ΝΕΑ

Ένας Άρης επικριτικός και ένας Ερμής πεισματάρης ξεκινάνε την εβδομάδα μας!

Προβλέψεις από 10 έως 16 Ιουλίου 2023

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Η καλύτερη εβδομάδα του χρόνου έφτασε και ο λόγος είναι τα γενέθλιά μου που πραγματοποιούνται αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές που θα μου στείλετε και αν δε στείλετε δεν υπάρχει περίπτωση να σας παρεξηγήσω, γιατί και εγώ σε αυτά δεν είμαι πολύ τυπικός. Επειδή όμως όλα αυτά, ποσώς σας ενδιαφέρουν, πάμε να σας πω τι μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα. Δύο αλλαγές πρόκειται να έχουμε, αυτή του Άρη που μπαίνει στην Παρθένο, κάτι που θα μας κάνει όλους λίγο πιο ψείρες με την καθαριότητα και να θέλουμε να τα βάλουμε όλα σε τάξη, αλλά και να επικρίνουμε τα πάντα. Η άλλη αλλαγή είναι ο Ερμής, που πρόκειται να μπει στον Λέοντα στις 11 Ιουλίου και αυτό το αστρολογικό γεγονός θα μας κάνει όλους λίγο πιο φωνακλάδες και λίγο πιο πεισματάρηδες, οπότε δε θα έχουμε υπόψιν μας και το τι θέλουν οι άλλοι. Για Ταύρους και Καρκίνους το μενού έχει ξαφνικές συνάψεις ή διάλυση δεσμών και σχέσεων. Πάμε τώρα στο γνωστό και μη εξαιρετέο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θέλω να το πείτε πολύ δυνατά γιατί είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να ακουστεί ως τα πέρατα της γης (το ξαναείπα, αλλά δεν πειράζει, μπορεί να το ξεχάσατε), γιατί αυτό θα ήθελα να είναι το δώρο μου.

Διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, η αστρολογική αλλαγή που σας επηρεάζει είναι αυτή του Ερμή που μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα. Από την καινούργια του θέση, θα σας προσφέρει πιο έντονα το χαρακτηριστικό της διασκέδασης. Δε φτάνει δηλαδή που είχατε την Αφροδίτη στο ίδιο σημείο και τόσο καιρό φλερτάρετε, βγαίνατε, γενικότερα περνούσατε ωραία, τώρα θα ενταθεί αυτό το χαρακτηριστικό. Επίσης, σημειώστε πως είναι μία περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με παιδιά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή, γιατί είστε παρορμητικοί εσείς και δε σας προλαβαίνω. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε αυτήν την περίοδο είναι γράψετε ένα βιβλίο, ένα θεατρικό έργο, ένα σκετσάκι, ένα χορευτικό για το Tik Tok, γενικότερα κάτι που να χρειάζεται δημιουργικό μυαλό και λίγο καλλιτεχνικό ίσως. Πάμε και στον Άρη τώρα, γιατί άμα τον αφήσουμε παραπονεμένο -είναι και ο πλανήτης που σας κυβερνάει- ποιος τον ακούει. Από την καινούργια του θέση, λοιπόν, αυτό που πρόκειται να σας φέρει είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Επειδή όμως είναι ο θεός του πολέμου μην περιμένετε ότι θα σας φέρει και κάτι καλό, οπότε με πλάγιο τρόπο προσπαθώ να σας πω ότι μπορεί να αρρωστήσετε μες στο κατακαλόκαιρο. