ΝΕΑ

Η Margot Robbie μας ξεναγεί στο σπίτι της Barbie

Λίγες εβομάδες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, η Margot Robbie μας ξεναγεί στο ροζ σπίτι της Barbie. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Architectural Digest - μια σελίδα στο Youtube που κάνει θραύση με τις ξεναγήσεις σε σπίτια διασήμων-, η Robbie μας υποδέχεται στο σπίτι που όλοι φανταζόμασταν να έχουμε μικροί.

Το πλατό αποτέλειται από το ροζ σπίτι με πολλές κοριτσίστικες πινελιές που αποδίδουν τον ρεαλισμό της ταινίας και πόσο δούλεψε η Greta Gerwig με την αυθεντική ιστορία της Barbie.

Η Robbie μας ξεναγεί στα δωμάτια και μας εξηγεί την έμπνευση των δημιουργών πίσω από τα σκηνικά. Όπως έχει δηλώσει η Gerwig, εμπνέυστηκαν τα σκηνικά από την δεκατία του 1950, όπου έκανε η διάσημη κούλα την πρώτη της εμφάνιση, ενώ τόνισε ότι στόχος ήταν όλη η διακόσμηση να μοιάζει όμορφη αλλά ψεύτικη.

«Είδαμε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις (του ροζ) και προσπαθήσαμε να αποφασίσουμε ποιο είναι το καλύτερο ροζ και πώς αλληλεπιδρούν τα διαφορετικά ροζ μεταξύ τους. Δεν ήθελα να είναι υπερβολικά classy -όταν ήμουν μικρή το αγαπημένο μου ροζ ήταν το πιο έντονο ροζ του κόσμου. Ακόμη και το λευκό στα σκηνικά μας, δεν είναι στην πραγματικότητα λευκό: Είναι μία πολύ ανοιχτή απόχρωση του ροζ!», είπε η σκηνοθέτης.