ΝΕΑ

Η γκρινιαροπανσέληνος του Ιουλίου και τα παρελκόμενά της!

Προβλέψεις από 3 έως και 9 Ιουλίου 2023

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με πανσέληνο στον άξονα των ζωδίων Καρκίνου-Αιγόκερου. Τη συγκεκριμένη λέω να την ονομάσω γκρινιαροπανσέληνο, διότι συμμετέχει και ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που παραδοσιακά μας κάνει όλους λίγο πιο γκρινιάρηδες από το φυσιολογικό. Το άλλο χαρακτηριστικό αυτής της πανσελήνου, είναι ότι θα φέρει και μνήμες από το παρελθόν μας. Οπότε, αυτό που μπορούμε να περιμένουμε όλοι είναι γκρίνια, μουρμούρα, ολοκληρώσεις, νεύρα - σε κάνα δυο θα κυλήσει και ένα δάκρυ. Όπως καταλάβατε, ωραία θα περάσουμε, έχουμε και αυτή τη διαβολεμένη/ονειρεμένη ζέστη, πόσο να αντέξουμε και εμείς οι άνθρωποι! Πάμε όμως στις προβλέψεις γιατί αν συνεχίσω, θα αρχίσω να γκρινιάζω και είναι κάτι που δεν το θέτε.

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε τις προβλέψεις, σας παρακαλώ πολύ, να θυμηθείτε ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδες μου, η γκρινιαροπανσέληνος της εβδομάδας σάς κάνει συμπρωταγωνιστές καθώς γίνεται στον άξονα των παρορμητικών όπου ανήκετε και εσείς. Ο τομέας που πρόκειται να σας επηρεάσει είναι αυτός όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε την κοινωνική προβολή, τον τρόπο δηλαδή που μας βλέπει η κοινωνία, αλλά θέλουμε και εμείς να φαινόμαστε προς εκείνη. Δύο τρόπους μπορώ να βρω για να σας εξηγήσω πώς επηρεαζόμαστε από την πανσέληνο. Πρώτον, μπορείτε να το πάρετε από τη φυσική πλευρά και να σκεφτείτε ότι αφού φουσκώνουν τα νερά του πλανήτη μας, επόμενο είναι να φουσκώνουν και τα δικά μας, αυτό λοιπόν μεταφράζεται σε μία εσωτερική ένταση. Ο άλλος τρόπος που μπορώ να σας την εξηγήσω, είναι με τη μορφή της ολοκλήρωσης ενός θέματος του Οίκου στον οποίο γίνεται η πανσέληνος. Με απλά και πρακτικά λόγια, λοιπόν, να περιμένετε την ολοκλήρωση, αλλά και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και την καριέρα σας κατά κύριο λόγο. Ανάλογα πώς έχει στρώσει ο καθένας τη ζωή του έως τώρα, θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αν, δηλαδή, έχετε ξεκινήσει ένα επαγγελματικό project ή περιμένετε κάτι να ολοκληρωθεί στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτή είναι η εβδομάδα που θα δείτε και την ολοκλήρωση. Από την άλλη, αν έχετε νεύρα, τότε το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα έχετε περισσότερα. Επειδή στη συγκεκριμένη πανσέληνο συμμετέχει και ο Ερμής, καλό είναι να σας πω ότι θα υπάρξει αρκετή γκρίνια και μουρμούρα, η οποία μπορεί να προέλθει από θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, η γκρινιαροπανσέληνος όπως τη λέω εγώ, γίνεται στον τομέα του εξωτερικού, της φιλοσοφίας, των μακρινών ταξιδιών, των νομικών υποθέσεων και της θρησκείας - είναι κι άλλα, αλλά πού να σας τα γράφω. Επειδή εσείς τα πράγματα τα θέλετε απλά και σταράτα, να σας πω ότι αυτήν την εβδομάδα να περιμένετε νεύρα και γκρίνια σε κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το εξωτερικό ή κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε ή ήδη κάνατε. Απλώς τώρα θα σας έρθει η γκρίνια. Όχι, πασάδες μου, μην ανησυχείτε, δεν είστε εσείς αυτοί που θα γκρινιάζετε, εσείς δεν είστε πλασμένοι για τέτοια πράγματα. Άλλοι θα σας πρήξουν τον έρωτα, αλλά