ΝΕΑ

Τα νεύρα μας, τα ζώδια και οι ωροσκόποι μας κάνουν μπαμ αυτήν την εβδομάδα!

Προβλέψεις από 26/06 έως και 02/07

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Μα τι εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί είναι πολλά και θα μπερδευτούμε. Το πρώτο αστρολογικό γεγονός που θα μας επηρεάσει είναι το ραντεβού του Άρη με τον Ουρανό, κάτι που πραγματοποιείται στις 26/06. Tην ίδια ακριβώς ημέρα, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και την επόμενη, στις 27/06, θα μπει στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που θα μας κάνει όλους να θυμηθούμε το ένδοξο παρελθόν μας, ε, ίσως και κάποιοι λίγοι να βάλουμε τα κλάματα από νοσταλγία περισσότερο για το παλιό καλό ορθόδοξο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η εβδομάδα μας θα κλείσει με το ραντεβού Αφροδίτης-Ουρανού. Επειδή είναι πολλά και αν αρχίσω να σας εξηγώ εδώ, στην εισαγωγή, το τι θα μας φέρει το κάθε ραντεβού, δεν πρόκειται να γράψω για κανένα ζώδιο, πάμε ευθύς αμέσως στο αγαπημένο μου, διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, από την προηγούμενη εβδομάδα σας λέω ότι θα ασχοληθείτε με τα του σπιτιού και της οικογένειας. Έρχεται, λοιπόν, αυτή η εβδομάδα να σας το ολοκληρώσει το πακέτο, καθώς ο Ερμής μπαίνει σε αυτόν τον τομέα. Πρακτικά σημαίνει ότι θα αρχίσετε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι συζητήσεις θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εβδομάδας και θα είναι είτε γενικού ενδιαφέροντος είτε για κάποιο θέμα του σπιτιού. Ακόμα και θέματα να μην υπάρχουν για να λύσετε, να δείτε που θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που δεν πρόκειται να τη γλιτώσετε. Να σας ενημερώσω πως ό,τι και αν πείτε, θα έχει θετικό πρόσημο και αν έχετε τίποτα αμφιβολίες για το πως θα πάνε τα πράγματα, κρατήστε την 1η του μήνα ως την καλύτερη ημερομηνία για τέτοιες συζητήσεις. Επίσης κρατήστε την ίδια ημέρα ως μία που θα μπορούσατε να κάνετε ένα μικρό και σύντομο ταξιδάκι κάπου εδώ κοντά. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά θα επηρεαστείτε στον τομέα φλερτ, χαρά, διασκέδαση και παιδιά. Εκεί μέσα βρίσκονται δύο πλανήτες, ο Άρης και η Αφροδίτη, που και οι δύο θα συναντηθούν με τον Ουρανό, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ξαφνικά και σοκαριστικά γεγονότα που μας συμβαίνουν. Από το πρώτο του ραντεβού με τον Αρη, αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι κάποια μικροατυχήματα, τα οποία το πιο πιθανό είναι να συμβούν σε κάτι που θα κάνετε για τη διασκέδασή σας. Αν θελήσετε ας πούμε να πάρετε τα παιδιά σας και να πάτε κάπου να παίξετε μαζί τους, προσέξτε γιατί δεν είστε παιδιά και έχετε άλλες αντοχές και όρια από ό,τι εκείνα. Το ίδιο ισχύει και για το αν πάτε κάπου μόνοι σας για διασκέδαση. Ας πούμε, δεν ανεβαίνουμε στα τραπέζια με δωδεκάποντα, δεν κολυμπάμε όταν βρέχει, δεν παίζουμε με τις πρίζες, δεν κάνουμε το χόμπι μας αν εμπεριέχει μαχαίρια ή κάτι το επικίνδυνο, γενικώς, προσέχουμε! Το ραντεβού της Αφροδίτης, τώρα, αυτό που μπορεί να σας φέρει είναι έναν μικρό και ξαφνικό χωρισμό, όχι κάτι σοβαρό παιδιά, από κάποιο περαστικό φλερτ θα χωρίσετε. Καθόλου μη νοιαστείτε, να θυμάστε ότι αυτά θα τα έχετε όλο το καλοκαίρι!

