ΝΕΑ

Η Billie Eilish κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι για το soundtrack της «Barbie»

Η πρεμιέρα της "Barbie" πλησιάζει και κάθε μέρα μαθαίνουμε κάποιο νέο που αφορά την ταινία. Αυτή τη φορά, η Billie Eilish ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της single, το οποίο είναι soundtrack για την ταινία. Το τραγούδι με τίτλο «What Was I Made For?» θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Την ανακοίνωση έκανε η Billie Eilish μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μια εικόνα ενός χαρτιού, το οποίο έγραφε τον τίτλο και από κάτω σχημάτιζε το γράμμα "Β" με την κλασσική γραμματοσειρά της Barbie.

«Κάναμε αυτό το τραγούδι για την “Barbie” και σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Αυτή η ταινία θα αλλάξει τις ζωές σας και ελπίζω ότι και το τραγούδι θα το κάνει. Ετοιμαστείτε να κλάψετε», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα. Το τραγούδι ανήκει στο άλμπουμ soundtrack της ταινίας, «Barbie The Album», το οποίο περιλαμβάνει 17 τραγούδια.

billie eilish

Το «What Was I Made For?» είναι το πρώτο τραγούδι της Billie Eilish μετά από ένα χρόνο και την κυκλοφορία των singles «TV» και «The 30th» τον Ιούλιο του 2022