ΝΕΑ

Το συμβόλαιο διάλυσης των Beatles βγαίνει σε δημοπρασία για 500 χιλιάδες δολάρια

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Το Gotta Have Rock and Roll, ένας οίκος δημοπρασιών στην πρώτη γραμμή της επιχείρησης αναμνηστικών ροκ εν ρολ, φέρνει συνεχώς απίστευτα ευρήματα στο κοινό. Αυτή τη φορά μπορεί να ξεπέρασαν τον εαυτό τους - με το έγγραφο να απαλλάσσει κάθε μέλος του συγκροτήματος από την υποχρέωσή του να ηχογραφεί ως το συγκρότημα γνωστό ως "The Beatles". Το συμβόλαιο δίνει σε κάθε μέλος την ανεξαρτησία να ακολουθήσει ατομική σταδιοδρομία.

Το APPLE CORPS Limited Dissolution of Contract που υπογράφηκε από τους τέσσερις Beatles, γνωστό και ως "The Beatles Break-Up Contract", είναι τώρα προς πώληση και τώρα μπορείτε να κατέχετε το συμβόλαιο που έγραψε τη μουσική ιστορία.

the beatles

Η παρτίδα είναι ένα δακτυλογραφημένο έγγραφο δύο σελίδων υπογεγραμμένο από τους "Paul McCartney" και "R. Starkey", δύο φορές υπογεγραμμένο από τους "George Harrison" και "John Lennon". Apple Corps Limited, με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 1974. Η εκτιμώμενη αξία είναι 500.000 δολάρια. Αυτό κάνει αυτό το συμβόλαιο ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια τόσο στην ιστορία των Beatles όσο και στη μουσική. Υποβάλετε προσφορά τώρα, καθώς αυτή είναι μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή. Η δημοπρασία λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε κάντε προσφορά τώρα!

Η δημοπρασία βρίσκεται στο Gottahaverockandroll.com έως τις 30 Ιουνίου.

Πληροφορίες από το music-news.gr