ΝΕΑ

Η Billie Eilish και η Jennie των BLACKPINK μεταξύ των καλεσμένων στο Podcast «At Your Service» της Dua Lipa

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Η Dua Lipa ανακοίνωσε την τρίτη σεζόν του δημοφιλούς της podcast, Dua Lipa: At Your Service, την Τετάρτη με μια σειρά από καλεσμένους.

Η Billie Eilish, η Jennie Kim των BLACKPINK, η star του You Penn Badgley, η drag superstar Sasha Velor και η ειδικός σε σχέσεις Esther Perel πρόκειται να συμμετάσχουν στο podcast ως καλεσμένες αυτή τη σεζόν, που ξεκινά στις 30 Ιουνίου με την παρουσιάστρια του Chicken Shop Date, Amelia Dimoldenberg.

«Είχα το προνόμιο να μάθω από τόσα πολλά απίστευτα άτομα και να μοιραστώ τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν του At Your Service», δήλωσε η Lipa σε μια δήλωσηκαι Τύπου. «Ακολουθούμε την ίδια προσέγγιση με την τρίτη σεζόν, ενώ επίσης εμβαθύνουμε σε συγκεκριμένα θέματα προσαρμοσμένα σε κάθε επισκέπτη. Ανυπομονώ να ακούσετε όλοι τη συζήτησή μου με την Amelia σχετικά με το να δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου να χτίζεις μια ιδέα από τη σύλληψη μέχρι την εκτέλεση».

Είναι μια πολυάσχολη χρονιά για τη Lipa, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ως Mermaid Barbie στην πολυαναμενόμενη ταινία Barbie της Greta Gerwig, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Margot Robbie ως η εμβληματική κούκλα και ο Ryan Gosling ως Ken. Πρόσφερε επίσης τον ύμνο της ντίσκο-ποπ «Dance the Night» για το soundtrack της ταινίας.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα προηγούμενα επεισόδια του At Your Service, μαζί με νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή, όπου ακούτε podcast.

Πληροφορίες από το Billboard