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να προφυλαχθείτε, είναι ένα check up για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, να μην ανεβαίνετε στο μηχανάκι φρεσκολουσμένοι, να μην κοιμάστε με το air condition ανοιχτό και να μην κάνετε οτιδήποτε άλλο περάσει από το μυαλό σας το οποίο μπορεί να σας αρρωστήσει. Αν είστε από τα Κριάρια που έχετε γερή κράση και δεν αρρωσταίνετε, τότε να περιμένετε να προκύψουν κάποια προβλήματα, εντάσεις και έριδες στον χώρο της εργασίας σας, ιδίως αν κατέχετε υπαλληλική θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα σας ξεκινήσω με αυτό που σας είπα και στην εισαγωγή που αφορά μόνο σε εσάς και στους Καρκίνους. Είναι μία εβδομάδα -και συγκεκριμένα προς το τέλος της- που θα έχετε την ευκαιρία είτε να συνάψετε μία σχέση είτε να διαλύσετε μία. Αυτή η σχέση που λέω θα έχει να κάνει με κάποιο άτομο που βλέπετε στον καθημερινό σας περίγυρο, όπως είναι οι γείτονές σας, οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, ο φούρναρης, ο μπακάλης, ο έμπορος-παραγωγός στη λαϊκή αγορά, γενικότερα άνθρωποι που βλέπετε κάθε μέρα. Μέσα σε αυτούς μπορείτε να βάλετε και τα αδέλφια σας, ανεξαρτήτως το πόσο συχνά τα βλέπετε. Αν δεν είναι με κάποιο πρόσωπο, να περιμένετε ότι θα υπάρξει μία διάσπαση είτε με το κινητό σας είτε με το μεταφορικό σας όχημα, να σας χαλάσει εννοώ παιδιά, μην ψάχνετε να βρείτε τι εννοεί ο ποιητής. Επειδή όμως δεν είναι μόνο διάσπαση, αλλά και ένωση, μπορεί και να πάρετε καινούριο κινητό. Πάμε τώρα να σας πω για τον Άρη που μπαίνει στην Παρθένο, κάτι που σας επηρεάζει άμεσα, καθώς είστε και εσείς ζώδιο της γης. Επειδή μπορεί να μου στεναχωρηθήκατε λίγο με αυτή τη διάσπαση που είπα (και αν δεν το κάνατε εσείς, το έκανα εγώ γιατί είμαι Καρκίνος και έχω τους λόγους μου - εξάλλου είναι η εβδομάδα που έχω τα γενέθλιά μου και μπορώ να λέω ό,τι θέλω), να σας πω ότι ο Άρης, λοιπόν, αυτό που πρόκειται να σας φέρει κατά κύριο λόγο είναι σεξουαλικότητα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Μπορεί να ακούγεται μπερδεμένο, αλλά δεν είναι. Για παράδειγμα μπορεί να είχατε ένα αθώο φλερτ τόσον καιρό, να ψήνατε δηλαδή ένα άτομο για να είστε μαζί, να βγαίνατε τα γνωστά και ρομαντικά ραντεβού, αλλά πλέον να μπουκώσατε από αυτό και να θέλετε να προχωρήσει το γλυκό. Άρα, όπως καταλάβατε, με αυτόν τον τρόπο θα επέλθει και η σεξουαλικότητα στα ερωτικά σας. Επειδή όμως ως γνωστόν είναι και ο θεός του πολέμου να περιμένετε πως αν είχατε ήδη ένα φλερτ τότε, αντί να προχωρήσετε, μπορεί να αρχίσετε να τσακώνεστε. Όλα μες στη ζωή είναι παιδιά, καλοκαιράκι είναι, αφήστε το να περάσει, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, λέω να ξεκινήσω τις προβλέψεις σας με τον Άρη που μπαίνει στην Παρθένο και αυτό για εσάς σημαίνει εντάσεις, τσακωμούς και γενικότερα επιθετικό και πολεμικό κλίμα μέσα στο σπίτι. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό που σας έγραψα δεν είναι καθόλου ευχάριστο, αλλά δεν υπάρχει και κανένας λόγος πανικού, διότι τώρα που το γνωρίζετε μπορείτε να λάβετε τα μέτρα σας και όταν δείτε ότι πάνε να ανέβουν οι τόνοι, να θυμηθείτε τα λόγια μου και να κατεβάσετε παλμούς, γιατί δε θα μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο. Ο Άρης είναι υπεύθυνος για την ενέργειά μας, τη δράση μας, τα νεύρα μας και την παρόρμησή μας. Οπότε καταλαβαίνετε ότι, αφού μπαίνει στον χώρο της οικίας, όλα τα προηγούμενα θα εκδηλωθούν