ΝΕΑ

Η οικογένεια του Bruce Willis μοιράζεται συγκινητικά αφιερώματα για την Ημέρα του Πατέρα

Ο Bruce Willis γιόρτασε με τη σύζυγο του Emma Heming Willis και την πρώην σύζυγο του Demi Moore με συγκινητικά αφιερώματα αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρώτη Ημέρα του Πατέρα μετά τη διάγνωση άνοιας του Bruce.

Η οικογένεια του superstar ταινιών δράσης έκανε μια δήλωση τον Μάρτιο του 2022 ανακοινώνοντας ότι επρόκειτο να αποσυρθεί από το επάγγελμα καθώς πάλευε με την αφασία. Νωρίτερα φέτος, αποκάλυψαν ότι η κατάστασή του είχε εξελιχθεί σε μετωποκροταφική άνοια.

«Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», μοιράστηκαν σε μια δήλωση εκείνη την εποχή.

Η οικογένεια του ηθοποιού μοιράστηκε νέα αφιερώματα προς τιμήν του Willis για την Ημέρα του Πατέρα αυτό στις 18 Ιουνίου. «Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια στιγμή που μπορώ να εκφράσω τη βαθιά μου εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω για τον Bruce καθώς βλέπω πόσο καλός πατέρας είναι στα μικρά μας», έγραψε ο Heming σε μια ανάρτηση στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία του με την 11χρονη κόρη τους. , Mabel.

«Όπου μπορεί να μην είναι «συμβατικό», αυτό που τους διδάσκει θα εκτείνεται σε γενιές. Αγάπη άνευ όρων, καλοσύνη, δύναμη, συμπόνια, υπομονή, γενναιοδωρία, ανθεκτικότητα», συνέχισε η ανάρτηση. «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο μπαμπά που ξέρω, ο οποίος θα είναι για πάντα το δώρο που συνεχίζει να δίνει στην οικογένειά μας».

Ο Willis παντρεύτηκε την Heming το 2009 και έχουν επίσης κόρη την Evelyn Penn Willis, 9 ετών.

Η Demi Moore – η οποία ήταν παντρεμένη με τον Willis για 13 χρόνια πριν από το χωρισμό τους το 2000 – μοιράστηκε επίσης το δικό της αφιέρωμα στον ηθοποιό, ο οποίος είναι πατέρας των τριών κορών τους Rumer, 34, Scout, 31 και Tallulah, 29 ετών.

«Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων BW για αυτά τα τρία όμορφα κορίτσια. Αγαπάμε τον #girldad μας. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα!» Η Moore έγραψε τη δική της ανάρτηση στο Instagram, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Γουίλις με τις κόρες του ως μικρά παιδιά.

Ο Willis γιόρτασε επίσης την πρώτη του Ημέρα του Πατέρα ως παππούς, αφού η κόρη Rumer μοιράστηκε μια φωτογραφία του μπαμπά της με την κόρη της Louetta Isley.

Η Heming παρακάλεσε πρόσφατα τους παπαράτσι να σταματήσουν να φωνάζουν στον σύζυγο της μετά τη διάγνωσή του.

Τον Μάρτιο, η Heming μοιράστηκε ένα μήνυμα σχετικά με τη ζωή με κάποιον με άνοια για να τιμήσει τα 68α γενέθλια του ηθοποιού. «Έχω στιγμές θλίψης κάθε μέρα, θλίψη κάθε μέρα και το νιώθω πραγματικά και σήμερα στα γενέθλιά του», είπε.

Ο Moore μπήκε επίσης στο Instagram για να μοιραστεί ένα συγκινητικό βίντεο με τον Willis και την οικογένεια του να γιορτάζουν τα γενέθλιά του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κόρη του Willis, Tallulah, έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα θυμίζοντας τα πρώτα σημάδια της φθίνουσας υγείας του πατέρα της.

Πληροφορίες από το NME