ΝΕΑ

Kelly Clarkson: "Η Mariah Carey πρέπει να κερδίσει περισσότερα εύσημα ως μουσικός"

Η Kelly Clarkson είναι γενικότερα υποστηρίζει πολύ τις γυναίκες και την γυναικεία φωνή ειδικότερα. Σε νέα συνέντευξη με τον Zane Lowe του Apple Music 1, μοιράστηκε με το κοινό, την ιδιαίτερη αγάπη της για τις δεξιότητες της Mariah Carey στη συγγραφή τραγουδιών.

«Οι άνθρωποι δεν της αποδίδουν αρκετά εύσημα», είπε η Clarkson. «Ο κόσμος της δίνει τα εύσημα ως τραγουδίστρια. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι της αποδίδουν εύσημα ως στιχουργό. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται. Έγραψε όλα αυτά. Νομίζω ότι οι άνθρωποι την έχουν στο μυαλό τους ως τραγουδίστια και όχι ως στιχουργό. Μιλάμε για την Carole King, μιλάμε για τον James Taylor, όλοι αυτοί είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, ναι, αλλά το λέω μόνο».

Σε άλλα νέα η Clarkson ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δέκατο στούντιο άλμπουμ της, Chemistry, στις 23 Ιουνίου μέσω της Atlantic Records.

«Ήταν πολύ μελετημένο και πολύ σκόπιμα το άλμπουμ να μην είναι απλώς ένα άλμπουμ διαζυγίου ή χωρισμού. Ήταν περισσότερο ένα άλμπουμ σχέσης… Χημεία», εξήγησε. «Με το «Magic», είναι σαν, εντάξει, είναι δύσκολο, οι σχέσεις είναι δύσκολες. Αυτό αξίζει τον κόπο. Είμαι πρόθυμος να νικηθώ για αυτό. Αν μπορείτε να το κάνετε, και θα το κάνω, αν το κάνουμε μαζί, μπορώ να το κάνω», είπε για το άλμπουμ.