ΝΕΑ

Ο Nick Cave τραγουδά μαζί με κορίτσια πρόσφυγες από το Αφγανιστάν!

Ο Nick Cave συνεργάζεται με τις Miraculous Love Kids, ένα συγκρότημα που αποτελείται από κορίτσια πρόσφυγες από το Αφγανιστάν και τραγουδάνε μαζί το «Breathless/Beautiful».

Το «Breathless/Beautiful» είναι ένα τραγούδι που έχει βασιστεί στο ποίημα που έχει γράψει ο τραγουδιστής για τη σύζυγο του με τίτλο, «Wife With Eyes Closed».

Το τραγούδι "ανοίγει" ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Lanny Condola, πριν ξεκινήσει ο Cave να τραγουδάει και να δίνει φωνή στο ποίημα.

«Οι λέξεις βρήκαν βαθιά απήχηση στην ψυχή μου και μου έκανε εντύπωση πώς ακόμα και στην απώλεια, τη θλίψη και τις σκληρές αγωνίες του κόσμου, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιερό θάλαμο στην καρδιά για να κρατήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», δήλωσε ο Lanny Cordola.

Το τραγούδι συνοδεύεται από το music video σε μοντάζ και σκηνοθεσία, Hans Fjellestad. Στο βίντεο βλέπουμε τόσο τον πασίγνωστο τραγουδιστή, όσο και το γυναικείο συγκρότημα.

«Είναι τιμή μου που ο Lanny και οι Miraculous Love Kids/Girl With A Guitar επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το ποίημά μου με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο Nick Cave.