ΝΕΑ

Η Ariana Grande κλείνει τα 30!

Χρόνια Πολλά Ariana Grande!

Από Εριφύλλη Ράφτη

Το νάζι και η τσαχπινιά της την έκαναν γνωστή. Το κόκκινο μάλλι στην αρχή της καριέρας της, την έκανε να ξεχωρίσει. Η φωνή της, όμως, της χάρισε μια καριέρα που δεν φανταζόταν, με πολλούς να την συγκρίνουν με την Celine Dion.

Με ρίζες από την Ιταλία -και λίγο από την Ελλάδα- η Ariana Grande γεννήθηκε στην Florida, όπου έμεινε με τους γονείς και τον αδελφό της, Frankie μέχρι την ηλικία των 9 ετών. Οι γονείς της αντιλήφθηκαν αμέσως το ταλέντο της και από παιδί ασχολούνταν με το θέατρο και την υποκριτική.

Η Ariana, φρόντισε από νωρίς να αφήσει το στίγμα της τόσο στην τηλεόραση όσο και στη μουσική. Όταν ήταν 14 ετών, έκανε audition για μια νέα σειρά που θα προβάλλονταν στο Nickelodeon. Αμέσως έβαψε κόκκινα τα μαλλιά και συστήθηκε στο κοινό ως Cat Valentine στο Victorious και από τη πρώτη στιγμή, η φωνή της ξεχώρισε.

ariana grande

Από το 2010 μέχρι και το 2014, η Cat ήταν ένας σημαντικός σταθμός για την ζωή της Ariana. Το 2014, όμως, αποφάσισε να ασχοληθεί εντατικά με το τραγούδι. Το "Problem" με τη Iggy Azalea έγινε επιτυχία από την πρώτη στιγμή, με την Ariana, να φτάνει στην κορυφή των chart αλλα και των βραβείων καθώς το τραγούδι διέπρεψε στα MTV VMAS και όχι μόνο.

Από τότε, η Grande δεν σταμάτησε λεπτό, με τα τραγούδια να είναι σίγουρες επιτυχίες. Τον τελευταίο καιρό μόνο, έχει κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική, έχει επικεντρωθεί στον γάμο της αλλα και τη σειρά καλλυντικών της, R.E.M.

Σήμερα, η Ariana Grande έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια της.

1) Problem

2) 7 Rings

3) Thank You Next

4) Dangerous Woman

5) Baby I