ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της "Barbie" ξεκίνησε!

Η ταινία της "Barbie" έρχεται σε Avant Premiere από τον Easy 97,2 - Συντονιστείτε για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της "Barbie" έχει ξεκινήσει και η Margot Robbie δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Η ταινία με πρωταγωνιστές την Robbie, στο ρόλο της πασίγνωστης κούκλας, Barbie και ο Ryan Gosling ως ο μοναδικός, ξανθός και ακαταμάχητος Ken, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου. Το cast της ταινίας έχει μπεί σε ρυθμούς πρεμιέρας και προετοιμάζει το κοινό για την ταινία που θα φέρει στη ζωή, μια κούκλα που όλοι/ες μεγαλώσαμε μαζί της.

margot robbie

Έχουν ξεκινήσει τις συνεντεύξεις, τις δηλώσεις, ενώ οι ηθοποιοί προσπαθούν να προωθήσουν την ταινία με τον δικός τους, μοναδικό τρόπο. Η Margot Robbie, μάλιστα, έχει μπεί στο πετσί του ρόλου και κάνει τις καλύτερες και ροζ εμφανίσεις, αποδεικνύοντας σε όλους πως έχει γεννηθεί για να υποδυθεί την κλασσική, όμορφη, ξανθιά, Barbie.

margot robbie

Τον τελευταίο καιρό, η ηθοποιός επιλέγει ρούχα στις αποχρώσεις του ροζ σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της, είτε αφορούν την ταινία, είτε όχι. Ακόμα και σε πιο προσωπικές εμφανίσεις ή και το αεροδρόμιο, η Margot Robbie είναι ντυμμένη στα ροζ.

margot robbie

Η περιγραφή της ταινίας έχει ως εξής: «Το να ζεις στη χώρα της Μπάρμπι είναι σαν να είσαι ένα τέλειο ον σε ένα τέλειο μέρος. Εκτός κι αν έχεις μια ολοκληρωτική υπαρξιακή κρίση. Ή είσαι ένας Κεν».

margot robbie

Η ταινία μπορεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου, ωστόσο, η "Barbie" έρχεται σε Avant Premiere από τον Easy 97,2. Μείνετε συντονισμένοι για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε την ταινία πριν απ' όλους.