ΝΕΑ

"Deadpool 3": Ρίξτε μια πρώτη ματιά στη νέα στολή Wolverine του Hugh Jackman

Μια πρώτη ματιά στο Deadpool 3 έχει κοινοποιηθεί, με την επιστροφή του Hugh Jackman ως Wolverine.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε πέρυσι από τον Ryan Reynolds παράλληλα με την ανακοίνωση ότι η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, μετά από καθυστερήσεις.

Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram του Reynolds, κοινοποιήθηκε μια πρώτη ματιά στην τελευταία απεικόνιση του Wolverine από τον Jackman και το κίτρινο και μπλε κοστούμι που φοριέται στην εικόνα υποδηλώνει μια επιστροφή στο Wolverine από τα κλασικά κόμικ.

«Don’t blink.», έγραψε ο Ρέινολντς στα IG stories του, μοιράζοντας μια φωτογραφία του Jackman δίπλα του ως Deadpool.

Πέρυσι, ο Jackman αποκάλυψε ότι χρειαζόταν μια συγκεκριμένη εγγύηση για να τον κάνει να παίξει τον Wolverine στο Deadpool 3 – δηλαδή ότι δεν θα κατέστρεφε το τέλος του Logan.

Ο Jackman είχε πει στο παρελθόν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψει στον ρόλο, ωστόσο, τώρα θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία του Deadpool στο MCU. Αλλά, για να συμβεί αυτό, ο σταρ του The Greatest Showman είπε ότι έπρεπε να βεβαιωθεί ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να «αλλοιώσει το χρονοδιάγραμμα του Logan» πριν πει ναι στον παραγωγό και φίλο του, Ryan Reynolds.

ryan reynolds

«Όλα είναι εξαιτίας αυτής της συνήθειας που έχουν στον κόσμο της Marvel που κινείται γύρω από τα χρονοδιαγράμματα», εξήγησε ο Jackman στους Jess Cagle και Julia Cunningham στη ραδιοφωνική τους εκπομπή SiriusXM [σύμφωνα με το Variety]. «Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε γιατί, ξέρετε, είναι επιστήμη. Οπότε, δεν χρειάζεται να σκέφτομαι το χρονοδιάγραμμα «Logan», το οποίο ήταν σημαντικό για μένα. Και νομίζω ότι πιθανώς και στους οπαδούς».

Ο Jackman εμφανίστηκε για τελευταία φορά ως ο κλασικός χαρακτήρας της Marvel στο Logan του 2017, το οποίο διαφημίστηκε έντονα ως η τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο. Στην πραγματικότητα, η ταινία τελειώνει με τον X-Man να πεθαίνει, κάτι που υποτίθεται ότι σήμαινε ότι ο Jackman είχε τελειώσει πλήρως τον ρόλο.

Τον Ιούνιο, οι συγγραφείς του Deadpool 3, Paul Wernick και Rhett Reese, διαβεβαίωσαν τους θαυμαστές ότι το franchise με βαθμολογία R δεν θα είναι "Disneyfied", μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.

Πληροφορίες από το ΝΜΕ