εκεί. Η ενέργειά του μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, όπως από απλές αψιμαχίες και διαφωνίες πάνω στη συζήτηση με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή και με πιο χοντρά περιστατικά τα οποία δε θέλω να αναφέρω. Επειδή δεν μου πολυαρέσει η δράση του Άρη στον συγκεκριμένο Οίκο, γυρνάω σελίδα και θα σας πω για τον Ερμή που μπήκε στον Λέοντα. Ο τομέας που θα σας επηρεάσει είναι τα κοντινά ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι ξένες γλώσσες και γενικότερα η επικοινωνία. Με απλά και πρακτικά λόγια, λοιπόν, ξεκινάει μία περίοδος που το πιο πιθανόν είναι να σας φάνε οι δρόμοι, αν μείνετε στην πόλη εννοώ. Αν σκοπεύετε να πάτε διακοπές τότε δεν πρόκειται να κάτσετε καθόλου στο δωμάτιο, παρά θα σας φάνε οι παραλίες και τα καλντερίμια. Άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν με αυτόν τον Ερμή είναι να σας έρθει η επιθυμία να αγοράσετε ένα κινητό, ένα μεταφορικό όχημα, να μάθετε μία ξένη γλώσσα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων που να σας διευκολύνει στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία σας. Επειδή μίλησα για κινητά να ενημερώσω ότι την επόμενη εβδομάδα, αναδρομεί η Αφροδίτη, οπότε καλό θα ήταν ό,τι σας είπα από τα προηγούμενα -δηλαδή ταξίδια, αγορά κινητού, εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας- και οτιδήποτε έχει να κάνει με την αισθητική και την ομορφιά να τα κάνετε αυτήν την εβδομάδα γιατί την επομένη σας βλέπω με προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, πρώτα από όλα να ευχηθώ υπέροχα γενέθλια σε όποιο Καρκινάκι μεγαλώνει όμορφα αυτήν την εβδομάδα. Μέσα σε αυτά τα Καρκινάκια είμαι και εγώ, οπότε ευχαριστώ για τις ευχές σας (μόνος μου χαίρομαι, αλλά δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται). Ένα είναι το σημαντικό γεγονός που θα μας επηρεάσει αμεσότατα και αυτό είναι η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό. Παραδοσιακά αυτοί οι δύο μάς δίνουν τα ξαφνικά γεγονότα της ζωής μας. Αυτό που θα μας προσφέρουν, όπως είπα και στην εισαγωγή, είναι ξαφνική διάσπαση ή ξαφνική έναρξη σχέσης. Επειδή φημιζόμαστε ότι είμαστε της σχέσης και της οικογένειας, εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου, αυτή η συνάντηση να φέρει ξαφνικές ενάρξεις σχέσεων και όχι το αντίθετο. Ο τομέας που μπορείτε να περιμένετε τα παραπάνω είναι αυτός των φίλων και ομάδων. Δηλαδή, αν γίνει κάτι από τα προηγούμενα που είπα, θα έχει να κάνει με κάποιο πρόσωπο που υπηρετούμε με κάποιον τρόπο τις ίδιες ιδέες. Πάμε όμως και στα υπόλοιπα αστρολογικά και συγκεκριμένα στον Ερμή που με την είσοδό του στον Λέοντα, αυτό που θα μας προσφέρει είναι περισσότερες συναλλαγές με εμπόρους, βιομήχανους, βιοτέχνες, γενικότερα ανθρώπους που έχουν σχέση με το χρήμα. Να θυμάστε ότι δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχουμε και έξοδα, η πρόβλεψη λέει ξεκάθαρα ότι απλώς θα μιλάμε και θα απασχολεί το μυαλό μας το οικονομικό κομμάτι, τελεία και παύλα. Πάμε να μας πω και δυο λόγια για τον Άρη που με την είσοδό του στην Παρθένο, το μόνο που θα