ΝΕΑ

Ο Johnny Depp επιστρέφει σε Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και αυτοτρολάρεται!

Με σκηνικό το ξενοδοχείο Gellért στη Βουδαπέστη, βλέπουμε τον Johnny Depp στο νέο trailer για το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι.

Στο βίντεο σε σκηνοθεσία του Ivan Zachariáš βλέπουμε τον ηθοποιό με μια θήκη κιθάρας στο χέρι, να μπαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, έτοιμος να δώσει συνέντευξη. Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης βλέπουμε τον ηθοποιό να απαντάει σε μια πιο "προσωπική" ερώτηση και πιο συγκεκριμένα στο γιατί “δεν έλαβε” βραβείο την τελευταία φορά που βρέθηκε στο φεστιβάλ. Τότε, ο Depp απάντησε:

“Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μουσική, πραγματικά”.

Ο Johnny Depp επιστρέφει στο φεστιβάλ δύο χρόνια μετά την παρουσιάση των ταινιών Crock of Gold: A Few Rounds With Shane MacGowan και Minamata, που είχε αναλάβει την παραγωγή. Μάλιστα, η παραγωγή του φεστιβάλ, μίλησε για την παρουσία του Depp και πόσο πολύ τους έχει υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

“Πριν από δύο χρόνια, ο Johnny Depp έτυχε μιας εξαιρετικά θερμής υποδοχής από το κοινό και τους θαυμαστές, χάρη στην οποία έγινε ένας μεγάλος υποστηρικτής μας. Και έτσι συμφώνησε να γυρίσει ένα trailer παρ’ όλο που ήμασταν περιορισμένοι από το γεμάτο πρόγραμμά του. Το trailer βγήκε υπέροχο και είμαι πεπεισμένος ότι ο Johnny θα επιστρέψει μια μέρα στο Βάρι αυτοπροσώπως.”