ΝΕΑ

Ο Noel Gallagher επικρίνει τα πλήθη των ΗΠΑ για την "απογοητευτική" υποδοχή των νέων τραγουδιών του

Ο Noel Gallagher είπε ότι τα τραγούδια που ερμηνεύει ζωντανά από το τελευταίο του άλμπουμ «Council Skies» δεν έχουν καλή υποδοχή από το κοινό του στις ΗΠΑ.

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας των High Flying Birds είπε σε μια νέα συνέντευξη ότι η ανταπόκριση που των set του με νέο υλικό ήταν «απογοητευτική» μέχρι στιγμής.

Είπε στο Rolling Stone: «[Είναι] τρομερό. Ξεκινάω με [τέσσερα ή] πέντε νέα τραγούδια. Ο κόσμος θα έπρεπε να είχε αγοράσει το άλμπουμ, έτσι δεν είναι;»

«Στέκονται εκεί με το στόμα ανοιχτό και σκέφτονται: «Τι στο διάολο είναι αυτό;»»

noel gallagher

Ο Gallagher έχει ανοίξει τα σόου της τρέχουσας περιοδείας του στις ΗΠΑ με τα "Pretty Boy", "Council Skies", "Easy Now", "We're Gonna Get There In The End" και "Open The Door, See What You Find", όλα εκ των οποίων εμφανίζονται στο τέταρτο άλμπουμ του.

Ο πρώην τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας των Oasis κυκλοφόρησε το άλμπουμ νωρίτερα αυτό το μήνα, το οποίο έφτασε στο Νούμερο Δύο των βρετανικών charts.

Εν τω μεταξύ, ο Gallagher μίλησε στο NME για τη συνεργασία του με τον Johnny Marr στο νέο του άλμπουμ, χαιρετίζοντας τον πρώην σόλο σταρ των Smiths ως «το G.O.A.T [ο καλύτερος όλων των εποχών]».

«Είναι ο G.O.A.T! “Ανεβάζει” τα τραγούδια μου. Μερικές φορές είναι πραγματικά λεπτό και μερικές φορές είναι πραγματικά υπέροχο. Είμαι τόσο προνομιούχος που έχω τον αριθμό τηλεφώνου του. Λέω, «Αν συνεχίσεις να σηκώνεις το τηλέφωνο, τότε θα συνεχίσω να σε τηλεφωνώ» – αλλά το κάνει», είπε ο Gallagher.

Πληροφορίες από το NME