δε νομίζω ότι έχετε και πολλές επιλογές. Υπάρχουν όμως και τα θετικά σε μία πανσέληνο, ένα από αυτά είναι ότι μπορεί να ολοκληρώσετε μία εργασία για το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό σας. Μπορεί να σας δοθεί λύση σε ένα νομικό θέμα που σας ταλαιπωρούσε καιρό. Μπορεί επίσης να κάνετε ένα ταξίδι για θρησκευτικούς ή φιλοσοφικούς λόγους. Ένα ωραίο ταξίδι, ας πούμε έτσι εδώ κοντά, θα ήταν στα Μετέωρα, επειδή όμως έχω μιλήσει για εξωτερικό, τότε η μοναδική επιλογή που μπορώ να σκεφτώ και η πιο εύκολη φυσικά είναι το Θιβέτ (νομίζω θέλει βίζα, η μόνη δυσκολία). Ένα άλλο στοιχείο αυτής της γκρινιαροπανσελήνου, είναι αυτό της μόρφωσης και της φιλοσοφικής συζήτησης. Οπότε, αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε κάποιο ταξιδάκι, μπορείτε να συζητήσετε γενικώς και αορίστως, να φιλοσοφήσετε δηλαδή. Απλώς να θυμάστε ότι επειδή είναι πανσέληνος και τα νεύρα μας δεν είναι τόσο στη θέση τους, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις πάνω στη συζήτηση, αλλά μερικές φορές αυτό είναι και ενδιαφέρον, διότι γίνονται ανταλλαγές απόψεων και ανοίγει ο νους (θέλω να πιστεύω).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, αυτή η γκρινιαροπανσέληνος για εσάς έχει οικονομικό χαρακτήρα, αλλά και σεξουαλικό. Ας πούμε όμως πρώτα τα λεφτά που νομίζω ότι είναι κάτι που σας αφορά περισσότερο. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, να περιμένετε την ολοκλήρωση σε ένα θέμα που έχει να κάνει με κάποιο δάνειο που μπορεί να έχετε αιτηθεί, με κάποιον διακανονισμό που έχετε ζητήσει από την εφορία. Μπορεί να μην είναι τόσο πολύπλοκο και απλώς να μιλήσετε για τα οικονομικά τ@ συντρόφου σας. Το καλό παιδιά είναι ότι δεν έχει να κάνει με το δικό σας πορτοφόλι, άμεσα τουλάχιστον. Ακόμα και λεφτά να χρειαστεί να βγουν από την τσέπη σας, να ξέρετε πως με κάποιο τρόπο θα ξαναμπούν. Στο σεξουαλικό κομμάτι, τώρα, να περιμένετε μία εβδομάδα που αν έχετε ταίρι, μπορείτε να του ζητήσετε να κάνετε λίγο πιο Σκορπίσια πράγματα πάνω στο σεξ. Επειδή δεν μπορώ να σας τα πω εδώ πέρα, καλό θα ήταν να κάνετε μία προσωπική συζήτηση με το ταίρι σας. Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω εγώ είναι ότι θα κάνετε βαθύ και παθιάρικο σεξ, από αυτό που τα κορμιά και οι ανάσες γίνονται ένα, και με τον ιδρώτα που θα στάζει γεμίζετε πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της γκρινιαροπανσελήνου, είναι οι αποκαλύψεις σκοτεινών σεξουαλικών μυστικών. Υπάρχει περίπτωση να σας εμπιστευτεί ένας άνθρωπος κάποια σεξουαλική του περιπέτεια η οποία δεν ομολογείται τόσο εύκολα, διότι υπάρχουν και τα λεγόμενα ταμπού που, εκτός από το γνωστό παιχνίδι, δεν ξέρω τι άλλη δουλειά έχουν στην κοινωνία μας. Όμορφη γκρινιαροπανσέληνος είναι παιδιά, μυστικά θα μάθετε, λεφτά θα πάρετε, σεξ θα κάνετε, τι άλλο θέτε, ε;!