ΝΕΑ

Ο Sir Elton John δημιούργησε ένα νέο σόου για το Glastonbury

Ο Sir Elton John δημιούργησε ένα εντελώς νέο σόου για την εμφάνηση του στο Glastonbury.

Ο 76χρονος σταρ ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ στο Worthy Farm και ο Elton έχει προειδοποιήσει τους θαυμαστές να περιμένουν το απροσδόκητο.

Είπε στο BBC Radio 1: «Ξεκινάω με ένα τραγούδι που δεν έχω παίξει εδώ και περίπου δέκα χρόνια, οπότε θα δούμε πώς θα πάει.

"Έχω αποφασίσει το setlist, έχω κλείσει ημερομηνίες για πρόβες για τους καλεσμένους καλλιτέχνες, οπότε έμεινε απλώς να ελπίζουμε ότι ο καιρός θα είναι καλός."

Το Glastonbury σηματοδοτεί το τέλος των περιοδειών του Elton στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο superstar πιστεύει ότι είναι το «τέλειο τέλος» για αυτόν.

Ο Elton μοιράστηκε: "Είναι ένα διαφορετικό σόου από αυτό που έχει δει ο κόσμος. Στο Farewell Yellow Brick Road, υπάρχουν αρκετά “deep cuts”, δεν είναι όλα επιτυχίες επειδή πρέπει να κρατάς το ενδιαφέρον του κοινού."

elton john

Η επερχόμενη εμφάνιση του τραγουδιστή θα σηματοδοτήσει την πρώτη του επίσκεψη στο Glastonbury και ο Elton ανυπομονεί να εμφανιστεί στο φεστιβάλ.

Είπε: «Έχω παρακολουθήσει το Glastonbury στην τηλεόραση και αυτό που μου αρέσει στο Glastonbury δεν είναι οι headliners, από μόνοι τους, είναι οι άνθρωποι στις μικρότερες σκηνές που έχουν την ευκαιρία να λάμψουν.

«Λοιπόν, αν ήμουν στο Glastonbury, πιθανότατα θα ήμουν σε μια από τις μικρότερες σκηνές, παρακολουθώντας μια από τις νεότερες μπάντες να παίζουν, γιατί αυτό μου αρέσει να βλέπω».

Ο Elton πραγματικά ανυπομονεί να παρακολουθήσει μερικούς άλλους καλλιτέχνες να παίζουν στο Glastonbury.

Ο δημιουργός της επιτυχίας «Your Song» εξήγησε: «Υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια εκεί έξω που τα σπάνε: έχουμε τη Linda Lindas και έχεις την Wet Leg και τις , που είναι απλά απίστευτες.

«Ανυπομονώ να τις δω ζωντανά γιατί είναι, κατά τη γνώμη μου, εκπληκτικές», κατέληξε.