ΝΕΑ

Ο Noel και ο Liam Gallagher σχεδίαζαν να «εξολοθρεύσουν» τον θεατή που πέταξε παπούτσι στη σκηνή

Ο Noel και ο Liam Gallagher κάποτε σχεδίασαν να «εξολοθρεύσουν» έναν συναυλιακό που πέταξε ένα παπούτσι στο κεφάλι του frontman των Oasis.

Εν μέσω αύξησης των ιπτάμενων αντικειμένων που εκτοξεύονται στους καλλιτέχνες επί σκηνής, ο Noel -ο πρώην κιθαρίστας και επικεφαλής τραγουδοποιός του θρυλικό συγκροτήματος της Britpop- αποκάλυψε ότι αυτός και ο αποξενωμένος πλέον αδερφός του ήταν έτοιμοι να απαντήσουν στο άτομο περιμένοντας να εντοπίσουν το μοναδικό άτομο με ένα παπούτσι βγαίνει από το χώρο στο τέλος της συναυλίας.

Μιλώντας στον Dermot O'Leary στο "BBC Reel Stories", ο Noel θυμάται: "Θυμάμαι μια συναυλία όταν κάποιος χτύπησε τον Liam στο κεφάλι με ένα παπούτσι. Ο Liam είχε το παπούτσι και θυμάμαι ότι είχαμε βγει από τη σκηνή, απλώς περιμέναμε στο την εξώπορτα για να περάσει αυτός ο τύπος με ένα παπούτσι.

«Πρόκειται να τον εξοντώσουμε».

Ο 56χρονος ροκάς επιμένει ότι είχε πάντα μαύρα μάτια ή τραυματισμούς στη μύτη από επιθέσεις στη σκηνή και συχνά φορούσε γυαλιά ηλίου για να προστατευτεί.

Θυμήθηκε: "Σχεδόν κάθε συναυλία που κάναμε κατέληγε σε καυγά ή καβγά μέσα στο πλήθος. Φορούσα γυαλιά ηλίου για περίπου έξι μήνες και ήταν πάντα επειδή είχα ένα μαύρο μάτι ή μια σπασμένη μύτη."

Μια φορά, χτύπησε έναν θαυμαστή με μια κιθάρα αφού τον έσπρωξε.

oasis

Ο Noel μοιράστηκε: "Υπήρχε μια συγκεκριμένη νύχτα στο Newcastle - μεταδιδόταν ζωντανά στο ραδιόφωνο - όπου κάποιος ανέβηκε στη σκηνή και μου επιτέθηκε. Τον χτύπησα με μια κιθάρα."

Ο Noel και ο Liam, 50 ετών, δεν έχουν μιλήσει από τότε που χώρισαν οι δημιουργοί της επιτυχίας του «Supersonic» το 2009, Oasis, μετά από μια παρασκηνιακή σύγκρουση μεταξύ των αδελφών στην τελευταία τους συναυλία στη Γαλλία.

Και ο Νόελ παραδέχεται ότι πιθανότατα θα τα πήγαινε ακόμα με τον Liam αν δεν ήταν αδέρφια.

Και συνέχισε: «Δεν υπήρχε ποτέ σημείο στους Oasis που τα πηγαίναμε όλοι καλά.

«Εννοώ, μπήκα τελευταίος, και θυμάμαι την πρώτη μέρα, να σκέφτομαι "Αυτός ο ντράμερ πρέπει να φύγει - είναι ηλίθιος".

«Αν ο Λίαμ δεν ήταν αδερφός μου, μάλλον θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Το γεγονός ότι εγώ και αυτός είμαστε αδέρφια, σημαίνει μόνο ότι μπορούσαμε να πούμε πράγματα ο ένας στον άλλο που κανείς άλλος δεν μπορούσε να πει.

«Αλλά δεν θα του έβαζα ποτέ το χέρι μου στον ώμο και θα του έλεγα «Μπορεί να θέλεις να κάνεις αυτό, μπορεί να θέλεις να κάνεις το άλλο», γιατί δεν είναι ο τύπος με τον οποίο μπορείς να λογικεύσεις».

Πληροφορίες από το music-news.com