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, ξεκινάω με ευχές για χαρούμενα και ονειρεμένα γενέθλια - καλή ηλιακή επιστροφή που λέμε και στην αστρολογία, καθώς αυτό σημαίνει ότι ο Ήλιος (ζώδιο) έρχεται στην ίδια θέση που ήταν όταν γεννηθήκαμε, για αυτό και έχουμε γενέθλια. Η γκρινιαροπανσέληνος για εμάς, γίνεται αντάμ παπαντάμ απέναντί μας. Η Σελήνη δηλαδή βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και εμείς έχουμε τον Ήλιο, της δίνουμε το φως μας για να λάμψει και να κάνει τα δικά της. Τι σημαίνει αυτό Καρκινάκια μου, ότι τον πρώτο, τον κυριότερο και μοναδικό λόγο θα έχει ο σύντροφός μας, το ταίρι μας, ο άνθρωπός μας, το αστέρι μας, η καρδούλα μας, το μωρό μας. Καταλάβατε για ποιον λέω, παιδιά, δε θέλω να πω και ονόματα, είμαι διακριτικός. Αν λοιπόν με όλα τα προαναφερόμενα προσωνύμια ήμασταν καλά, ε, αυτήν την εβδομάδα να περιμένετε να μην είμαστε και τόσο. Κάτι κάνει το ταίρι μας και τα νεύρα μας δεν είναι τόσο καλά, βέβαια όταν μιλάμε για το ταίρι μας ποτέ δεν είναι καλά τα νεύρα μας γιατί πρέπει να είναι συνεχώς μαζί μας, κάτι που πρακτικά δε γίνεται. Επειδή όμως δεν είναι μόνο αρνητικά τα πράγματα σε τούτη τη ζωή, να ξέρετε ότι αν είχατε ένα φλερτ το προηγούμενο διάστημα και το σκεφτόσασταν να πάει λίγο πιο σοβαρά, να τον συστήσετε δηλαδή στους γονείς σας και τον περίγυρό σας, τότε να περιμένετε ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε και την ανάλογη ολοκλήρωση. Αν είναι να δέσει το γλυκό θα δεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση, αν δεν είναι να δέσει, τότε θα σας πει ευγενικά ότι είναι νωρίς ακόμη και μετά μην τον είδατε τον Αλέξη (από το «πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης, το Παναής δε μου κάνει). Άλλο θέμα που μπορεί να πάρει τη μορφή της ολοκλήρωσης είναι πως αν έχετε ξεκινήσει μία νέα επαγγελματική συνεργασία, δε μιλάω όμως για υπαλληλική σχέση - μην μπερδευτείτε, μιλάω για το να έχετε επενδύσει τα μισά εσείς και ένας συνέταιρος τα άλλα μισά, για τέτοιες συνεργασίες σας λέω ότι θα δείτε μία ολοκλήρωση. Εννοείται, παιδιά, πως μέσα σε όλη την εβδομάδα θα σκεφτούμε και πάρα πολύ τον εαυτό μας, θα είμαστε στο προσκήνιο, δεν ξεχνάμε ότι έχουμε γενέθλια και είναι ο μήνας που κανείς δε μας χαλάει χατίρι, οπότε δεν πτοούμαστε και πάμε “όλο για πιο ψηλά ανεβάσματα” (προσκοπικό τραγούδι).

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, η γκρινιαροπανσέληνος του Ιουλίου θα σας επηρεάσει στον τομέα της καθημερινότητας και όχι μόνο, αλλά θα σας τα πω στην πορεία. Πρώτα από όλα θέλω να βάλετε στον νου σας οτιδήποτε κάνετε σε καθημερινή βάση. Αυτό μπορεί να είναι από τη δουλειά που κάνετε, έχοντας υπαλληλική θέση, να μην είστε αφεντικό δηλαδή, από την καθημερινή βόλτα του κατοικίδιού σας, την καθημερινή φροντίδα της διατροφής σας και την καθημερινή φροντίδα του σώματός σας, δηλαδή της υγείας σας. Αν θέλετε να προσέχετε και την ψυχική υγεία, καλό θα κάνετε μπας και σωθεί κάποια στιγμή αυτή η κοινωνία. Με απλά και πρακτικά λόγια λοιπόν, Λιοντάρια μου, να περιμένετε την ολοκλήρωση σε κάποιο θέμα που έχει να κάνει με όλα τα προηγούμενα. Αν είχατε ξεκινήσει δηλαδή δίαιτα ή διαφορετική διατροφή το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα πάρετε την απόφαση αν θα τη συνεχίσετε ή αν θα τη διακόψετε. Άλλο θέμα από τα προηγούμενα που είπα είναι να σκεφτόσασταν πολύ καιρό να πάρετε ένα κατοικίδιο και τώρα ίσως να έρθει η ώρα του, αν έχετε ήδη τότε να περιμένετε ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο το συγκεκριμένο. Επειδή όπως έχουμε πει είναι και λίγο της γκρίνιας αυτή η εβδομάδα, να περιμένετε ότι στον χώρο της εργασίας σας, εκτός του ότι θα έχετε αρκετή δουλειά, θα υπάρξουν γκρίνιες, νεύρα και εντάσεις. Καλή καρδιά παιδιά να έχουμε, να σκέφτεστε ότι