ΝΕΑ

Elton John: Έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης η τελευταία συναυλία του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σαν μια γροθιά ενώθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο για να παροκολουθήσει την τελευταία συναυλία του Elton John στο Λονδίνο. Την Κυριακή 25 Ιουνίου, ο Elton John έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης, όσο το BBC μετέδιδε live την τελευταία συναυλία του στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο φεστιβάλ Glastonbury.

Μάλιστα, έσπασε το ρεκόρ μεγαλύτερης τηλεθέασης στο φεστιβάλ του Glastonbury με 7,3 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν live την εμφάνιση του.

Ο τραγουδιστής, από τη μεριά του βγήκε στη σκηνή και ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όσο το κοινό που βρέθηκε στο Pyramid Stage, προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Φυσικά, δεν ήταν μόνο το κοινό που ήταν στο φεστιβάλ που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του ερμηνευτή, αλλά και όλοι οι θαυμαστές από το σπίτι που είχαν συντονιστεί για να τον απολαύσουν για μια τελευταία φορά.

Ο αριθμός τηλεθέασης της εμφάνισης του "Rocket Man" ήταν ο τριπλάσιος από εκείνος που σημείωσε πέρυσι ο Paul McCartney.

Η Lorna Clarke, Διευθύντρια Μουσικής του BBC, ανέφερε σε δήλωσή της: «Τι απίστευτος τρόπος για να τελειώσει το φετινό φεστιβάλ Glastonbury!».

«Η συναυλία του Elton John θα μείνει αναμφίβολα στην ιστορία ως μια από τις πιο επικές εμφανίσεις που φώτισαν το Pyramid Stage και την παρακολούθησε ο αριθμός ρεκόρ των 7,6 εκατομμυρίων ανθρώπων στο BBC One».

«Είμαι τόσο χαρούμενη που το BBC και οι υπέροχες ομάδες μας μπόρεσαν να μοιραστούν κάθε κομμάτι της μαγείας από το Worthy Farm κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με το κοινό στο σπίτι», πρόσθεσε.