ΝΕΑ

Η Ariana Grande γιορτάζει το London Pride με το «Padam Padam» της Kylie Minogue

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν το Pride στο Λονδίνο και η Ariana Grande σηματοδότησε τη γιορτή, με το τελευταίο single της Kylie Minogue.

«HAPPY LONDON PRIDE», έγραψε το Σάββατο 01/07, σε έναInstagram Story,που δείχνει τον εαυτό της να συγχρονίζει τα χείλη της με το «Padam Padam» της Minogue, μπροστά στην κάμερα.

“I LOVE YOUUUUUU.”, “you’re perfect,” έγραψε στην Kylie Minogue, η Ariana Grande, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Glinda the Good Witch στην κινηματογραφική επιτυχία Wicked στο Broadway

Μαζί με την Ariana Grande εθεάθη και η αντιπρόεδρος Kamala Harris, να παρακολουθεί τον καλοκαιρινό ύμνο της Minogue, μόλις πριν από λίγες ημέρες.

"I like it. I like it.», δήλωσε, ενώ σκύβει το κεφάλι της στους ρυθμούς του τραγουδιού, όταν γιόρτασε την επίσκεψή της στο Stonewall Inn στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, για να υποστηρίξει την LGBTQ κοινότητα.

Το "Padam Padam" είναι το βασικό single από το πολυαναμενόμενο δέκατο έκτο άλμπουμ της Minogue, Tension, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.