ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα της ταινίας "Γάμος αλά ελληνικά 3"

Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού με τον καύσωνα να μας "χτυπάει την πόρτα". Τι καλύτερο από μια κλασσική, κωμική, ελληνική ταινία. Με την πολυαναμενόμενη ταινία "Γάμος αλά Ελληνικά 3" να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, η παραγωγή έδωσε στην δημοσιότητα επίσημη αφίσα.

Η πιο διάσημη ελληνική οικογένεια του κινηματογράφου κάνει το come back της, με την αγαπημένη μας Rita Wilson να είναι εκείνη που μοιράζεται πρώτη με το κοινό την αφίσα.

«Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθεσία αυτή τη φορά!) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το #MyBigFatGreekWedding3, μόνο στους κινηματογράφους 8 Σεπτεμβρίου!» γράφει η Wilson, στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

Πριν μερικούς μήνες, κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ, το οποίο μας δίνει μια γεύση από το τι κάνουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες το 2023.

«Πολλά έχουν συμβεί από τότε που παντρεύτηκα. Ο πατέρας μου πέθανε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφτούμε το χωριό όπου μεγάλωσε, στην Ελλάδα, και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας. Οπότε θα κάνουμε reunion» λέει η Τούλα στο βίντεο.