ΝΕΑ

Zayn Malik: Μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρηση του από τους One Direction!

Για πρώτη φορά, ο Zayn Malik «ανοίγει την καρδιά του» και μιλάει για όλα όσα θέλαμε να μάθουμε τα τελευταία 6 χρόνια της απουσίας του από τα μέσα.

Μιλώντας στο podcast “Call Her Daddy” με την Alex Cooper, ο 30χρονος τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία του στους One Direction, πως γνώρισε τα υπόλοιπα μέλη αλλά και γιατί την πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από ένα τόσο επιτυχημένο συγκρότημα.

Όπως είπε, εγκατέλειψε το συγκρότημα καθώς ένιωθε ότι «κάτι συνέβαινε» και ήθελα να είναι ο πρώτος που θα κυκλοφορήσει σόλο μουσική.

«Νομίζω ότι το ήξερα για λίγο καιρό. Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά συνέβαιναν πολλά πράγματα, ορισμένοι άνθρωποι έκαναν συγκεκριμένα πράγματα, ορισμένοι άνθρωποι δεν ήθελαν να υπογράψουν συμβόλαια, οπότε ήξερα ότι κάτι συνέβαινε και έτσι απλά τους πρόλαβα», θυμήθηκε.

«Έλεγα: “Απλά θα φύγω από εδώ, νομίζω ότι αυτό έχει τελειώσει”. Απλά το είδα (να έρχεται) και εντελώς εγωιστικά ήθελα να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάει και θα κάνει τον δικό του δίσκο. Αν είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, σκεφτόμουν: “Θα βιαστώ να προλάβω πρώτος”», αποκάλυψε.

«Το αντιμετωπίζω σοβαρά και είμαι ανταγωνιστικός, οπότε ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα πάει και θα κάνει τα δικό του πράγματα», τόνισε.

Φυσικά, μίλησε και για την σχέση του συγκροτήματος με τον ίδιο να τονίζει πως:

«Υπήρχαν προφανώς και υποβόσκοντα ζητήματα μέσα στις φιλίες μας. Ήμασταν μαζί κάθε ημέρα για πέντε χρόνια, και βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής», πρόσθεσε.

«Ήμασταν κοντά. Κάναμε τρελά πράγματα μεταξύ μας που κανείς άλλος στον κόσμο δεν θα καταλάβει ποτέ ή δεν θα έχει αυτές τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε μεταξύ μας, και το θυμάμαι τώρα με πολύ μεγαλύτερη αγάπη απ’ ό,τι το θυμόμουν μόλις είχα φύγει»», είπε.

«Ήταν σπουδαίες εμπειρίες, πέρασα υπέροχες στιγμές μαζί τους, αλλά ναι, απλά κάναμε τον κύκλο μας», υποστήριξε.