έχει πάρα πολλή ζέστη και για όλα ευθύνεται η θερμοκρασία, έτσι ίσως περάσουμε λίγο καλύτερα. Αν θέλετε να εκτονώσετε πιο ανώδυνα όλη αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη γυμναστική και να πάρετε τους δρόμους για ποδηλατάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, τολμώ να πω για ότι η γκρινιαροπανσέληνος του Ιουλίου θα είναι η πιο ανώδυνη για εσάς, καθώς γίνεται στον πιο ευχάριστο τομέα του ωροσκοπίου, ιδίως αν έχετε ωροσκόπο Παρθένο. Γίνεται στον τομέα που βλέπουμε και ερμηνεύουμε τα πράγματα που μας δίνουν χαρά στη ζωή μας. Για άλλους ανθρώπους είναι τα παιδιά, οπότε θα δουν κάποια ολοκλήρωση ή θα περάσουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους. Για άλλους ανθρώπους είναι το φλερτ, οπότε αυτήν την εβδομάδα να περιμένετε περισσότερες επιτυχίες. Για άλλους ανθρώπους είναι η μουσική, είναι το χόμπι τους, είναι το να πηγαίνουν σε χώρους διασκέδασης, συναυλίες, σινεμά, φεστιβάλ, να πέφτουν από αεροπλάνα γιατί έτσι, τέτοια ωραία πράγματα, καταλάβατε. Άρα αγαπημένα μου Παρθενάκια δικαιολογημένα είστε και οι πιο τυχεροί, γιατί θα ασχοληθείτε με όλα αυτά τα ευχάριστα. Επειδή όμως υπάρχει και το στοιχείο της γκρίνιας, να περιμένετε ότι και από αυτό θα έχει ο μπαξές, γιατί είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να διαβάζετε τις προβλέψεις μου κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα, για δύο λόγους. Πρώτον, για να μη με ξεχάσετε και δεύτερον για να θυμάστε πως για οποιαδήποτε γκρίνια προκύψει για τη διασκέδασή σας θα φταίνε τα ζώδια και κανένας άλλος. Το άλλο χαρακτηριστικό αυτής της πανσελήνου είναι ότι μπορεί να σας έρθει η επιθυμία να βρεθείτε σε χώρους που υπάρχουν τυχερά παιχνίδια καθαρά για λόγους διασκέδασης, Απλώς ενημερωτικά σας το είπα αυτό, επειδή το είδα στην πρόβλεψη. Αν αναρωτιέστε με ποιους θα διασκεδάζετε και θα περνάτε καλά, η απάντηση είναι απλή, με φίλους σας ομοϊδεάτες και όχι με το ταίρι σας. Δε θυμάμαι να σας είπα καλά να περάσετε, σας το λέω τώρα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι μία από τις καλύτερες γκρινιαροπανσελήνους.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, η γκρινιαροπανσέληνος κάνει και εσάς συμπρωταγωνιστές, όπως και τους Κριούς, διότι θα έχετε ακούσει πλέον ότι γίνεται στα παρορμητικά ζώδια, ένα από τα οποία είστε και εσείς. Αυτή η πανσέληνος θα έχει καθαρά οικογενειακό χρώμα, άρα να περιμένετε και οικογενειακές γκρίνιες. Πάμε όμως να σας τα πω όλα, γιατί δεν είναι μόνο αυτό μία πανσέληνος. Πρώτα από όλα, να περιμένετε πως αν είχατε στα σκαριά κάποια μετακόμιση, ανακαίνιση, γενικότερα ένα ρεκτιφιέ του σπιτιού σας, τότε αυτή η εβδομάδα μάλλον είναι η πιο πιθανή να γίνει. Αν είχατε κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι σας, τότε αυτό είναι και αυτό που θα έρθει στο φως. Αν από την άλλη είχατε κάποιες συζητήσεις ή προσπαθούσατε να βρείτε κάποιες λύσεις με την οικογενειακή σας περιουσία, τότε αυτό θα έρθει στο προσκήνιο. Ακόμα και για συγκατοίκηση μπορώ να σας πω ότι θα υπάρξουν συζητήσεις διότι, όπως και να το κάνουμε, μία συγκατοίκηση αφορά στα σπίτια. Επειδή όμως είναι πανσέληνος και τα πράγματα δεν είναι εύκολα σε τέτοια περίοδο, ενημερώνω ότι μέσα σε όλες αυτές τις κουβέντες και αλλαγές που πρόκειται να γίνουν, να περιμένετε ότι θα υπάρξουν