοίξετε το ντουλάπι της κουζίνας και κάνετε πέρα τις βιταμίνες, θα τη δείτε να ξεπροβάλει. Επειδή όμως δε βλέπω να με πιστέψατε, θα σας πως ότι αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται τα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας ως οίκημα, αλλά και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Στην καθημερινότητά σας αυτό σημαίνει ότι θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τον προσωπικό σας χώρο. Υπάρχει, δηλαδή, μεγάλη πιθανότητα να σας έρθει η επιθυμία να μετακομίσετε ή απλώς να αλλάξετε διακόσμηση. Επίσης μπορεί να σας έρθει η όρεξη να σηκώσετε όλα τα έπιπλα και να τα φέρετε τούμπα μες στο σπίτι. Αν δεν σας έρθει κάποια τέτοια επιθυμία, τότε να περιμένετε ότι θα αρχίσετε έναν νέο κύκλο συζητήσεων με κάποιο από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Θα ήθελα να σας πω και δυο λόγια για την Αφροδίτη που αναδρομεί, γιατί πρόκειται να σας επιστρέψει έρωτες που είχατε ξεχάσει ή για κάποιον λόγο είχατε απομακρυνθεί. Ο σκοπός της επιστροφής τους θα είναι για να τους δώσετε μία ακόμα ευκαιρία ή έστω να σκεφτείτε αν είχατε πράξει σωστά στο παρελθόν. Κάτι άλλο που χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο είναι να μην κάνετε νέα ξεκινήματα ή να μην αγοράσετε κάτι που να έχει σχέση με το χόμπι σας και, γενικότερα, τη διασκέδασή σας. Ας πούμε, μην πάτε να αγοράσετε το τελευταίο μοντέλο τρένου για τη συλλογή σας - ή θα το μετανιώσετε αργότερα ή θα σας βγει ελαττωματικό. Επίσης. μην κλείσετε εισιτήρια για καμμία συναυλία, σινεμά, παιδική παράσταση, γιατί όλο και κάτι θα στραβώσει. Γενικότερα ως συμβουλή κρατήστε να μην κάνετε τίποτα που έχει σχέση με την εμφάνισή σας, όπως βάψιμο ή κούρεμα μαλλιών. Αν μπορείτε να μην ψωνίσετε κιόλας, καλό θα ήταν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, το κύριο αστρολογικό γεγονός που επηρεάζει εσάς, είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι ο τρόπος που θα εκφράζεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Αν μένετε με την οικογένειά σας, καλό θα ήταν προς το τέλος της εβδομάδας να μετακομίσετε σε κάποιον φίλο ή το ταίρι σας. Σας το λέω αυτό γιατί οι παρεξηγήσεις και ο φανατισμός σας σε κάποια θέματα μπορεί να βγάλουν τη συζήτηση εκτός ορίων. Αν μένετε μόνοι σας, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε κάποια κουβέντα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να σας φτιάξει ό,τι ζημιές έχουν βγει, γιατί σας βλέπω να μη συμφωνείτε σε τίποτα. Γενικότερα, πασάδες μου, το επόμενο διάστημα καλό θα ήταν να μην κάνετε καμμία κίνηση που να αφορά στο ακίνητό σας, γιατί αναδρομεί και η Αφροδίτη στον ίδιο τομέα οπότε πρόκειται να βγουν καθυστερήσεις σε ό,τι και αν κάνετε. Για τέλος, να σας πω ότι υπάρχει περίπτωση να σας έρθει κάποια ιδέα για να κάνετε κάτι εκκεντρικό, πάντα σε σχέση με το σπίτι (άντε να δούμε πώς θα πάει και αυτό). Όσον αφορά στη νέα Σελήνη, για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο της επικοινωνίας, των καθημερινών μετακινήσεων, των αδελφών και των πρώτων εξαδέλφων (μη