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα σας ξεκινήσω με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, κάτι που για εσάς σημαίνει ότι θα αρχίστε να μιλάτε περισσότερο. Τα άτομα που θα συζητάτε θα είναι τα αδέλφια σας, τα ξαδέλφια, οι γείτονες, όλοι οι καταστηματάρχες της γειτονιάς και στην τελική σάς βλέπω να μιλάτε με κάποιον που απλώς είναι Καρκίνος. Οι κουβέντες που θα κάνετε θα αφορούν το παρελθόν σας γενικά ή μπορεί να μιλήσετε για κάποιο ταξιδάκι. Ενημερώνω πως υπάρχει περίπτωση να πέσει και κάνα δάκρυ συγκίνησης. Άλλα όμως είναι τα σημαντικά νέα για εσάς αυτήν την εβδομάδα. Ο Ουρανός, που έχει κατσικωθεί στο ζώδιό σας, θα κάνει δύο ραντεβού. Το πρώτο θα είναι με τον Άρη, κάτι που υπάρχει περίπτωση να σας φέρει κάποια ατυχήματα και το πιο πιθανόν είναι να συμβούν μέσα στο σπίτι σας. Ας πούμε θα πάτε να κόψετε το ψωμί, κάτι θα σας πουν οι γονείς σας ή ο συγκάτοικος και τσουπ, να το το κόψιμο. Θα σφουγγαρίσετε, δε θα έχετε βάλει την ειδική ταμπέλα wet floor, τσουπ, πάρ’ τα κάτω τα Ταυράκια. Θα σηκωθείτε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να τσιμπήσετε κάτι (ντροπή), τσουπ, πάει το δαχτυλάκι στη γωνία του κρεβατιού. Αφού σας ξέκανα καλά-καλά , πάμε και στο επόμενο ραντεβού που είναι αυτό της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Από το συγκεκριμένο, αυτό που μπορείτε να περιμένετε, είναι μία μικρή συναισθηματική διάσπαση με κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σας. Δε θα είναι κάτι οριστικό και σοβαρό, απλώς θα υπάρξει μία μικρή απόσταση. Μπορεί εσείς να θέλετε να κάνετε μία αλλαγή μέσα στο σπίτι, πράγμα απίθανο, οπότε μάλλον κάποιος άλλος θα θέλει να αλλάξει κάτι και εσείς θα διαφωνήσετε. Καθόλου δεν πειράζει παιδιά, την άλλη βδομάδα θα τα βρείτε! Μάλλον…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, τολμώ να πω ότι θα τη βγάλατε σχετικά καθαρή εσείς αυτήν την εβδομάδα, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ζώδια εννοώ. Λοιπόν, θα σας ξεκινήσω με τον πλανήτη που σας κάνει κουμάντο, τον Ερμή δηλαδή. Από την καινούργια του θέση θα σας επηρεάσει στον οικονομικό και αξιακό τομέα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ξεκινάει μία περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με εμπόρους, τράπεζες, εφορία, γενικότερα με οποιονδήποτε έχετε οικονομικές παρτίδες. Αν θέλετε να κλείσετε και κάποια συμφωνία δε θα σας πω όχι, γιατί δεν είναι ανάδρομος, οπότε όλα καλά θα πάνε. Αυτό βέβαια που σας είπα ισχύει από τις 27 του μήνα. Όσον αφορά στη σημερινή ημέρα, θα έλεγα να μην κάνετε καμμία κίνηση που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Θα υπάρχει μία θολούρα και δε θα μπορείτε να διακρίνετε αν αυτό που θέλετε να κάνετε είναι εφικτό ή όχι. Μία θα το θέλετε και μία κάτι θα πηγαίνει στραβά και δε θα σας βγαίνει. Επίσης, αν ακούσετε καμμιά πρόταση για δουλειά, κρατήστε μικρό καλάθι και μην πετάξετε τη σκούφια σας με τη μία. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, όπως είπα και στην αρχή δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα, αλλά χρειάζεται να σας πω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα να σας πω ότι ο Ουρανός που βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, θα συναντηθεί με τον Άρη και την Αφροδίτη. Πολύ-πολύ δε θα καταλάβετε τι γίνεται ή ό,τι συμβεί θα έχει την χροιά του κρυφού. Για να καταλάβετε όμως τι εννοώ, να περιμένετε ότι μπορεί να υπάρξει μία διάσπαση ερωτικής ή συναισθηματικής φύσεως με κάποιον γείτονα ή με τον κρεοπώλη σας. Αν έχετε αδέλφια και με αυτά να περιμένετε να γίνει κατιτίς. Γενικότερα, κάτι θα γίνει με κάποιο άτομο που το βλέπετε στον καθημερινό σας περίγυρο. Μπορεί να αλλάξετε φαρμακοποιό ή καθαριστήριο, αδέλφια επίσης θα μπορούσατε να αλλάξετε αν θέλετε. Για τέλος σάς άφησα τον Άρη που από τη θέση που είναι και με το ραντεβού που θα κάνει, εσείς θα πρέπει να μου είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειρίζεστε τον λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, τον Ερμή θα τον αφήσω για το τέλος. Θα μας ξεκινήσω με τη συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό, κάτι που κατά κύριο λόγο πρόκειται να μας φέρει νεύρα και αναπάντεχα έξοδα. Μπορεί να προκύψουν διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις και να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αυτά τα έξοδα θα μας έρθουν από παντού. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσουμε την οικογένειά μας (τι Καρκίνοι θα ήμασταν), μπορεί να μας ζητήσουν οι φίλοι δανεικά και να είναι αγύριστα, μπορεί να βγουν κάποια έκτακτα έξοδα γενικώς. Ε, δε θέλουμε και πολύ εμείς να νευριάσουμε, οπότε κάπως έτσι μας βλέπω να βγαίνουμε και εκτός εαυτού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό μας είναι ότι είμαστε ζηλιάρηδες και θυμόμαστε τα πάντα. Αυτά τα δύο, λοιπόν, θα μας κάνουν να βγούμε εκτός εαυτού και υπάρχει περίπτωση να την πληρώσει @ σύντροφός μας. Άμα δεν τσακωθούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, τότε με ποιους; Επειδή δε θέλω να μιλάω άλλο για αυτά τα δυσάρεστα, πάμε να μας πω τον Ερμή που μπαίνει στο ζώδιό μας. Αυτό που θα μας φέρει είναι αυξημένη περιέργεια για το οτιδήποτε - να παιδιά γιατί θα έχουμε νεύρα, κάτι θα μάθουμε ότι έκανε @ σύντροφός μας και θα μας πιάσουν οι ζήλιες. Εκτός αυτού, θα έχουμε και ένα πολύ δυνατό νευρικό σύστημα (βαράτε ρε, αντέχουμε). Από εκεί, δηλαδή, που δεν είχαμε καθόλου υπομονή για το οτιδήποτε, τώρα θα ανοίξει λίγο αυτή η δαγκάνα. Αν κάποιος διαβάζει τον Καρκίνο γιατί είναι @ σύντροφός του και θέλει να δει πώς θα πάει η εβδομάδα τ@ (όλοι οι ερωτευμένοι το κάνουμε αυτό), να τον ενημερώσω ότι το Καρκινάκι θα έχει νεύρα και καλό θα ήταν αν μην του χαλάσει κανένα χατίρι. Κλείνω (επιτέλους) με την είδηση πως ό,τι μυστικά μάς είχαν κρατήσει κρυφά τόσον καιρό, ήρθε η ώρα να τα μάθουμε, θυμάστε που σας το είχα υποσχεθεί ε! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στα Καρκινάκια που ομορφαίνουν γλυκά αυτήν την εβδομάδα!