μας προσφέρει είναι να κάνουμε βιαστικές σκέψεις, να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, να κινούμαστε βιαστικά, να έχουμε νευρικά ξεσπάσματα - ακόμα και ο τρόπος που θα μιλάμε και σκεφτόμαστε, θα είναι επιθετικός και άκομψος (καλά θα πάει κι αυτό). Τέλος, να μας κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου, για να μας πω ότι είναι μία περίοδος που πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας και γενικότερα όταν χρησιμοποιούμε μαχαίρια και επικίνδυνα αντικείμενα.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας. Αυτό πρακτικά για εσάς σημαίνει ότι το μυαλό σας θα πάρει φωτιά και από σκέψεις, αλλά και από περιέργεια. Θα θέλετε να τα μάθετε όλα όπως η Άννα Παναγιωτοπούλου στο Έκτο πάτωμα, ακόμα και το ποιος πήγε και άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα θα θέλετε να μάθετε. Επίσης είναι μία περίοδος που θα μετακινείστε συνεχώς και για τον οποιοδήποτε λόγο, όλο κάτι θα συμβαίνει και θα πρέπει να τρέχετε σαν τον Βέγγο. Μέσα σε όλη αυτήν την εγρήγορση, θα έχετε και ιδέες που ούτε σας πέρναγαν παλιότερα από το μυαλό. Κατά κύριο λόγο για οικονομικές επενδύσεις και πρωτοβουλίες θα είναι οι σκέψεις σας. Γενικότερα, παιδιά, είναι η περίοδος που δε θα έχετε και την απόλυτη ηρεμία, οπότε καλό είναι να το θυμάστε. Πάμε τώρα να δούμε και τον Άρη που μπαίνει στην Παρθένο, κάτι που για εσάς σημαίνει ότι θα σας επηρεάσει στο πορτοφόλι. Με μία κουβέντα θα μπορούσα να σας πω ότι θα σας φέρει την ανάγκη να αποκτήσετε πράγματα, γενικώς και αορίστως. Ωραίο μπορεί να ακούγεται με την πρώτη, αλλά αν το καλοσκεφτείτε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε έξοδα άρα και γκρίνια οικονομική. Ένα άλλο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να δώσετε κάποιες οικονομικές μάχες. Μέσα σε όλα αυτά, μπορείτε να σημειώσετε ότι θα μου γίνετε και πιο εργατικοί, να μου πεις λογικό, γιατί θα θέλετε να ψωνίσετε τον κόσμο όλο και για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να έχετε λεφτά, οπότε να σου και η έξτρα δουλειά! Καλή εβδομάδα Λιοντάρια μου, η σκέψη μου θα είναι μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, αυτήν την εβδομάδα θα μπορούσα να σας δώσω τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό, αλλά για αυτό είμαι εγώ εδώ να σας τα μαρτυρήσω όλα. Αφού λοιπόν θα έχετε τον θεό του πολέμου στο κεφάλι σας επάνω, τι να περιμένετε; Νεύρα και εντάσεις παιδιά. Το ξέρω ότι είστε ήρεμοι και πράοι ως άνθρωποι, αλλά αυτό θα αλλάξει το επόμενο διάστημα, προφανώς γιατί χρειάζεται. Από σήμερα, λοιπόν, και για κάνα μήνα περίπου θα είστε σπίρτο αναμμένο, ό,τι και αν συμβεί να ξέρετε ότι την ευθύνη για τις εντάσεις θα την έχετε εσείς. Δε θέλω να σας κατηγορήσω και να σας ρίξω το φταίξιμο, εξάλλου τι με νοιάζει, με εμένα θα τσακωθείτε; Απλώς σας ενημερώνω, έτσι ώστε όταν βλέπετε ότι πάνε να ξεφύγουν λίγο τα πράγματα, να κατεβάζετε τους τόνους όσο μπορείτε. Επειδή είστε και λίγο επικριτικοί από τη φύση σας, προσέξτε σας παρακαλώ πώς θα εκφράζεστε γιατί οι παρεξηγήσεις θα είναι καθημερινό φαινόμενο, όπως τα νερά της