ΝΕΑ

Billie Eilish: Κυκλοφόρησε το “What Was I Made For?” για την ταινία της “Barbie”

Η Billie Eilish τις τελευταίες ημέρες δεν έχει σταματήσει να εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την συμμετοχή της στην επερχόμενη ταινία της “Barbie”.

Χθές, η πασίγνωστη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο, “What Was I Made For?”, το οποίο αποτελεί μέρος του “Barbie The Album”.

Η πολυαναμενόμενη ταινία της πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Ryan Gosling.

Το τραγούδι δημιουργήθηκε ειδικά για την ταινία της Barbie με την Billie να ενώνει για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις της με τον αδελφό της Finneas, σε ένα τραγούδι που και οι δύο νιώθουν πολλοί υπερήφανοι.

«Τον Ιανουάριο η Greta (Gerwig) έδειξε σε εμένα και τον Finneas κάποιες ημιτελείς σκηνές από την ταινία. Δεν είχαμε καμία ιδέα τι να περιμένουμε», δήλωσε η Eilish για το music video που συνοδεύει το κομμάτι.

«Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ που την επόμενη μέρα αρχίσαμε να γράφουμε και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και καταλήξαμε να γράψουμε σχεδόν ολόκληρο το τραγούδι εκείνο το βράδυ. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όλα αυτά φάνηκαν να συμβαίνουν σε μια στιγμή που πραγματικά το χρειαζόμουν. Είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό», συνέχισε.

«Αυτό το βίντεο με κάνει να κλαίω. Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα και ελπίζω να σημαίνει πολλά για εσάς. Δεν έχω πολλά να πω εκτός από αυτό, νομίζω ότι θα μιλήσει από μόνο του. Απολαύστε το», πρόσθεσε.

Η παραγωγή του soundtrack έγινε από τον Mark Ronson και τη σκηνοθέτρια και σεναριογράφο της «Barbie», Greta Gerwig.

Φυσικά, αν θέλετε και εσείς να δείτε πρώτοι την ταινία, συντονιστείτε καθημερινά στον Easy 97,2 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere στις 19 Ιουλίου.