ΝΕΑ

George Michael: Ο Andrew Ridgeley των «Wham» περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ των "Wham", ο Andrew Ridgeley μιλάει για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον George Michael αλλα και πως περνούσαν τις ημέρες τους όταν ήταν στο συγκρότημα.

Όπως είπε στο People, οι δυό τους περνούσαν πολύ ώρα παίζοντας επιτραπέζια με τον Michael να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο σκράμπλ.

«Θυμάμαι που με είχε νικήσει κι εγώ ζητούσα την εκδίκησή μου. Μας πήγε πίσω στην ουσία, στη σχολική μας φιλία. Ήταν ένα παιχνίδι που τον ενθουσίαζε, όπως κι εμένα. Αυτό συνέβη λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του», είπε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει την ένταξη του παλιού του φίλου, στο Rock & Roll Hall of Fame στις 3 Νοεμβρίου.

«Θα ήταν δικαίως πολύ περήφανος. Του αξίζει η θέση του εκεί. Ξέρετε, είναι ένας πραγματικός θρύλος κι ένα είδωλο της σύγχρονης μουσικής. Ήταν ίσως η καλύτερη φωνή κι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς του. Δεν υπήρχαν πολλοί που να ήταν τόσο καλοί, όσο εκείνος», τόνισε.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε, αν έβλεπε τον George Michael μια τελευταία φορά τι θα τους έλεγε, ο Ridgeley απάντησε: «Τι θα του έλεγα; Ω, ας πάμε να πιούμε ένα ποτό».