βάλετε τα δεύτερα μέσα και μπερδευτούμε). Πρακτικά λοιπόν, οτιδήποτε είχατε στα υπόψιν σας να ξεκινήσετε σε σχέση με τα προηγούμενα, ενημερώνω ότι ευνοείστε. Αν θέλατε ας πούμε να αγοράσετε κινητό, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος. Αν θέλατε μηχανάκι ή οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς, τώρα να δείτε που θα βρείτε την καλύτερη ευκαιρία και δε θα το μετανιώσετε καθόλου που το αγοράσατε. Αυτά πασάδες μου, να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, λέω να σας ξεκινήσω από τα λίγο πιο στενάχωρα και να σας κλείσω με τα ευχάριστα. Τα πρώτα, λοιπόν, είναι πως αν θέλατε να κάνετε κάποια κίνηση που να αφορά στο σπίτι που μένετε ή στην πατρική σας περιουσία, τα πράγματα δεν προβλέπω να πάνε όπως θα θέλατε. Κάποιο άτομο από την οικογένειά σας ή το ίδιο το ακίνητο, σας πάει κόντρα σε αυτό που θέλετε. Φανταστείτε ότι εσείς είστε το γκάζι και οι άλλοι είναι το φρένο, αλλά πατιούνται και τα δύο ταυτόχρονα. Καταλάβατε, λοιπόν, πώς θα είναι οι καταστάσεις, γκάζι-φρένο-μπουμ! Μπορεί να θυμίζετε και λίγο τα μικρά παιδιά που θέλουν παγωτό, αλλά οι γονείς λένε όχι πεισματικά. Σημειώστε, παρακαλώ, ότι τυχόν εμπόδια μπορεί να προκύψουν και από την καριέρα σας. Να μην έχει δηλαδή κανείς πρόβλημα από την οικογένειά σας, αλλά να σας βγουν ανειλημμένες υποχρεώσεις για την καριέρα σας, και έτσι να προκύψουν τα προβλήματα. Συνεχίζω με την αναδρομή της Αφροδίτης, που για εσάς συμβαίνει στον Οίκο της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Με πολύ απλά λόγια από το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να μην αγοράσετε τίποτα απολύτως που να έχει σχέση με αυτά τα δύο. Δηλαδή δεν αγοράζετε κινητό, τάμπλετ, υπολογιστή, αυτοκίνητο, μηχανάκι, τροτινέτα, σκέιτμπορντ, ιστιοσανίδα, φουσκωτή βάρκα (φουσκωτή πισίνα μπορεί), τίποτα απολύτως. Επίσης να περιμένετε να επιστρέψουν ή να σας θυμηθούν τίποτα παλιοί γείτονες ή οι συμμαθητές σας από το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Τα ευχάριστα που σας είπα στην αρχή, είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον οικονομικό σας τομέα. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μία περίοδος που θα θέλετε να κάνετε νέες οικονομικές ενάρξεις. Θα σας έρθει η επιθυμία είτε να επενδύσετε σε μία καλή επιχειρηματική πρόταση που θα ακούσετε είτε πιο απλά πράγματα, όπως το κάνετε έναν οικονομικό προγραμματισμό. Το πολύ καλό σε όλα αυτά είναι ότι θα σας έρθουν ευνοϊκά τα πράγματα για να ξεκινήσετε και να πετύχει αυτό που θέλετε. Καλή αρχή, Διδυμάκια μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, για άλλη μία εβδομάδα χρόνια μας πολλά και ευτυχισμένα! Όποιο Καρκινάκι έχει γενέθλια σήμερα 17/7 να ξέρει ότι όλη την υπόλοιπη χρονιά θα κάνει συνεχώς νέα ξεκινήματα που θα αφορούν στον ίδιο του τον εαυτό. Είναι λοιπόν η καταλληλότερη περίοδος για να συγκεντρωθείτε στο τι θέλετε να καταφέρετε σε τούτη τη ρημάδα τη ζωή. Αν δεν ψήνεστε για κάτι τόσο μακρόπνοο, τότε τα σχέδιά σας μπορεί να είναι για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Γενικά, τώρα, είναι