ΝΕΑ

Ο Rick Astley μιλάει για το ντεπούτο του στο Glastonbury!

Ο Rick Astley μίλησε στο NME για το τι να περιμένουμε από το ντεμπούτο του στο Glastonbury αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς και για τις φήμες ότι οι Foo Fighters θα κάνουν ένα μυστικό σετ.

Ο Astley θα ανοίξει τις συναυλίες της Pyramid Stage, κάτι που τον κάνει να αισθάνεται «αρκετά νευρικός», όπως είπε στο NME. Το φετινό Glastonbury θα πλαισιόνουν οι Guns N' Roses, Elton John, Arctic Monkeys, Lizzo, Lana Del Rey, Måneskin, Fred Again.. , Cat Stevens, Manic Street Preachers, Wizkid, Lil Nas X, Chvrches και The War On Drugs.

«Νομίζω ότι όποιος δεν έχει ξαναπαίξει θα πρέπει να το πει αυτό», είπε. «Ανυπομονώ πολύ για αυτό. Υποτίθεται ότι θα το κάναμε πριν από μερικά χρόνια και μετά ήρθε ο COVID. Σκέφτηκα, «Αυτό δεν θα ξανασυμβεί – θα είναι μια από αυτές τις συναυλίες που απλώς θα ξεφύγουν και δεν θα επιστρέψουμε ποτέ». Τότε πήραμε την κλήση και είναι πολύ συναρπαστικό», τόνισε.

«Είναι σαν ιεροτελεστία να παίζεις το Glastonbury σε οποιοδήποτε επίπεδο, αλλά είμαι στη σκηνή της Pyramid Stage! Αυτό είναι τρελό, για να είμαι ειλικρινής». Πρέπει να έχεις "φτιαχτεί" για να μην είσαι νευρικός γι' αυτό».

Προσφέροντας ότι αυτός και η μπάντα του θα έπαιζαν «ένα πολύ διαφορετικό σετ», είπε ότι «θέλει απλώς να παίξει τα bangers».

«Δίκαια!» συνέχισε. «Θα με λιντσάριζαν αν δεν έπαιζα το «Never Gonna Give You Up». Είναι μέρος του DNA μου και αυτό που είμαι. Μπορώ να το πω αλλά δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγω από αυτό το τραγούδι. Ποτέ δεν το παίζω με μορφασμό, γιατί αυτά τα τραγούδια είναι ο μόνος λόγος που θα παίξω Glastonbury. Δεν είμαι αρκετά τολμηρός για να κοροϊδεύω τον εαυτό μου να σκέφτεται διαφορετικά. Μου αρέσουν αυτά τα τραγούδια. Είναι η πανοπλία μου», κατέληξε.