ΝΕΑ

Mick Jagger: Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό επιβεβαιώνει ο Mick Jagger, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει ντυθεί γαμπρός. Ο πασίγνωστος ροκ σταρ, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Melanie Hamrick.

Οι δυό τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η 36χρονη μπαλαρίνα εμφανίστηκε φορώντας ένα μονόπετρο. Τις φήμες επιβεβαίωσε η Melanie, η οποία όπως φαίνεται επιβεβαίωσε τον αρραβώνα σε ένα πάρτυ στη Νέα Υόρκη.

“Η Melanie ήταν στο American Ballet Theatre και είπε στους φίλους της ότι αρραβωνιάστηκε τον Mick”, δήλωσε ανώνυμη πηγή στη Mirror για την επίσκεψη της Hamrick στη Νέα Υόρκη. “Ήταν πολύ ξεκάθαρη ότι το δαχτυλίδι της είναι δαχτυλίδι αρραβώνων και ότι είναι πλέον αρραβωνιαστικιά του. Η οικογένειά της επίσης καταλαβαίνει πολύ καλά ότι είναι αρραβωνιασμένοι και είναι ενθουσιασμένοι.”

Η πηγή πρόσθεσε: “Δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο, αλλά σημαίνει πολλά για τη Melanie να είναι αρραβωνιασμένη – αυτό λέει. Όλοι οι φίλοι της είναι χαρούμενοι γι’ αυτήν.”