μία εβδομάδα όπου όλοι μας ευνοούμαστε στο να βάλουμε τον εαυτό μας σε άμεση προτεραιότητα, καθώς αυτό επιτάσσουν τα ζώδια. Είναι η περίοδος που λέμε στο σύμπαν τι θέλουμε να αποκτήσουμε και αυτό μας φέρνει ό,τι θέλουμε! Είναι η περίοδος που θέλουμε να αλλάξουμε τον προσωπικό μας χώρο, την εμφάνισή μας, γενικά ό,τι μας ενοχλούσε τόσον καιρό. Πάμε όμως να δούμε και λίγο την Αφροδίτη, η οποία αναδρομεί στο οικονομικό μας κομμάτι. Αυτό, λατρεμένοι μου, σημαίνει ότι ξεκινάει μία περίοδος που μπορεί να δούμε λεφτά να μπαίνουν στο πορτοφόλι μας, ιδίως αν κάποιος μας χρωστούσε. Θα μας πάρουν τηλέφωνο άνθρωποι που κάποτες τους είχαμε δανείσει και τώρα θυμήθηκαν να μας τα επιστρέψουν. Επίσης μπορούμε να περιμένουμε να πάρουμε και κάποια έκπτωση σε κάποιον λογαριασμό μας. Άλλο που μπορούμε να περιμένουμε είναι να έχουμε δεύτερες σκέψεις για οποιαδήποτε αγορά θέλουμε να κάνουμε. Θα καθόμαστε, δηλαδή, πάνω από ένα πουκάμισο και θα γκρινιάζουμε 3 ώρες για το αν θέλουμε να το αγοράσουμε ή όχι. Πολύ σημαντικό είναι να σας πω, να μην κάνετε καμμία επένδυση τον επόμενο μήνα, γιατί αυτά που σας υποσχέθηκαν δεν είναι ακριβώς όπως σας τα είπαν. Όχι ότι έγινε κάτι επίτηδες, απλώς μπορεί να αλλάξουν οι καταστάσεις στην πορεία. Αυτό που μόλις σας είπα, το πιο πιθανό είναι να σας έρθει από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, το πρώτο και κύριο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας απασχολήσει για αυτήν την εβδομάδα, αλλά και για κάνα μήνα, είναι η αναδρομή της Αφροδίτης που γίνεται στο ζώδιό σας. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται ευχάριστο, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ξεκινάει μία περίοδος που θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα πάντα. Να ξανασκεφτείτε τις μελλοντικές σας κινήσεις, να δώσετε δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σας να κάνετε καλύτερα κάτι που το προηγούμενο διάστημα δεν το είχατε καταφέρει. Όλα αυτά παιδιά θα γίνουν από την Παρασκευή και μετά. Μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Θα σας πρότεινα αν θέλετε να κάνετε κάποια εξωτερική αλλαγή στην εμφάνισή σας, όπως να αλλάξετε χρώμα ή κούρεμα μαλλιών, να πάτε να κάνετε κάποια καλαισθητική επέμβαση, να αγοράσετε ρούχα, μαγιό, να πάτε για περιποίηση των άκρων σας και οτιδήποτε άλλο περνάει από το μυαλό σας και εμένα μου ξεφεύγει, καλό θα ήταν να το κάνετε μέχρι την Παρασκευή, γιατί μετά όλο και κάτι θα πάει στραβά και ποιος σας ακούει ύστερα. Το επόμενο που σας επηρεάζει είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό και πρόκειται να σας απασχολήσουν στον τομέα καριέρα. Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς πρόκειται να ειπωθούν λόγια που θα δείχνουν τη φανατική σας υποστήριξη σε ένα θέμα. Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί στην καριέρα σας είναι να σας περάσουν από το μυαλό τίποτα εκκεντρικές ιδέες. Με τις συγκεκριμένες είναι λίγο ρίσκο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν. Σας εύχομαι να σας βγουν σε καλό και να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Να σας πω και για τη νέα Σελήνη, η οποία πρόκειται να σας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς και να θελήσετε λίγο απομόνωση - από μόνοι σας θα το θελήσετε αυτό, όχι από κάποια εξωτερική πίεση. Επίσης, αν θέλετε να εκτονώσετε διαφορετικά αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να το ρίξετε στον εθελοντισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, το κυριότερο αστρολογικό φαινόμενο που σας επηρεάζει αυτήν την εβδομάδα είναι η συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο. Παραδοσιακά αυτοί οι δύο αντιπροσωπεύουν, ο πρώτος το γκάζι και ο δεύτερος το φρένο. Επειδή εσείς έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας, σημαίνει ότι είστε το γκάζι, το φρένο το έχουν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωή σας. Οι συγκεκριμένοι αποτελούνται από τ@ σύντροφό σας, έναν επαγγελματικό συνεργάτη ή οποιονδήποτε άλλον θεωρείτε εσείς σημαντικό αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται να πάει και τόσο καλά, οπότε καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι. Με πρακτικά λόγια αυτό που μπορείτε να περιμένετε, είναι κάποιες εντάσεις και κόντρες με τα προαναφερόμενα πρόσωπα. Κάτι θέλετε να κάνετε εσείς, αλλά το έτερον ήμισυ δεν συμφωνεί. Τώρα θα μου πείτε ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά όταν είμαστε με έναν άνθρωπο, καλό είναι να συμμεριζόμαστε και τη δική του άποψη (λέω εγώ τώρα). Αυτό το φαινόμενο κορυφώνεται στις 20/7, οπότε ό,τι είναι γίνει θα γίνει μέχρι τότε. Να θυμάστε ότι με τον Άρη στο ζώδιό σας, είστε φουλ στην ενεργητικότητα και παρορμητικοί, οπότε στη θέση σας θα έκανα ένα βήμα πίσω για να δω καλύτερα τις καταστάσεις (είπε ο πλέον παρορμητικός άνθρωπος). Πάμε και στα ευχάριστα της εβδομάδας, που είναι η νέα Σελήνη και για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα των φίλων. Ένας εύκολος τρόπος να σας περιγράψω τι να περιμένετε είναι ένα προσκοπικό τραγούδι που λέει “ Νέοι φίλοι είναι σαν το ασήμι, μα χρυσάφι είναι παλιοί ”. Με ακόμα πιο απλά λόγια, σημαίνει ότι σας δίνεται η ευκαιρία να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε βαθιές φιλίες και να γνωρίσετε σημαντικά και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της κοινωνίας μας. Αν δεν είναι κάποιο τέτοιο δημόσιο πρόσωπο, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που στον δικό σας χώρο να έχει ένα πολύ καλό όνομα.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, το κυριότερο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας επηρεάσει αυτήν την εβδομάδα είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Όπως έχω πει πολλές φορές έως τώρα, όταν συμβαίνει αυτό, το σύμπαν μάς δίνει την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας, αναλόγως τον τομέα που μας επηρεάζει. Η συγκεκριμένη λοιπόν, ευνοεί τα επαγγελματικά και την κοινωνική μας εικόνα. Αυτό σημαίνει πως αν είχατε υπόψη σας να πιάσετε νέα δουλειά, τα πράγματα θα πάνε πρίμα. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε εύκολα να κλείσετε τις επόμενες δουλειές σας. Αν ετοιμάζετε τώρα μία καινούργια εταιρεία, τότε και εκεί τα πράγμα θα πάνε πρίμα. Επίσης, ξεκινάει μία εβδομάδα που θα μπορέσετε να αναδειχθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο ή κάτι να γίνει και να αλλάξει το κοινωνικό σας στάτους. Ένας απλός τρόπος είναι από ελεύθεροι να βρεθείτε αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι. Ακόμη και το αντίθετο μπορεί να συμβεί, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι αυτό το ενδεχόμενο, γιατί και εσείς, αλλά και εγώ, ταράζομαι. Πάμε και στα υπόλοιπα τα οποία είναι η αναδρομή της Αφροδίτης που για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα των φίλων και ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα μπορείτε να περιμένετε επιστροφές φίλων που είχαν χαθεί για πολύ καιρό. Επίσης, να δείτε που θα σας θυμηθούν και τίποτα σύλλογοι που είχατε δηλώσει ότι σας αρέσει η σελίδα τους ή είχατε υπάρξει μέλος τους παλαιότερα. Αν από την άλλη, σας έρθουν προσκλήσεις για να ενταχθείτε σε μία νέα κοινωνική ομάδα, τότε να μην περιμένετε ότι θα στεριώσετε εκεί. Νομίζω μια-δυο φορές θα πάτε να δείτε τι παίζει και μετά θα εξαφανιστείτε. Το ίδιο θα συμβεί και με οποιοδήποτε άτομο γνωρίσετε αυτήν την περίοδο. Κλείνοντας να σας πω, ότι αν αρχίσετε καμμιά κουβέντα με τον φιλικό σας κύκλο για λεφτά, σεξ και μυστικά, να θυμάστε ότι μπορεί να ανάψουν τα αίματα, οπότε τον νου σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι μου κρυψίνοι, η νέα Σελήνη για εσάς είναι αρκετά ευνοϊκή, καθώς πραγματοποιείται στο υπέροχο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που σημαίνει ότι σας επηρεάζει με τρίγωνο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε ένα τριγωνάκι, από αυτά που είχαμε στο σχολείο - όλο το σετ αν θέλετε, να πάρετε μια κόλλα χαρτί και να μου σχεδιάσετε ένα σκαληνό και ένα αμβλυγώνιο. Αν κάνετε αυτά να δείτε ότι θα ανοίξει ένας κύκλος για εσάς (άσχετα αν κάνατε τρίγωνα) που θα έχει σχέση με το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση, τα ταξίδια, τις ξένες γλώσσες και κουλτούρες. Επειδή αρκετά σας ταλαιπώρησα να σας πω ότι αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε έχει σχέση με τα προηγούμενα. Δηλαδή, μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για το εξωτερικό, να βρείτε έναν δάσκαλο να σας μάθει μία ξένη γλώσσα, να πάρετε απόφαση να κάνετε το μεταπτυχιακό σας, να ξεκινήσετε να διαβάζετε οποιοδήποτε θρησκευτικό κείμενο, να ξεκινήσετε κανένα ντοκιμαντέρ με θέμα τις ξένες κουλτούρες και πολιτισμούς. Αν κάποιος από εσάς είχε σκοπό να μετακομίσει στο εξωτερικό, τότε αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι καθοριστική. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά να περιμένετε να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις, ιδιοτροπίες, αλλά και ένας μικρός φανατισμός σε θέματα που μπορεί να συζητήσετε με τ@ σύντροφό σας για θέματα καριέρας. Επίσης, αν έχετε κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη, καλό θα ήταν αν μπορείτε αυτήν την εβδομάδα και μέχρι τις 20 του μήνα να μην ανοίξετε κάποια κουβέντα, γιατί και εκεί θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Οπότε μπορείτε να κρατήσετε το χαρακτηριστικό σας και να μη βγάλετε άχνα. Κλείνω με την αναδρομή της Αφροδίτης που για εσάς θα σημαίνει την επιστροφή, αλλά και την αναθεώρηση σε θέματα καριέρας. Τον νου σας πώς θα δράσετε, γιατί η αναδρομή μάς δίνει την ευκαιρία της επαναξιολόγησης - κρίμα είναι να πάει στράφι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η εβδομάδα για εσάς θα έχει το χαρακτηριστικό της κόντρας. Τα πρόσωπα που πρόκειται να λάβουν μέρος είναι κάποιος από την οικογένειά σας που διαφωνεί μαζί σας για κάποια κίνηση καριέρας που θέλετε να κάνετε. Για παράδειγμα, μπορεί εσείς να θέλετε να πάτε να δουλέψετε στην Τήνο και να τσινάει. Μπορεί να θέλετε να πάτε να μονάσετε, να θέλετε να κάνετε καριέρα στην πολιτική και να μην τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο όλο αυτό. Το άλλο που μπορεί να συμβεί είναι εσείς να έχετε θέμα για την επόμενη καριερίστικη κίνησή σας, γιατί κάποιο πρόβλημα θα προκύψει με το ακίνητό σας. Ό,τι και αν γίνει, φίλοι μου, να ξέρετε ότι το φαινόμενο έχει κορύφωση στις 20/7, οπότε μέχρι τότε θα είναι οι δυσκολίες, μετά κάντε ό,τι θέλετε. Η αναδρομή της Αφροδίτης, τώρα για εσάς, πραγματοποιείται στον Οίκο της ανώτερης γνώσης (πτυχία και μεταπτυχιακά), των ταξιδιών, των ξένων γλωσσών και κουλτουρών. Πρακτικά σημαίνει ότι, αν είχατε οποιαδήποτε ανάμειξη με τα προηγούμενα, να περιμένετε μία μικρή καθυστέρηση ή αναβολή. Γενικά κάτι δεν πρόκειται να πάει όπως θα θέλατε. Ας πούμε, αν κλείσετε εισιτήρια για το εξωτερικό, κάτι θα γίνει τελικά και δε θα ταξιδέψετε ή μπορεί να μετανιώσετε για το μέρος που θα πάτε. Αν μαθαίνετε μία ξένη γλώσσα, οι πιθανότητες να τη σταματήσετε είναι αρκετές. Αν ήσασταν σε διαδικασία του να πάρετε το πτυχίο σας, τότε και εκεί θα υπάρξει μια καθυστέρηση/ανατροπή. Υπάρχει και ένα καλό (εξαρτάται βέβαια) και αυτό είναι ότι μπορεί και να σας έρθει ένα άτομο από το εξωτερικό. Επειδή εμπλέκεται η Αφροδίτη, αυτό το άτομο μπορεί να είναι ακόμα και ο παιδικός σας έρωτας ή γενικότερα ένα παλιό φλερτ. Η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο των χρημάτων που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς, αλλά με κάποιον τρόπο εμπλέκεστε, όπως είναι τα λεφτά τ@ συντρόφου σας ή ενός δανείου που έχετε πάρει από την τράπεζα. Αν δεν έχετε πάρει, τότε είναι πολύ πιθανό, αυτήν την εβδομάδα, να σας μπουν τέτοιες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, άλλη μία εκπληκτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, το ξέρατε; Όχι μάλλον είναι η απάντηση, αλλά τι κάνω εγώ εδώ;! Λοιπόν, η νέα Σελήνη του Ιουλίου πραγματοποιείται στον Οίκο των σχέσεων και συνεργασιών για εσάς. Αυτό σημαίνει την έναρξη ενός νέου κύκλου γνωριμιών, που σκοπό θα έχουν είτε να γίνουν ταίρι σας, είτε ο επόμενος επαγγελματικός συνεργάτης σας. Φτιασιδωθείτε, λοιπόν, και ανοίξτε την αγκαλιά σας, γιατί με πολύ απλά λόγια σας βλέπω να σχετίζεστε ποικιλοτρόπως. Είναι μία περίοδος που θα δώσετε όλη σας την προσοχή σε οποιοδήποτε είδους διαπροσωπικής σχέσης. Αν είστε δεσμευμένοι και ψάχνεστε επαγγελματικά, τότε και σε αυτήν την περίπτωση τα νέα είναι ευχάριστα. Επειδή η νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σας, όπως είπαμε, αυτό σημαίνει ότι σας βλέπει και την αντιμετωπίζετε με αντίθεση. Φανταστείτε ότι είστε εσείς στην αφετηρία, στο κουλουάρ με το νούμερο 4, ενώ το άτομο που σας ενδιαφέρει βρίσκεται στον τερματισμό, πάλι στο κουλουάρ 4. Άρα είστε ακριβώς στην ίδια ευθεία, δηλαδή σας απασχολούν ακριβώς τα ίδια θέματα, αλλά από αντίθετη πλευρά (αντίθεση). Το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε είναι το ίδιο, δηλαδή θα τη βρείτε τελικά την άκρη, απλώς, επειδή έρχεστε από διαφορετικές κατευθύνσεις, προκύπτουν κάποιες ασυνεννοησίες - όσο πλησιάζετε όμως λύνονται. Αν δε σας έκαψα και μπορείτε όλο αυτό να το προσαρμόσετε στη ζωή σας και τις καταστάσεις, τότε είστε πολύ κοντά στο να κατανοήσετε την ουράνια γλώσσα, την αστρολογία εννοώ και να μου φάτε τη στήλη. Πάμε και στην Αφροδίτη που με την αναδρομή της αυτό που πρόκειται να σας φέρει είναι λεφτά, μυστικά και σεξ. Και τα τρία που σας είπα πρέπει να σας χρωστάνε για να τα πάρετε. Θα μου πείτε, ρε κυρ Αστρολόγε, εντάξει τα λεφτά, τα μυστικά και το σεξ; Είναι απλό, παιδιά, υπάρχει περίπτωση κάποιος να σας πει ένα μυστικό ή κάτι που έγινε παλαιότερα και τότε που είχε γίνει να σας είχε πει… «ααα έχω να σου πω κάτι, αλλά από κοντά». Ε, πέρασε ο καιρός και θα σας το πει τώρα. Για το σεξ ακόμα πιο απλά, κάποιος σας είχε πει… «με εσένα πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή», ε, και τώρα να ήρθε αυτή η στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, τι έγινε ρε παιδιά, πάλι με την άρνηση και την αντίδραση έτοιμοι είστε, αμάν πχια! Λοιπόν, σας ξεκίνησα με αυτόν τον τρόπο, διότι λόγια θα ειπωθούν από τ@ σύντροφό σας που θα είναι γεμάτα φανατισμό, δεν εννοώ ότι θα γίνει φασίστας (μακριά από εμάς) απλώς η έντασή του θα είναι τέτοια που θα παρεξηγηθεί. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το επόμενο σενάριο είναι να έχει εκκεντρικές ιδέες ή να του βγουν ιδιοτροπίες. Όλα αυτά που είπα παιδιά θα έχουν ως έναρξη το σπίτι σας ή κάποιο άτομο της οικογένειάς σας. Δηλαδή, δε θα ξυπνήσει το ταίρι σας έτσι ιδιότροπος, θα υπάρξει ένα έναυσμα για αυτήν τη συμπεριφορά. Επειδή όμως όλα είναι δούναι και λαβείν σε τούτη τη ζωή, να ξέρετε πως όλα αυτά μπορεί να γίνουν και τούμπαλιν. Εσείς να είστε αυτοί που θα έχετε αυτές τις ιδέες και συμπεριφορά. Η αναδρομή της Αφροδίτης, τώρα, για εσάς θα φέρει πίσω τον ακατανόμαστο, τον συγχωρεμένο, αυτόν που όταν λέμε το όνομά του φτύνουμε και τον κόρφο μας. Δεν καταλάβατε ακόμα; Τον πρώην εννοώ, παιδιά, μία παλαιότερη σχέση που είχατε, αποφάσισε να εμφανιστεί εν μέσω καλοκαιριού. Τι θέλει δεν ξέρω, αλλά καλό θα ήταν να ξαναθυμηθείτε τους λόγους που είχατε χωρίσει και να κρίνετε αν αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Ακολουθεί