ΝΕΑ

Elton John: «Προσπαθεί να επεξεργαστεί» το τέλος των περιοδειών του

Με μια καριέρα 50 ετών και έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 4.500 συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ο Elton John παραδέχτηκε πως ακόμα «προσπαθεί να επεξεργαστεί» το τέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

Η περιοδεία “Farewell Yellow Brick Road” ξεκίνησε το 2018 με σκοπό να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 2021. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και της παύσης που μπήκε σε όλες τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες, το «τέλος» πήρε παράταση 2 ετών και το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο John αποχαιρέτησε το κοινό του με μεγάλη συγκίνηση.

Στις 8 Ιουλίου ο Elton John είπε το καθηλωτικό «αντίο» στους θαυμαστές του στο Tele2 Arena της Στοκχόλμης.

«Όταν ξεκινήσαμε την τελευταία περιοδεία μου το 2018, δεν θα μπορούσα να προβλέψω ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τις ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα που θα περνούσε αυτή η περιοδεία – και όλος ο κόσμος – τα επόμενα πέντε χρόνια», έγραψε, στη λεζάντα μιας ανάρτησης στα social media για το φινάλε στη Σουηδία.

«Και σε κάθε βήμα, οι θαυμαστές μου ήταν εκεί. Μείνατε μαζί μου, με υποστηρίξατε, είχατε υπομονή και συνεχίσατε να έρχεστε σε κάθε τελευταία συναυλία», τόνισε.

Ο Elton John περιέγραψε τη συναυλία ως «μαγική» και τόνισε ότι ακόμα «προσπαθεί να την επεξεργαστεί».

«Δεν νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσω για αρκετό καιρό ακόμα ότι τελικά τελείωσα με τις περιοδείες. Δεν μπορώ να σας πω πόσο πολύ θα μου λείψετε όλοι σας και πόσο ταπεινός νιώθω από την υποστήριξή σας – θα μου μείνει για πάντα», πρόσθεσε.