ΝΕΑ

Η "Barbie" έκανε πρεμιέρα!

Μια ταινία που όλοι θα παραμιλούν!

Η "Barbie" έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια ταινία που θα κάνει το κοινό να παραμιλάει.

Μπορεί η Margot Robbie και ο Ryan Gosling να πρωταγωνιστούν στην ταινία στους ρόλους της Barbie και του Ken, ωστόσο, η Greta Gerwig, είχε χθές την τιμητική της. Η σκηνοθέτης, χαρακτηρίστηκε ιδιοφυΐα, με πολλούς να αναφέρουν την ταινία ως φαίνόμενο και πιθανή εισπρακτική επιτυχία.

margot robbie

Η ίδια η Robbie, εκθείασε την σκηνοθέτη, ενώ τόνισε ότι πολλοί ηθοποιοί υπέγραψαν για εκείνη.

«Οι πιο πολλοί υπέγραψαν λόγω της Greta. Δεν νομίζω ότι θα εμπλεκόμασταν αν δεν ήταν αυτή στο τιμόνι. Αυτό που κάνει στις ταινίες της... είναι τόσο ευφυής αλλά και τόσο ικανή να παραδώσει τόσο το χιούμορ όσο και το συναίσθημα που απαιτούσε η ιστορία της Barbie. Δεν μπορώ να φανταστώ να το κάνει άλλος από την Greta»

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να δουλεύω μαζί της», αναφέρει η Alexandra Shipp. Ήμουν πολύ νευρική ερχόμενη στο σετ και συνεργαζόμενη με αυτούς τους απίθανους ηθοποιούς. Η Γκρέτα φτιάχνει όμως ένα ασφαλές πλατώ και σου επιτρέπει να είσαι ειλικρινής και ευφραδής και να έχεις την ακεραιότητα σε συγκεκριμένες επιλογές τις οποίες και ανυψώνει. Είναι όνειρο η συνεργασία με μια δημιουργό σαν κι αυτή.»

margot robbie

Στην πρεμιέρα, οι πρωγωνιστές δεν θα μπρούσαν να μοιάζουν περισσότερο με τους χαρακτήρες που υποδύθηκαν. Η Margot Robbie, εμφανίστηκε με το χαρακτηριστικό μαύρο κολλητό φόρεμα της Barbie, ενώ ο Ken μας ήταν ντυμένος στα ροζ.

Όσοι μπόρεσαν να δουν την ταινία, μιλούν για μια ταινία που θα συζητηθεί και που θα κάνει μεγάλη επιτυχία από την πρώτη, κιόλας, στιγμή της πρεμιέρας.

Φυσικά, αν θέλετε και εσείς να δείτε πρώτοι την ταινία, συντονιστείτε καθημερινά στον Easy 97,2 για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere στις 19 Ιουλίου.