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, πρώτα από όλα θέλω να σας πω να καθίσετε για να διαβάσετε τις προβλέψεις μου. Ο λόγος που σας το λέω αυτό είναι γιατί πρόκειται να σας γράψω για νεύρα που θα έχετε. Είναι τέτοια αυτή η εβδομάδα που αν έχετε την δυνατότητα να πάτε στο πιο ψηλό βουνό, στην πιο μεγάλη λίμνη, στον πιο βαθύ ωκεανό, στον ήλιο που δεν έχει μοίρα, θα σας το πρότεινα ανεπιφύλακτα να το κάνετε. Πρώτα από όλα να ξέρετε ότι για όλο αυτό θα ευθύνεται ο Ουρανός, ο Άρης και τελευταία η Αφροδίτη. Επειδή όμως οι δύο από τους τρεις βρίσκονται στο ζώδιό σας, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα δε θα είναι και τόσο εύκολα. Πρώτα από όλα θα σας πω για τον Άρη, που είναι το γκάζι και μετά για τον Ουρανό που είναι ο αναφλεκτήρας. Όταν αυτοί οι δύο, λοιπόν, συναντώνται με όχι τόσο εύκολο τρόπο, σημαίνει ότι τα δικά σας νεύρα θα είναι ξαφνικά, από το πουθενά και κατά κύριο λόγο την ευθύνη θα την έχετε εσείς. Δεν προσπαθώ να σας ρίξω το φταίξιμο ούτε να πάρω το μέρος κάποιου, ένας απλός μεταφραστής είμαι που σας μεταφέρω τις διαθέσεις των πλανητών. Κάτι άλλο που χρειάζεται την προσοχή σας, είναι τα μικρά ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στο χώρο εργασίας. Αν δουλεύετε σε χώρο που χρησιμοποιούν κλαρκ ας πούμε, έχετε λίγο παραπάνω τον νου σας, αν δουλεύετε σε κρεοπωλείο να τον έχετε τρεις φορές παραπάνω τον νου σας. Εννοείται πως αν είστε αδέξιοι ως άνθρωποι, θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα. Πάμε και στην Αφροδίτη που ευθύνεται για τις κοινωνικές μας δεξιότητες, την αισθητική μας και τους καλούς μας τρόπους. Επειδή λοιπόν θα συναντηθεί με έναν πλανήτη που φέρνει ξαφνικά σοκ, καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο την κοινωνική σας εικόνα. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να είστε σε μία δεξίωση και να μην σεβαστείτε τόσο πολύ το Savoir Vivre, αντιθέτως να θυμηθείτε το πολύ μακρινό μας πρόγονο, τον homo sapiens. Επειδή σας συμπαθώ πάρα πολύ και δε θέλω να μου τα περάσετε όλα αυτά, καλό θα ήταν να κρατήσετε την πρώτη παράγραφο των προβλέψεών μου και να θυμάστε πως, ό,τι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται.

Πρέπει να σας πω ότι ξεκινάει μία περίοδος που θα έχετε οι ίδιοι μυστικά, αλλά και οι άλλοι από εσάς. Δεν ήθελα καθόλου να σας το μεταφέρω αυτό μετά από όσα έγραψα, αλλά δείτε το από τη θετική του πλευρά, ότι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για το μέλλον σας χωρίς να σας τις ματιάσει κανείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, η αρχή της εβδομάδας σάς βρίσκει με τάσεις φυγής και δύο είναι τα τινά που μπορεί να συμβούν. Το πρώτο τινό είναι ότι κάτι συμβαίνει με τ@ σύντροφό σας και δεν αισθάνεστε καθόλου καλά με την όλη κατάσταση. Τα νεύρα και υπομονή σας αρχίζουν να χτυπάνε κόκκινο και έτσι θα δημιουργούνται τάσεις φυγής. Το πιο πιθανό μέρος για να τις εκτονώσετε είναι ο χώρος της εργασίας σας. Θα φεύγετε δηλαδή φορτωμένος από το ταίρι σας και θα κάνετε τη λεγόμενη εργασιοθεραπεία. Θα έχετε το συναίσθημα ότι δε θέλετε να βρίσκεστε σε επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό βέβαια αν το καλοσκεφτείτε μπορεί να έχει και μία άλλη μετάφραση, όπως ας πούμε το να βγείτε να πιείτε αρκετό αλκοόλ και έτσι να ξεφύγετε λίγο από την πραγματικότητα. Το δεύτερο που μπορεί να συμβεί, γιατί όλα σε τούτη τη ζωή είναι δούναι και λαβείν, είναι ότι μπορεί να έχετε πήξει πάρα πολύ στη δουλειά