και κάποιες γκρίνιες να τις πω, εντάσεις να τις πω, τσακωμούς να τους πω, αψιμαχίες να τις πω, ένα δε θα τηρηθεί το σαβουάρ βιβρ να το πω... Δεν ξέρω παιδιά, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να είστε προετοιμασμένοι για πολεμικές καταστάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού ή για το σπίτι. Μέσα στην όλη υπόθεση να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση να παίξει και έναν ρόλο η καριέρα σας ή ο τρόπος που φαίνεστε προς την κοινωνία. Ένα απλό παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ, είναι να θέλετε να νοικιάσετε σπίτι αλλά να μην είστε παντρεμέν@ και ο ιδιοκτήτης να έχει θέμα με αυτό γιατί θα θέλει να βάλει οικογένεια στο σπίτι του. Μπορεί να είστε ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά ο ιδιοκτήτης να θέλει να θέλει να βάλει δημόσιο υπάλληλο, κάτι που νομίζω ότι ξέρετε όλοι πως γίνεται πολύ συχνά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, για εσάς η γκριναροπανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να είχατε με τα αδέλφια σας. Επειδή όπως είπα και στην εισαγωγή έχει και το χαρακτηριστικό της μνήμης, μπορεί να αρχίσετε να μιλάτε για τα παιδικά σας χρόνια, να αρχίσετε να λέτε τι έκανε ο ένας στον άλλον και κάπως έτσι να ανέβουν τα αίματα χωρίς λόγο και καμμιά αιτία. Ένας άλλος τομέας που θα σας επηρεάσει η πανσέληνος, είναι αυτός του καθημερινού περίγυρου. Με αυτό εννοώ τον κόσμο που βλέπετε σε καθημερινή βάση, όπως είναι οι υπάλληλοι του σούπερ-μάρκετ, όπως είναι ο φαρμακοποιός σας, οι γείτονες, έναν σωρό κόσμο βλέπετε τέλος πάντων. Με αυτούς, λοιπόν, να περιμένετε είτε ότι θα υπάρξουν εντάσεις είτε ότι θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος, αν είχατε ξεκινήσει κάτι με κάποιον από όλους αυτούς. Να σας φέρει για παράδειγμα ο φαρμακοποιός το φάρμακο που περιμένατε 15 ημέρες (σιγά μην πάρετε χάπια) και άλλα τέτοιας φύσεως. Επειδή στον τομέα της επικοινωνίας πλέον είναι και τα social media, μέσα από εκεί δηλαδή επικοινωνούμε σε καθημερινή βάση, αναπόφευκτα λοιπόν θα επηρεαστούν και αυτά. Αυτό σημαίνει είτε ότι μπορεί να τσακωθείτε μέσα από μία οθόνη και πάνω από ένα πληκτρολόγιο είτε ότι μπορεί κάποιοι από εσάς να φτιάξετε για πρώτη φορά social media. Είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί δε θέλουν τη δημόσια έκθεση, για αυτό λέω ότι θα φτιάξετε για πρώτη φορά. Έχει κι άλλα αυτός ο τομέας και είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας μετακίνηση, μηχανάκι, πατίνι, ποδήλατο, αμάξι, μέσα μαζικής μεταφοράς. Όλα αυτά, λοιπόν, με κάποιον τρόπο θα σας απασχολήσουν. Μπορεί ας πούμε να θελήσετε να πάρετε κινητό μετά από 15 χρόνια που έχετε το παλιό σας. Μπορεί να θελήσετε να πάρετε laptop, tablet, ακόμα και πατίνι, γιατί σας φαίνεται ωραίο σαν ιδέα, ασχέτως αν είναι άκρως επικίνδυνο. Ένα ακόμα έχω να σας πω και αυτό είναι πως, αν κάποιοι Σκορπιοί είχατε την επιθυμία να πάτε να γραφτείτε σε κάποια σχολή για να μάθετε μία καινούργια τέχνη από την αρχή, αυτή είναι μία εβδομάδα που ενδείκνυται να το κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η γκρινιαροπανσέληνος του Ιουλίου για εσάς γίνεται μέσα στο πορτοφόλι σας. Μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστο στο πρώτο άκουσμα, αλλά αν κάνετε υπομονή μπορεί και να σας φτιάξει