ΝΕΑ

Οι θαυμαστές αντιδρούν στο γεγονός ότι η Greta Gerwig κάνει ταινίες Narnia για το Netflix: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα»

Οι θαυμαστές αντιδρούν στην αναπάντεχη είδηση ​​ότι η σκηνοθέτης της Barbie, Greta Gerwig, πρόκειται να κάνει μια σειρά ταινιών Narnia για το Netflix.

Αυτή την εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι η Gerwig θα γράψει και θα σκηνοθετήσει δύο ταινίες στο σύμπαν Chronicles Of Narnia για την υπηρεσία streaming τα επόμενα χρόνια.

Μια νέα συνέντευξη με την σκηνοθέτη, στο The New Yorker, αποκάλυψε ότι το έργο θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας μεγαλύτερης κίνησης από το Netflix, για τη δημιουργία μιας σειράς ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στο franchise.

Μετά την αποκάλυψη της είδησης, πολλοί θαυμαστές μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους με ένα tweet: «Λατρεύω την Greta Gerwig και λατρεύω τις παλιές ταινίες Chronicles of Narnia, και τις χρειάζομαι για να μείνουν χωριστά!!»

Άλλοι, ωστόσο, είδαν περισσότερο νόημα στη σύνδεση. Ένα tweeter έγραψε: «Τα θέματα της κοριτσίστικης ηλικίας, ο φόβος να χάσεις την παιδική σου αίσθηση δέους και απορίας, αδελφική αγάπη και δεσμό αδελφών, να βρεις αγάπη και αποδοχή μόνο για να σου αφαιρεθεί στα χρονικά της Νάρνια… δεν είναι περίεργο Η Greta Gerwig ήθελε να σκηνοθετήσει».

narnia

Το Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα για το franchise C.S. Lewis το 2018.

«C.S. Τα αγαπημένα Chronicles of Narniastories του Lewis έχουν απήχηση σε γενιές αναγνωστών σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos.

«Οι οικογένειες έχουν ερωτευτεί χαρακτήρες όπως ο Aslan και ολόκληρος ο κόσμος της Narnia και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε το σπίτι τους για τα επόμενα χρόνια».

Εν τω μεταξύ, η πολυαναμενόμενη ταινία Barbie του Gerwig θα βγει στους κινηματογράφους αργότερα αυτό το μήνα (21 Ιουλίου).

Σύμφωνα με πρόσφατες προβλέψεις, η Barbie πρόκειται να έχει ένα άνοιγμα διπλάσιο από το Oppenheimer, την ταινία του Christopher Nolan, που βγαίνει στους κινηματογράφους την ίδια μέρα.