ΝΕΑ

Ο Slash παίζει κιθάρα στο τραγούδι του Ryan Gosling στο soundtrack της "Barbie" "I'm Just Ken"

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, εμφανίζεται στο soundtrack της Barbie.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες την Κυριακή (9 Ιουλίου), ο Mark Ronson, ο οποίος έγραψε μαζί με τον Andrew Wyatt το κομμάτι «I’m Just Ken» για το soundtrack, επιβεβαίωσε ότι ο Slash παίζει κιθάρα στο τραγούδι.

Μιλώντας στο Variety, ο Ronson περιέγραψε τον Slash «παντοτινό ήρωα», προσθέτοντας: «Του έστειλα το τραγούδι και μου είπε: «Αυτό είναι ένα καλό τραγούδι… ωραία, θα παίξω.» Το «απογείωσε». παίζει το σόλο στο τέλος και τα ρυθμικά μέρη. Είναι υπέροχο."

Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα του κομματιού, που τραγούδησε ο Ken του Ryan Gosling, παρακάτω.

Ο Ronson περιέγραψε επίσης τη διαδικασία συνεργασίας με τον Gosling, ο οποίος είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος» με το τελικό προϊόν.

«Δεν είχαμε συναντηθεί πριν, απλώς πήγαμε στο στούντιο και μιλήσαμε για τη μουσική», είπε ο Ρόνσον. «Καθώς άρχισε να προθερμαίνεται, είπα: «Θεέ μου, αυτός ο τύπος θα «πάει αλλού» αυτό το τραγούδι.» Και φυσικά αυτό το έκανε. Είναι ο Ken. Ποιος θα καταλάβαινε αυτό το τραγούδι καλύτερα από αυτόν;»

Άλλοι στο soundtrack περιλαμβάνουν την Billie Eilish με το νέο κομμάτι «What Was I Made For?», μαζί με τους προηγουμένως επιβεβαιωμένους καλλιτέχνες Ava Max, Dominic Fike, Gayke, Haim, the Kid Laroi και Lizzo.

Πολλά τραγούδια από την ταινία έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, όπως το βασικό σινγκλ της Dua Lipa "Dance The Night", η Nicki Minaj και η συνεργασία των Ice Spice "Barbie World", το τραγούδι "Angel" των PinkPantheress, το "Watati" του Karol G, και το «Speed Drive» του Charli XCX.

Η Barbie βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

Φυσικά, αν θέλετε και εσείς να δείτε πρώτοι την ταινία, συντονιστείτε καθημερινά στον Easy 97,2 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere στις 19 Ιουλίου.

Πληροφορίες από το ΝΜΕ