ΝΕΑ

Η Britney Spears κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της «The Woman In Me»

Έτοιμη να μιλήσει για αγάπη και τη δύναμη της μουσικής είναι η Britney Spears, μέσα από τη αυτοβιογραφία της.

Όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Gallery Books της Simon & Schuster, η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας με τίτλο «The Woman In Me», θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.

«Η συγκλονιστική κατάθεση της Britney στο ανοιχτό δικαστήριο συγκλόνισε τον κόσμο, άλλαξε τους νόμους και έδειξε τη δύναμη και τη γενναιότητά της που αποτελούν πηγή έμπνευσης», δήλωσε η Jennifer Bergstrom, ανώτερη αντιπρόεδρος και εκδότρια της Gallery Books.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τα απομνημονεύματά της θα έχουν παρόμοιο αντίκτυπο – και θα αποτελέσουν το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που τη βοηθάμε να μοιραστεί επιτέλους την ιστορία της», πρόσθεσε.

Η σύνοψη του βιβλίου θέλει την τραγουδίτρια να διηγείται τον εσωτερικό της κόσμο για πρώτη φορά στο κοινό, μετά την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια "κηδεμονίας" από τον πατέρα της.

«Τον Ιούνιο του 2021, όλος ο κόσμος άκουγε την Britney Spears να μιλάει στο ανοιχτό δικαστήριο», αναφέρεται για τη συγκλονιστική κατάθεση της τραγουδίστριας.

«Ο αντίκτυπος που είχε το γεγονός ότι μοιράστηκε τη φωνή της -την αλήθεια της- ήταν αναμφισβήτητος και άλλαξε την πορεία της ζωής της και τη ζωή αμέτρητων άλλων. Το “The Woman In Me” αποκαλύπτει για πρώτη φορά την απίστευτη διαδρομή της – και τη δύναμη στον πυρήνα μίας από τις σπουδαιότερες performers στην ιστορία της pop μουσικής», σημειώνεται.

Η Britney Spears είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της τον περασμένο Απρίλιο με μια ανάρτηση στα social media.

«Λοιπόν, γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και καθώς είναι πραγματικά θεραπευτικό, είναι επίσης δύσκολο να φέρω στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος από τη ζωή μου για τα οποία δεν ήμουν ποτέ σε θέση να μιλήσω ανοιχτά!», αποκάλυψε,

«Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ακούγομαι παιδαριώδης αλλά ήμουν εξαιρετικά νέα όταν συνέβησαν αυτά και το γεγονός ότι ασχολούμαι με αυτά τώρα, είμαι σίγουρη ότι φαίνεται άσχετο στους περισσότερους και το γνωρίζω απόλυτα αυτό», πρόσθεσε.