Χαλκίδας, μία έτσι, μία αλλιώς. Ο Ερμής, τώρα, που κάνει την είσοδό του στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, αυτό που θα σας φέρει είναι μυστικά, παρεξηγήσεις και συκοφαντίες. Ξεκινάει μία περίοδος που και οι άλλοι θα έχουν μυστικά από εσάς, αλλά και εσείς από εκείνους. Δεν μπορώ να ξέρω τι είδους μυστικά θα είναι (πολύ θα το ήθελα βέβαια), για αυτό λέγονται μυστικά, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι όποιος λέει ψέματα, πέφτει μες στα αίματα και όποιος λέει αλήθεια, έχει τον Θεό βοήθεια. Αυτό αν τηρήσετε δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό να σας πω, πως ό,τι ειπωθεί αυτήν την περίοδο, θα μαθευτεί αργότερα, οπότε τον νου σας τι θα κρύψετε. Κλείνω λέγοντας να έχετε τον νου σας στις παρεξηγήσεις που πρόκειται να συμβούν αυτήν την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, για εσάς θα έλεγα ότι θα περάσει σχετικά πιο ήρεμα η εβδομάδα. Θα σας πω πρώτα για τον Άρη που κάνει την είσοδό του στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο. Όπως έχουμε ξαναπεί, όταν ένας πλανήτης μπαίνει σε αυτήν θέση, δεν καταλαβαίνουμε τα ζητήματά του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που δε θα καταλαβαίνετε θα είναι οι πισώπλατες μαχαιριές που θα σας ρίχνουν. Ξεκινάει μία περίοδος που θα έχετε κρυφούς εχθρούς που θα σας ζηλεύουν και θα σας φθονούν. Δεν είναι μόνο ότι θα λέγονται πράγματα για εσάς πίσω από την πλάτη σας, αλλά ότι θα γίνονται πράξη. Επίσης είναι μία περίοδος που θα έχετε και ψυχολογικές εσωτερικές συγκρούσεις, δηλαδή θα τα βάζετε με τον εαυτό σας, αλλά πρώτα θα σας έχουν ανάψει άλλοι τα λαμπάκια (ευτυχώς που σας είπα στην αρχή ότι θα είναι ήσυχη εβδομάδα). Ας πάμε καλύτερα στον Ερμή, που μπαίνει στον Λέοντα και ο τομέας όπου θα σας επηρεάσει είναι αυτός των φίλων και ομάδων. Εδώ θα είναι όντως πιο ευχάριστα τα πράγματα καθώς πρόκειται να αρχίσετε να μιλάτε περισσότερο με τους φίλους σας. Θα έχετε προσκλήσεις όλο το επόμενο διάστημα για να βγαίνετε για ποτό και θα σας καλούν συνεχώς σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτές οι προσκλήσεις θα έρχονται είτε από τον φιλικό σας κύκλο, όπως προείπα, είτε από κάποια ομάδα όπου ανήκετε. Τέτοιες κοινωνικές ομάδες είναι ένα πολιτικό κόμμα, ο σύλλογος της γειτονιάς, ο φιλοζωικός σύλλογος, ο εθελοντικός σύλλογος κ.ά. Αν κρατήσετε μόνο το δεύτερο κομμάτι των προβλέψεων, καλή εβδομάδα τη λες, τώρα όσον αφορά στον Άρη, ας τον κάνετε γαργάρα γιατί δε γίνεται αλλιώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι κρυψίνοι μου, το κύριο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα είναι η είσοδος του Ερμή σε ένα άλλο σταθερό ζώδιο, αυτό του Λέοντα. Αυτή η αλλαγή για εσάς σημαίνει ότι θα αρχίσετε να μετακινείστε περισσότερο για τη δουλειά σας ή θα μιλάτε περισσότερο για αυτήν. Για κάποιον λόγο το επόμενο διάστημα θα προκύψουν έκτακτες μετακινήσεις που θα σας βγάλουν από τη βολή σας. Απλά παραδείγματα είναι να αλλάξει έδρα η εταιρία σας και να πάει πιο μακριά, να σας βάλουν σε άλλο πόστο που να έχει περισσότερο περπάτημα ή μπορεί να σας μεταθέσουν σε άλλο υποκατάστημα. Αν δεν είστε υπάλληλος, αλλά είναι δική σας η εταιρία, τότε και πάλι θα μετακινείστε για λόγους δουλειάς, αλλά με διαφορετική μορφή. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να ανοίξετε και άλλο υποκατάστημα και να ψάχνετε τον κατάλληλο χώρο, μπορεί να θέλετε να αυξήσετε την πελατεία σας, πολλά μπορεί, το σίγουρο όμως είναι το τρέξιμο. Ένα τελευταίο θα πω και αυτό είναι ότι μπορεί να φτιάξει η σχέση με τον πατέρα σας, αν ήταν χαλασμένη. Αν δεν ήταν, απλώς θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του. Πάμε να δούμε τώρα και τον Άρη που για εσάς κάνει την είσοδό του στον τομέα των φίλων και ομάδων. Η συγκεκριμένη θέση θα χρειαστεί λίγο προσοχή, καθώς ο λεγάμενος ήταν ο θεός του πολέμου, άρα από όπου περνάει φέρνει και προβλήματα. Οπότε πρακτικά, Σκορπιουδάκια μου, καλό θα ήταν να έχετε τον νου σας όταν βρίσκεστε με φίλους, γιατί το πιο πιθανό είναι να αρπαχτείτε μαζί τους. Θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που κάτι θα πουν, κάτι θα γίνει και θα πιαστείτε στα χέρια. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα, γιατί τους φίλους τους διαλέγουμε, για αυτό δεν τους παιδεύουμε. Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε, τώρα που είστε προετοιμασμένοι, μπορείτε να μη δώσετε και τόσο σημασία σε ό,τι ακούσετε, μπας και σώσετε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα ξεκινήσει να σας απασχολεί από αυτήν την εβδομάδα, αλλά και για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Ο τομέας που θα σας επηρεάσει είναι αυτός του εξωτερικού, της γνώσης, των ταξιδιών, αλλά και των νομικών υποθέσεων. Πρακτικά λοιπόν, αν έχετε κάποια νομική υπόθεση στην αναμονή εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να την τακτοποιήσετε. Αν δεν έχετε, προσοχή μη σας προκύψει. Άλλο θέμα που θα βγει στην επιφάνεια είναι τα ταξίδια—ο νους και ο λογισμός σας θα τρέχουν σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Λογικό το βρίσκω αν είστε στα Καμένα Βούρλα, αλλά ιδανικά θα θέλατε να ήσασταν στην Ίμπιζα (ενημερωτικά, χάλια είναι, καλύτερα να σκέφτεστε το Ντουμπρόβνικ). Μπορεί βέβαια να ασχοληθείτε με πιο πνευματικούς τρόπους, όπως το να δείτε ό,τι ντοκιμαντέρ υπάρχει και δεν υπάρχει για ξένες χώρες και πολιτισμούς ή να διαβάσετε κάποιο ανάλογο βιβλίο, είστε και διαβαστεροί εσείς, οπότε μια χαρά θα σας κάτσει. Επίσης είναι μία περίοδος που θα θέλετε να μάθετε νέα πράγματα ή να πάρετε το πτυχίο σας, γενικότερα να κάνετε κάτι που θα εμπεριέχει το στοιχείο της γνώσης. Πάμε να σας πω και δυο λόγια για τον Άρη που, από την καινούργια του θέση, αυτό που θα σας προσφέρει είναι περισσότερο κοινωνική φήμη, αλλά και επαγγελματικό ανταγωνισμό και διαμάχες. Συγκεκριμένα ξεκινάει μία περίοδος που τα πράγματα στην καριέρα σας θα ενταθούν λιγάκι. Αν στην εταιρεία που είστε είναι περίοδος προαγωγών, να περιμένετε ότι θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός για τη θέση του Μιλτιάδη. Αν ψάχνετε για δουλειά, να ξέρετε ότι δε θα είστε οι μόνοι που θα έχετε στείλει βιογραφικό. Αν δουλεύετε