ΝΕΑ

Billie Eilish: Μας δίνει μία γεύση από το single "What Was I Made For?" για την "Barbie"

Με την πρεμιέρα της "Barbie" να είναι όλο και πιο κοντά, μαθαίνουμε καθημερινά νέα στοιχεία και ακούμε μέρη από τα τραγούδια που θα αποτελέσουν το soundtrack της ταινίας.

Αυτή τη φορά, η Billie Eilish μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο της single, "What Was I Made For?", την πρώτη μελαγχολική μπαλάντα σε ταινία που αφορά της διάσημη κούκλα.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου, ενώ το άλμπουμ με όλα τα τραγούδια, «Barbie The Album», θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Η Billie ανέβασε στο Instagram ένα post, στο οποίο ακούμε 30 δευτερόλεπτα από το τραγούδι. Το teaser ανέβηκε μερικές ώρες μετά την πρεμιέρα, στην οποία παρερέθηκε και μίλησε για την παιδική της ηλικία και πόσο αγαπούσε τις κούκλες της.

«Αγαπούσα όλες τις Barbie μου. Τις έβαζα να κάνουν τρελά πράγματα η μία στην άλλη. Δεν θέλω να ακουστεί παράξενο, αλλά αυτό είναι, τις αγαπούσα», λέει.

Φυσικά, αν θέλετε και εσείς να δείτε πρώτοι την ταινία, συντονιστείτε καθημερινά στον Easy 97,2 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere στις 19 Ιουλίου.