σας και να θέλετε να καθίσετε αγκαλιά με το ταίρι σας, να χαθείτε στο δασύτριχο στήθος του, το πλούσιο μπούστο της, τη λεία πλάκα, ό,τι έχει ο σύντροφός σας ρε παιδιά, με αφήνετε και λέω ό,τι θέλω. Οπότε, Παρθενάκια μου, ανάλογα πώς είναι στρωμένη η ζωή του καθενός, θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Όλα αυτά που σας είπα, παιδιά, ισχύουν για μία μέρα, μη βλέπετε που τα είπα πολλά, πάμε τώρα στο επόμενο αστρολογικό γεγονός και αυτό είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που για εσάς σημαίνει ότι το μυαλό σας, οι ιδέες, ο λόγος σας προφορικός και γραπτός θα είναι στραμμένος σε φίλους και ομάδες, συνεχίζει δηλαδή το ίδιο βιολί με την προηγούμενη εβδομάδα. Καταλαβαίνετε ότι δεν πρόκειται να μείνετε μόνο στα λόγια, αλλά θα συναντηθείτε κιόλας μαζί τους. Ο Άρης και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, δεν τα πάνε και τόσο καλά με τον Ουρανό, τσακωμό πρόκειται να έχουν και σ’ εσάς θα μεταφραστεί σε ξαφνικές εντάσεις, έριδες και αψιμαχίες. Ο λόγος που θα προκύψουν όλα αυτά είναι κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, τους ανθρώπους από το εξωτερικό, ακόμα και για ξένες κουλτούρες.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, τα νέα που σας φέρνω έχουν να κάνουν με τον Ερμή μας, που για εσάς κάνει την είσοδό του στον τομέα της καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Αυτό με δυο λόγια σημαίνει δύο πράγματα, ότι θα αρχίσετε να μιλάτε με άτομα κύρους και υπόληψης ή ότι θα ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους. Αυτά ήταν τα δυο λόγια και αν ήμουν ένας απλός αστρολόγος θα σταματούσα κάπου εδώ την πρόβλεψη. Ευτυχώς για εσάς που δεν είμαι και συνεχίζω. Αν κάνετε μια δουλειά που δεν μπορείτε να ταξιδέψετε και νομίζετε ότι για εσάς δεν ισχύει η πρόβλεψη, είστε γελασμένοι γιατί σας έχω και άλλα νέα. Υπάρχει περίπτωση να πάτε στη δουλειά σας και να αρχίσετε να μιλάτε με τους συναδέλφους για ταξίδια γενικώς και αορίστως. Για διακοπές που θέλετε να πάτε, για ταξίδια που είχατε κάνει στο παρελθόν, να σας λένε οι άλλοι για τις εμπειρίες τους από ταξίδια. Έτσι και εγώ, με κάποιον τρόπο θα έχω βγει και εγώ σωστός στην πρόβλεψη και εσείς θα με σιχτιρίζετε και θα λέτε «μα τον μπιπ, πού τα βρίσκει;». Υπάρχει πάντα και η πιο απλή περίπτωση, παιδιά, που δεν είναι άλλη από το να μιλάτε και να ταλαιπωρεί το μυαλό σας το θέμα της καριέρας. Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει αυτό που είπα ότι θα μιλάτε με άτομα κύρους, μάλλον βρήκατε τους διευθυντάδες σας και μιλάτε για προαγωγή. Όσον αφορά στους άλλους δύο πλανήτες, την Αφροδίτη και τον Άρη, δεν μπορώ να πω ότι θα σας απασχολήσουν και ιδιαίτερα, καθώς βρίσκονται στον τομέα των φίλων και ομοϊδεατών. Όμορφα περνάνε εκεί οι δυο τους και λέω να μην τους ενοχλήσω, θα πάει όμως ο πλανήτης Ουρανός που αντιπροσωπεύει τα ξαφνικά σοκ, θα τους κάνει ένα μπου και θα κατουρηθούν πάνω τους. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε νεύρα, εσωτερική ένταση, θα σας πιάσει το αίσθημα του απόλυτου ελέγχου (όπως κάνει η εφορία). Θα θέλετε με κάποιο τρόπο να μάθετε μυστικά άλλων, μέχρι που θα ρωτήσετε και τι δηλώνουν στην εφορία. Μη ρωτάτε γιατί επηρεάζεστε έτσι από ένα μπου, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Για να σας βάλω έναν τίτλο σε όλο αυτό, θα νευριάσετε για χρήματα που δεν είναι δικά σας, αλλά με κάποιο τρόπο καρπώνεστε κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, επειδή και