ήδη, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια προαγωγής, τότε να περιμένετε ότι με κάποιο άτομο από τον χώρο εργασίας θα αρπαχτείτε λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, πρώτα από όλα θα σας μιλήσω για τον Άρη γιατί σας αφορά περισσότερο, καθώς κάνει την είσοδό του σε ένα άλλο ζώδιο της γης, αυτό της Παρθένου. Επειδή ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι υπεύθυνος για τη δράση και την ενέργειά μας, αυτό σημαίνει ότι ανάλογα σε ποιον Οίκο σάς επηρεάζει, εκεί θα έχετε και περισσότερο κινητικότητα. Επειδή όμως αρκετά σας κράτησα σε αγωνία, να σας πω ότι το επόμενο διάστημα το μόνο που θα θέλετε είναι να ταξιδεύετε και να μαθαίνετε νέα πράγματα. Αν θέλατε, λοιπόν, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, σας έρχεται το εισιτήριο στο πιάτο, αν θέλατε να μάθετε μία ξένη γλώσσα, τώρα θα βρείτε διαφημιστικό φυλλάδιο κάτω από την πόρτα σας. Σημειώστε πως και η αστρολογία μία ξένη γλώσσα είναι οπότε, αν θέλετε να μάθετε και εσείς τα μυστικά του ουράνιου θόλου, ρωτήστε με να σας πω την καλύτερη. Γενικότερα, Αιγοκεράκια μου, κρατήστε ότι ξεκινάει μία περίοδος που το στοιχείο της γνώσης θα σας διακατέχει χωρίς όρια. Επειδή ο Άρης είναι υπεύθυνος και για τις εντάσεις που έχουμε στη ζωή μας, δεν μπορώ να σας κρύψω ότι όλα τα προηγούμενα θα πάρουν λίγο τα χρώματα του πολέμου. Δε θέλω να σας ανησυχεί αυτό, γιατί τώρα που το ξέρετε, θα φανείτε έξυπνοι και θα αποφύγετε (όσο γίνεται δηλαδή) τις δυσάρεστες καταστάσεις. Πάμε τώρα και στον Ερμή που αυτό που θα σας φέρει είναι αποκαλύψεις μυστικών, αλλά και έναν αναλυτικότατο νου. Με λίγα λόγια, ετοιμαστείτε να μάθετε πράγματα ανομολόγητα που το κύριο χαρακτηριστικό τους θα είναι το σεξ και τα λεφτά. Μακάρι να ήξερα τι θα μάθετε, γιατί τώρα μου άναψε η περιέργεια. Επίσης είναι μία περίοδος που μπορεί να ζήσετε ή να σκέφτεστε κάποιο είδους μυστικισμού. Μπορεί, ας πούμε, να σας έρθει η επιθυμία να μάθετε για τα Ελευσίνια μυστήρια ή να θέλετε να ξεφύγετε από τον υλικό κόσμο και να πάτε στον πνευματικό. Καλή εξερεύνηση λοιπόν - περιμένω νέα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, το κύριο και σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει αυτήν την περίοδο, ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα, είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε σε πρακτικό επίπεδο είναι να αρχίσετε να μιλάτε περισσότερο για επαγγελματικές συνεργασίες ή σχέσεις. Επειδή για το δεύτερο δε νομίζω να πετάτε και τη σκούφια σας, γιατί είστε γνωστοί για την ελευθερία που θέλετε να έχετε, θα σας πω περισσότερο για τα επαγγελματικά. Μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αν είστε δημόσιο πρόσωπο - αν δεν είστε, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε συζητήσεις που να αφορούν μία συνεργασία που θέλετε να κάνετε. Να έχετε δηλαδή μία επιχείρηση και να θέλετε είτε να βάλετε έναν συνέταιρο είτε να κάνετε μία συνεργασία με κάποιον προμηθευτή, ώστε να προσφέρετε παραπάνω υπηρεσίες στους πελάτες σας. Το ίδιο παιδιά ισχύει και για τις προσωπικές σας σχέσεις, να μιλάτε