η διάθεση. Με απλά και πρακτικά λόγια, να ξέρετε ότι αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ένα θέμα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Μπορεί για παράδειγμα να βγει η απόφαση για το αν θα πάρετε κάποιο επίδομα και έτσι να αυξηθεί το εισόδημά σας. Μπορεί οι επιχειρηματίες Τοξότες να πάρουν απόφαση για το αν θα επενδύσουν στο επόμενό τους project. Επειδή όμως δεν είναι μόνο οικονομικού χαρακτήρα, να ενημερώσω τους πιο φιλοσοφημένους Τοξότες ότι είναι μία εβδομάδα που μπορεί να αναθεωρήσουν ακόμα και τις ηθικές τους αξίες μέσα από συζητήσεις, φιλοσοφίες κλπ. Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάποιοι υπάρχει περίπτωση να σας ζητήσουν και δανεικά. Επειδή όμως είναι γκρινιαροπανσέληνος, δεν ξεχνάμε ότι το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι, κάτι που δημιουργεί πίεση. Να ξέρετε ότι μέσα σε όλα αυτά που είπα θα υπάρξει και το στοιχείο της γκρίνιας, αλλά και των νεύρων. Άρα, το πιο πιθανόν είναι όντως να σας ζητήσει κάποιος δανεικά και εσείς να αρχίσετε λίγο την γκρίνια ή να γίνει ακριβώς το αντίθετο να σας γκρινιάζουν οι άλλοι επειδή θέλουν δανεικά και να σας σπάσουν τα νεύρα, γιατί ένα πράγμα που δεν αντέχετε είναι η γκρίνια και η μουρμούρα. Ένα άλλο κομμάτι που μπορεί να σας επηρεάσει είναι αυτό της σκέψης του αν πληρώνεστε αρκετά για τη δουλειά που κάνετε. Με απλά λόγια, να σκεφτείτε αν σας έχουν πιάσει κότσο και σας εκμεταλλεύονται εκεί που βρίσκεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας μαζί με τους Καρκίνους, διότι η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας. Συγκεκριμένα η Σελήνη βρίσκεται σε εσάς και φωτίζεται από τον Ήλιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Όπως ήδη καταλάβατε, μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του φεγγαριού, να σηκώσετε το κεφάλι σας ψηλά στον ουρανό και να δείτε πώς λαμποκοπά, έτσι ολόγιομο που είναι απόψε Δευτέρα, γιατί σήμερα γίνεται η πανσέληνος. Ο τομέας που πρόκειται να σας επηρεάσει είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Αυτό, αγαπημένοι μου, σημαίνει ότι θα έχετε νεύρα όσο δεν πάει. Φυσικά θα λάμπετε και θα σας προσέχουν όλοι, αυτό όμως δεν αναιρεί την ένταση που θα νιώθετε μέσα σας. Άλλα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι η εμφάνισή σας. Μπορείτε να πάτε σε ένα κέντρο αισθητικής και να ζητήσετε τα πάντα, τα νεύρα θα σας σπάσουν μέχρι να γίνει, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο. Το βασικότερο όμως όλων, είναι ότι θα βάλετε τον εαυτό σας πάνω από όλα. Είναι επίσης μία εβδομάδα που θα δείτε την ολοκλήρωση κάποιων προσωπικών σχεδίων. Μπορεί δηλαδή να είχατε βάλει ως στόχο να χάσετε 5 κιλά μέχρι το καλοκαίρι και να (θα) το έχετε καταφέρει. Πολλά μπορεί να είχε πει ο κάθε ένας σας, επειδή όμως εγώ είμαι ένας και δε σας ξέρω όλους, το λέω πιο γενικά και εσείς μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, η γκρινιαροπανσέληνος για εσάς έχει μυστικό και κρυφό χαρακτήρα. Αυτό συμβαίνει διότι βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς και ως γνωστόν ό,τι γίνεται πίσω από την πλάτη μας δεν το πολυπαίρνουμε χαμπάρι. Πρακτικά σημαίνει ότι θα ολοκληρωθούν κουβέντες που δεν είχατε ιδέα ότι γίνονταν. Επίσης, μπορεί εσείς οι ίδιοι να κλείσετε μια συμφωνία που θα θέλετε να