να σας ρωτήσω από πού θέλετε να σας ξεκινήσω, δεν πρόκειται να απαντήσετε για πολλούς και διάφορους λόγους – ένας, ας πούμε, είναι ότι εδώ δεν έχετε την δυνατότητα και ένας άλλος είναι το προσωνύμιο που σας δίνω κάθε εβδομάδα. Αποφασίζω και διατάζω λοιπόν, γιατί έχω Σελήνη στον Σκορπιό (σημαίνει ότι θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα, η πιο δύσκολη θέση είναι για να ξέρετε όσοι την έχετε, η καλύτερη είναι στον Καρκίνο) και θα σας μιλήσω πρώτα για τον Ερμή που μόνο καλά νέα έχει να σας φέρει, καθώς σας βλέπει με όψη τριγώνου από τον Καρκίνο. Τα θέματα που πρόκειται να απασχολήσουν το μυαλό σας είναι τα ταξίδια σε ξένους τόπους, κάποιο νομικό θέμα, η εύρεση νοήματος της ζωής, η πίστη, ο φανατισμός (για οποιοδήποτε θέμα), οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική υπηκοότητα από εσάς. Σε όλα αυτά λοιπόν θα τρέχει ο λογισμός σας και τα βρίσκω, ένα προς ένα, άκρως ενδιαφέροντα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναλύσω περαιτέρω, αυτά θα σκέφτεστε, για αυτά θα μιλάτε. Αν υπάρχουν ανάμεσά σας Σκορπιουδάκια που σκέφτονται να μετακομίσουν στο εξωτερικό, να τα ενημερώσω ότι ξεκινάει μία περίοδος που μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό. Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα νέα, τα οποία προβλέπεται να είναι άκρως εκρηκτικά, καθώς Άρης και Αφροδίτη πρόκειται να στήσουν τσαμπουκά προς τον Ουρανό. Επειδή ο τελευταίος βρίσκεται απέναντί σας σημαίνει ότι τον ρόλο του θα τον πάρει @ σύντροφός σας ή ένας επαγγελματικός έταιρος. Αν είστε δεσμευμένοι, να περιμένετε να υπάρξει μια ρήξη με το ταίρι σας ή μια διακοπή της επαγγελματικής συνεργασίας. Αν είστε ελεύθεροι, να περιμένετε να υπάρξει μια διάσπαση γενικότερα με κάποιον άνθρωπο που εσείς θεωρείτε σημαντικό για τη ζωή σας. Επίσης να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση σε όλες αυτές τις διασπάσεις να υπάρξει και κάποιο ατυχηματάκι. Αν δηλαδή στήσετε καυγά με το ταίρι, τον νου σας στα βάζα και στα πιάτα. Ενημερωτικά, ευνοούνται γενικότερα τα ατυχήματα αυτήν την εβδομάδα, οπότε καλό θα ήταν να προσέχετε περισσότερο, τα μικροατυχηματάκια, τα κοψίματα κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, την προηγούμενη εβδομάδα σας είπα ότι θα ξεκινάει μία περίοδος που θα σας απασχολήσουν σεξ, λεφτά κλπ. Έρχεται και ο Ερμής, λοιπόν, να συμπληρώσει όλα αυτά και να προσθέσει και έναν πιο αναλυτικό νου. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι θα αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο και σε βάθος παιδιά, ατελείωτο βάθος, εσείς και το μυαλό σας θα είστε μόνο. Θα στοχάζεστε, θα διερωτάστε γενικώς και αορίστως, μη ρωτάτε τι ρε παιδιά, αυτή η έννοια του αορίστως, ό,τι θέλετε! Το επόμενο αστρολογικό γεγονός που σας επηρεάζει είναι η συνάντηση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, κάτι που πρόκειται να σας βγάλει εκτός πραγματικότητας. Κάτι συμβαίνει ανάμεσα στο σπίτι και τον σύντροφό σας. Μία μικρή κόντρα διαβλέπω ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς και εσείς δε τα αντέχετε αυτά. Άλλο πιθανό σενάριο είναι ότι κάτι συζητάτε με τ@ σύντροφό σας για συγκατοίκηση ή για ένα θέμα που έχει προκύψει στο σπίτι και για κάποιον λόγο θέλετε να παραμείνετε λίγο στο δικό σας συννεφάκι. Γενικότερα η αίσθηση της εβδομάδας θα είναι ότι θα θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, η έλλειψη ρεαλισμού θα είναι εντονότατη και ο ανάστατος ψυχισμός σας θα κάνει πάρτι. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά θα σας έλεγα να προσέχετε σε κινήσεις που κάνετε στην καθημερινότητά σας και περιέχουν το στοιχείο της συνήθειας. Αυτό σημαίνει να είστε προσεκτικοί όταν κόβετε το ψωμί και τη σαλάτα (γενικώς τα μαχαίρια, μην περιοριστείτε σε αυτά τα δύο), όταν πηγαίνετε γυμναστήριο, όταν βγάζετε τον σκύλο βόλτα ή αν κάνετε μια υπαλληλική δουλειά, να προσέχετε και εκεί. Σας επιστώ την προσοχή γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια μικροατυχηματάκια στους προαναφερόμενους χώρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, το σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας θα συνεχιστεί αγαπημένοι μου, καθώς θα συνεχίσετε να ασχολείστε με σχέσεις και συνεργασίες. Η μόνη διάφορα θα είναι ότι πλέον θα μπορείτε να κλείσετε και συμφωνίες. Αυτό ισχύει περισσότερο για το να ασχοληθείτε με κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη. Αν όχι, τότε θα τα βρείτε με το ταίρι σας και οι σχέσεις θα αποκατασταθούν. Γενικότερα, παιδιά, κρατήστε ότι είναι μια καλή περίοδος για συνεργασίες και οι σχέσεις μεταξύ εσάς και των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας θα κυλάνε μέλι-γάλα. Ένα θέμα που θα χρειαστεί την προσοχή σας είναι πως αν ακούσετε ή διαβάσετε κάτι στο διαδίκτυο και σας φανεί εξωφρενικό, ακούστε το ένστικτό σας και μην το ακολουθήσετε. Αυτό που σας λέω θα έχει να κάνει με την υγεία, τη γυμναστική, την καθαριότητα του σπιτιού ή για την περιποίηση του σκύλου σας. Ας πούμε, μπορεί να ακούσετε ότι θα φύγουν οι κάλοι από τα πόδια αν τους τρίψετε με λεμόνι, μπορεί να διαβάσετε ότι με 20 ώρες γυμναστική την ημέρα θα γίνετε Τουίγκυ (μοντέλο της δεκαετίας του΄60). Όχι και όχι παιδιά. Στη μία περίπτωση απλώς θα μυρίζετε σαν την κολόνια Μυρτώ και στην άλλη απλώς θα λιποθυμήσετε. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά θα επηρεαστείτε και εσείς από το ραντεβού των Άρη και Αφροδίτης με τον Ουρανό. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται στον τομέα που αντιπροσωπεύει τα χρήματα που δεν είναι δικά σας, αλλά

με κάποιον τρόπο σχετίζεστε, όπως είναι ένα δάνειο από την τράπεζα ή τα λεφτά τ@ συντρόφου. Κάτι λοιπόν θέλετε να κάνετε εσείς με αυτά τα χρήματα, το οποίο θα σας προσφέρει χαρά. Μπορεί, δηλαδή, να θέλετε να πάρετε την κάρτα του συντρόφου σας και να πάτε να κάνετε ελεύθερη πτώση από τα 10.000 μέτρα. Ε, δε θα σας κάτσει παιδιά, ίσα-ίσα προβλέπεται να υπάρξει και μία ένταση μεταξύ σας. Ένα άλλο που μπορεί να συμβεί είναι να υπάρξει μια ερωτική διάσπαση με κάποιο φλερτ που διατηρείτε αυτήν την περίοδο. Μία βδομάδα είναι, παιδιά, υπομονή και την επόμενη έχουμε πανσέληνο (καλά θα πάει και αυτό).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, το κύριο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας επηρεάσει αυτήν την εβδομάδα είναι το ραντεβού των Άρη και Αφροδίτης με τον πλανήτη που είναι υπεύθυνος για τα ξαφνικά και σοκαριστικά γεγονότα της ζωής μας, τον Ουρανό. Πρώτα θα συναντηθεί με τον Άρη και πατροπαράδοτα μας δίνουν τα ατυχήματα αυτοί οι δυο. Όποτε, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέσα στο σπίτι σας. Σημειώστε ότι με κάποιον τρόπο θα εμπλακεί και @ σύντροφός σας. Υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να πάτε να αλλάξετε λάμπα, να έχετε κατεβάσει εσείς τον γενικό, αλλά να πάει το ταίρι και να τον σηκώσει, να το το τίναγμα. Μπορεί να έχει σφουγγαρίσει να μην το προσέξετε και να το και το