δηλαδή περισσότερο για αυτές ή να καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή ώστε, και σχέση να έχετε, αλλά και την ελευθερία σας. Πάμε να σας πω και για Άρη που από την καινούργια του θέση αυτό που θα σας φέρει σε πρώτο βαθμό είναι το σεξ. Όταν λέω σεξ, δεν εννοώ τίποτα ξενέρωτα πράγματα, εννοώ το βαθύ και έντονο σεξ που κάνουν οι Σκορπιοί. Από αυτό που χάνετε τα λογικά σας και δεν ξέρετε πού είναι η γη και πού ο ουρανός. Αν έχετε ταίρι, μπορείτε να του ζητήσετε να κάνετε τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις, αν δεν έχετε τότε να περιμένετε να βρείτε κάποιον που θα σας ξυπνήσει τον άλλο σας εαυτό. Κάτι άλλο που χρειάζεται να σας πω για τη συγκεκριμένη θέση είναι ότι μπορεί να σας προκύψει και κάποιο χειρουργείο. Πρότασή μου είναι πως αν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι τέτοιο είτε για λόγους υγείας ( κρεατάκια ας πούμε) είτε για καλαισθητικούς λόγους (πάλι για κρεατάκια θα πω, ξέρετε εσείς) καλό θα ήταν να το κανονίσετε αυτήν την εβδομάδα. Αυτό σας το λέω γιατί την επόμενη αναδρομεί η Αφροδίτη και καλό θα ήταν να αποφύγετε τέτοιες κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, θα σας ξεκινήσω με τον Άρη που κάνει την είσοδό του στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Επειδή, ως γνωστόν, ήταν ο θεός του πολέμου, δεν μπορώ να πω ότι θα σας φέρει ευτυχία και γαλήνη στους προαναφερόμενους τομείς. Να περιμένετε ότι το επόμενο διάστημα οι εντάσεις και οι τσακωμοί με το ταίρι σας δεν πρόκειται να έχουν τελειωμό. Ξέρετε ότι το καλοκαίρι είναι η περίοδος με τους περισσότερους χωρισμούς. Οι λόγοι συνήθως είναι χαζοί και ζήλειας. Επειδή όμως ξέρω τι άνθρωποι είστε, το πιο πιθανόν είναι να αρχίσετε να τσακώνεστε γιατί εσείς θα θέλετε να κάτσετε μέχρι το βράδυ στην παραλία και το ταίρι σας θα πεινάει. Μπορεί επίσης να θέλετε να κοιμάστε από το πρωί έως το βράδυ, ε, και αυτό να σπάσει τα νεύρα του συντρόφου σας. Τέτοια μικροπράγματα δηλαδή, όχι τίποτα σοβαρό. Τώρα αν ήσασταν ήδη στα μαχαίρια, ε τότε δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα, απλώς να περιμένετε να επέλθει ο χωρισμός. Τα ίδια ακριβώς Ψαράκια μου να περιμένετε να συμβούν και με έναν επαγγελματικό συνεργάτη αν έχετε. Πάμε τώρα και στον Ερμή που το επόμενο διάστημα πρόκειται να σας κάνει να απασχοληθείτε για εργασιακά και θέματα καθημερινότητας. Αυτό σημαίνει ότι, ναι μεν μπορεί να έχετε πιο έντονη καθημερινότητα, αλλά με κάποιον τρόπο θα τα καταφέρνετε όλα. Επίσης να περιμένετε ότι θα σας έρθει η επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά πράγματα. Να θέλετε, ας πούμε, να βάλετε ένα πρόγραμμα για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού ή τα ψώνια. Σας βλέπω να γίνεστε λίγο σαν την Μόνικα από τα Φιλαράκια και κάπως έτσι να έρθουν και οι εντάσεις που σας έλεγα πιο πριν με το ταίρι σας. Ξέρετε τώρα, θα αρχίσετε τα «βγάλε εσύ τα σκουπίδια, όχι εγώ τα έβγαλα εχθές, πλύνε τα πιάτα, γιατί πάλι εγώ και όχι εσύ» και κάπως έτσι να έρθουν οι αψιμαχίες. Τι να κάνουμε παιδιά, αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!