ΝΕΑ

Elton John: Ολοκληρώθηκε η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του!

Μετά από μια ένδοξη καριέρα 50 ετών, ο Elton John έκλεισε και επίσημα τον κύκλο των περιοδειών με τη «Farewell Yellow Brick Road Tour».

Η 330η και τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Tele2 Arena στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το Σάββατο 8 Ιουλίου και αποτέλεσε το τέλος των ζωντανών εμφανίσεων του θρυλικού τραγουδιστή.

Η περιοδεία ξεκίνησε το 2018 και από τότε έχει μαγέψει πάνω από 6,25 εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως.

elton john

«Όταν ξεκινήσαμε την τελευταία περιοδεία μου το 2018, δεν θα μπορούσα να προβλέψω ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τις ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα που θα γνώριζε αυτή η περιοδεία – και όλος ο κόσμος – τα επόμενα πέντε χρόνια», δήλωσε ο John μετά την αποχώρηση του από τη σκηνή.

«Και σε κάθε βήμα της διαδρομής, οι θαυμαστές μου ήταν εκεί. Έμειναν μαζί μου, με υποστήριξαν, έκαναν υπομονή και συνέχισαν να έρχονται σε κάθε συναυλία. Η αποψινή βραδιά ήταν μαγική», ανέφερε.

«Προσπαθώ να το επεξεργαστώ και δεν νομίζω ότι θα το συνειδητοποιήσω για λίγο ακόμα ότι τελικά τελείωσα τις περιοδείες. Δεν μπορώ να σας πω πόσο πολύ θα μου λείψουν οι θαυμαστές και πόσο πολύ ταπεινός νιώθω από την υποστήριξή τους – θα μου μείνει για πάντα», είπε.

coldplay

Στη συγκινητική συναυλία παρευρέυθηκαν και οι Coldplay, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον John εκ μέρους όλων των καλλιτεχνών για τα χρόνια καριέρας και τη μουσική που χάρισε στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει πραγματοποιήσει πάνω από 4.600 συναυλίες σε 80 χώρες.