φιλοσοφικό μήνυμα: «Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, οι συνήθειες αλλάζουν» και άλλο ένα «συγχωρούμε τον άνθρωπο, αλλά όχι τις πράξεις του που μας πλήγωσαν». Συνεχίζω λέγοντας ότι, γενικότερα, όταν αναδρομεί ένας πλανήτης το σύμπαν μάς δίνει την ευκαιρία της επαναξιολόγησης και δεύτερης ευκαιρίας. Πράξτε αναλόγως των πιστεύω σας. Αν δεν επιστρέψει πρώην, τότε να περιμένετε έναν παλαιότερο επαγγελματικό συνεργάτη. Θα κλείσω με τη νέα Σελήνη που για το επόμενο διάστημα θα σας κάνει να ξεκινήσετε την υγιεινή διατροφή, τη γυμναστική, την καθημερινή φροντίδα του σπιτιού και την εντονότερη ενασχόλησή σας με το κατοικίδιό σας. Επίσης θα σας φέρει και περισσότερη δουλειά, καλό κουράγιο αγαπημένοι μου, may the force be with you!

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, μα τι ωραία που είναι αυτή νέα Σελήνη για εσάς! Πραγματοποιείται στον Οίκο της απόλυτης χαράς και διασκέδασης. Με λίγα λόγια σημαίνει πως είναι η καταλληλότερη περίοδος να κάνετε νέα ξεκινήματα και να ανοίξετε νέους κύκλους σε ό,τι αφορά στα πράγματα που σας προσφέρουν χαρά! Για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικά αυτά, για άλλους είναι τα παιδιά τους, για άλλους το χόμπι τους, για άλλους το φλερτ, για άλλους τα τυχερά παιχνίδια, για άλλους η πεζοπορία, για άλλους οι καταδύσεις και μπορώ να συνεχίσω μέχρι το τέλος και να μη σας πω τίποτα άλλο. Έτσι ευχάριστα, λοιπόν, θα χρωματιστεί η εβδομάδα σας και σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα. Η αναδρομή της Αφροδίτης, τώρα, θα σας επιστρέψει υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει – όχι, νομίζατε ότι αν αφήνατε την γενική του σπιτιού επ αόριστον, θα σας άφηνε έτσι το σύμπαν! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ανασηκώστε μανίκια και να ξεκινήσετε όλες τις δουλειές που είχατε αφήσει πίσω τόσον καιρό. Μιας που θα έχετε και τα μανίκια σηκωμένα, δεν πάτε να σας πάρουν και λίγο αιματάκι, γιατί έχω την εντύπωση ότι και την υγεία σας την έχετε αφήσει λίγο πίσω. Ναι, καλά καταλάβατε, είναι η περίοδος που χρειάζεται να κάνετε τα απαραίτητα τσεκ-απ, διότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Έχω άλλο ένα αστρολογικό φαινόμενο για εσάς αυτήν την εβδομάδα και είναι η συνάντηση του Κρόνου με τον Άρη. Ο πρώτος είναι αυτός που βάζει τα όρια (σκεφτείτε τα δαχτυλίδια του ότι δεν αφήνουν κάτι να πλησιάσει) και ο δεύτερος η ενέργεια και η παρόρμηση. Όταν λοιπόν βρίσκονται μαζί, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο έντονα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εσείς έχετε στο ζώδιό σας τον Κρόνο και @ σύντροφος της ζωής σας τον Άρη. Φυσικό και επόμενο, λοιπόν, μεταξύ σας να υπάρξει μία κόντρα προς τα μέσα της εβδομάδας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αν έχετε μία καλά δομημένη σχέση, αν υπάρχουν όμως ρωγμές ή θα ανοίξουν ή θα κλείσουν. Αυτά είχα να σας πω, σας εύχομαι να έχετε το ωραιότερο καλοκαίρι που έχετε ζήσει έως τώρα!

Ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη καυτή εβδομάδα!