παραμείνει κρυφή για τους δικούς σας λόγους. Όσον αφορά στην ψυχολογία σας, δεν μπορώ να πω ότι θα είστε και στα καλύτερά σας, καθώς μία μικρή μαυρίλα προβλέπεται και σε αυτόν τον τομέα. Είναι βέβαια μία πολύ καλή εβδομάδα για να κάνετε ενδοσκόπηση και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι επειδή θα πέσει πολλή σκέψη, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το παρελθόν, να περιμένετε ότι θα σας έρθουν και σκέψεις του στιλ, αν το έκανα σωστά το ένα και το άλλο, αν συμπεριφερθήκατε δίκαια σε έναν τσακωμό σας ή αν κάποιος σας έχει αδικήσει γενικότερα σε τούτη τη ζωή. Επίσης είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να ξεκινήσετε τον διαλογισμό για να βρείτε την ειρήνη μέσα σας. Αν πηγαίνετε σε έναν γιατρό για την ψυχική σας υγεία, τότε να δείτε ότι αυτήν την εβδομάδα θα βγουν στην επιφάνεια θέματα που ούτε καν φανταζόσασταν. Άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν και να έρθουν στην επιφάνεια είναι αυτά του εθελοντισμού. Αν θέλετε, δηλαδή, να εκτονώσετε όλη αυτήν την ενέργεια χωρίς να κλειστείτε σπίτι και να σας πιάσουν οι μαύρες σας, τότε μπορείτε να κάνετε εθελοντικές πράξεις. Από το να κρατήσετε ή να συνδράμετε οικονομικά για ένα ζωάκι που ακόμη δεν έχει βρει ιδιοκτήτη, μέχρι να πάτε στον δήμο σας και να σερβίρετε φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Στο θέμα εθελοντισμός δε νομίζω να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, γιατί είναι μια από τις πλέον ύψιστες ανιδιοτελείς πράξεις και με άπειρες επιλογές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, για εσάς αυτή η γκρινιαροπανσέληνος θα έχει χρώμα και άρωμα φιλικό. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που είχατε με τους φίλους σας. Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό είναι να προσπαθούσατε με κάποιον φίλο σας να βρεθείτε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά να μην τα καταφέρνατε γιατί μία δε θα μπορούσατε εσείς, μία δε θα μπορούσε εκείνος, μία θα ήσασταν άρρωστοι, μία το ένα μία το άλλο, να, πέρασαν οι μήνες και να δεν έχετε βρεθεί. «Αργύρη, τι λες, θα τα καταφέρουμε αυτήν την εβδομάδα να βρεθούμε - για να βγω σωστός στην πρόβλεψη, όχι τίποτα άλλο». Αφού τα είπα στον φίλο μου, να σας πω ότι είναι επίσης μία εβδομάδα που θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για να παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ξέρετε τώρα, γάμους, βαφτίσεις, καλοκαιρινά πάρτι, τέτοια ωραία πράγματα δηλαδή. Επειδή όμως είπαμε ότι θα περιέχει και το στοιχείο της γκρίνιας, να περιμένετε ότι όλα αυτά τα ωραία που θα συμβούν, θα χρωματιστούν από μικρογκρίνιες του στιλ, αμάν πια πόσο καιρό θα κάνω να σε ξαναδώ, όχι δε θέλω να πάμε για φαγητό, αλλά για ποτό - καταλάβατε, μικροπραγματάκια. Το καλό που δε σας έχω πει τόσην ώρα είναι ότι μπορεί να λάβετε και κάποια επιδότηση από το κράτος. Όχι έτσι στο άσχετο παιδιά, θα πρέπει να είχατε αιτηθεί πρώτα για να τη λάβετε. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ανακοινωθεί ένα νέο μέτρο στήριξης και να είστε από τους επωφελούμενους. Όμορφη πανσέληνο να έχετε Ψαράκια μου και καλή εβδομάδα!

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα με τα γενέθλιά μου και τα δώρα σας (ό,τι θέλετε παιδιά, φαγητό να μην είναι μόνο, συνήθως το επιστρέφω)