κάταγμα. Για αυτό παιδιά, μεγάλη προσοχή μέσα στο σπίτι και το ταίρι σας. Επίσης, να ξέρετε πως υπάρχει περίπτωση να έχετε και νεύρα μαζί τ@ για κάποιο θέμα του σπιτιού σας, να τσακωθείτε έντονα, και στο τέλος να υπάρξει οριστική διάσπαση. Όπως καταλάβατε και αν δεν το έχετε κάνει ακόμη, σας το λέω ξεκάθαρα, είναι μία εβδομάδα που εσείς και όλα τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια θα έχετε νεύρα και εσωτερική ένταση που θα φτάνει ως τον ουρανό (όχι τον πλανήτη, τον θόλο). Το μόνο που μπορώ να σας προτείνω είναι βαθιές ανασούλες και θα περάσει. Για να σας κλείσω λίγο πιο γλυκά, θα πω ότι ο Ερμής από την καινούργια του θέση θα σας προσφέρει εύκολη προσαρμογή στις καθημερινές σας συνήθειες, όπως και το να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά πράγματα. Μπορεί, δηλαδή, να σας έρθει η διάθεση να φτιάξετε οριγκάμι ή κολάζ για την εργασία του παιδιού σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια θα σας ξεκινήσω από τον μικρό μας, τον Ερμή εννοώ, που κάνει την είσοδό του σε ένα άλλο ζώδιο του νερού, τον Καρκίνο. Επειδή ως γνωστόν με τα καρκινάκια βλέπεστε με όψη τριγωνου (τι; Δεν ήταν γνωστό; Το είπα την προηγούμενη εβδομάδα) σημαίνει ότι τα πράγματα θα σας έρθουν ευνοϊκά και με εύκολο τρόπο. Το πιο πιθανό σενάριο, αν έχετε παιδιά, είναι να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους. Αν δεν έχετε, τότε θα σας καλέσουν κάπου που θα είναι γεμάτο παιδάκια! Επίσης, είναι μια πολύ καλή περίοδος για πνευματικές και νοητικές δημιουργίες, συνεχίζει δηλαδή η έμπνευση που είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα για τους καλλιτέχνες μας. Αυτά ήταν τα γενικά για τον Ερμή, τώρα θα σας πω για τη συνάντησή του με τον Ποσειδώνα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είστε, γιατί θα σας κάνει να βρίσκεστε και να αισθάνεστε εκτός πραγματικότητας και επαφής με τα πάντα. Είστε που είστε εσείς από φυσικού σας στον δικό σας κόσμο, αυτόν της θάλασσας εννοώ που όλα είναι ρευστά και θολά, έρχεται και το ραντεβού να σας ξεκάνει. Η αλήθεια είναι ότι για εσάς αυτό το ραντεβού μπορεί να μη σας ενοχλήσει ιδιαίτερα, γιατί το έχετε στο αίμα σας. Εγώ όμως οφείλω να σας το πω, για να είστε προετοιμασμένοι. Ο τομέας που θα σας επηρεάσει αυτή η θολούρα θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με το σπίτι σας, ως οίκημα, αλλά και με τα πρόσωπα που το αποτελούν. Ας πούμε, αν σας έρθει κάποια ιδέα για να αλλάξετε κάτι μέσα στο σπίτι, καλό θα ήταν να το αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας. Θα πάτε να αγοράσετε κουρτίνες και σας βλέπω να καταλήγετε με καμμία φλοκάτη για τον τοίχο. Επίσης, αν σας πει κάποιο πρόσωπο του σπιτιού για καμμία μετακόμιση ή ανακαίνιση, καλό θα ήταν να πείτε ένα τρανταχτό όχι, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα. Να θυμάστε αγαπημένοι μου ότι όπου μπλέκεται ο Ποσειδώνας δε βγάζουμε άκρη. Όποτε τον αφήνουμε να φύγει και μετά κάνουμε ό,τι θέλουμε. Από τον Άρη και την Αφροδίτη δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα, αλλά αυτό που χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι θα προκαλέσουν κάποιες φιτιλιές στα θέματα διαδικτύου, αδελφών και γειτονιάς. Με τα προαναφερόμενα άτομα να περιμένετε ότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις και διασπάσεις.

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που διαβάσατε, ανυπομονώ να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα με πανσέληνο!