ΝΕΑ

Πώς θα επηρεάσουν τα γενέθλια των Καρκίνων τα υπόλοιπα ζώδια; Ερμής και Άρης βάζουν φωτιά στα μυαλά μας!

Προβλέψεις από 19 έως 25 Ιουνίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Ας ξεκινήσουμε με το βασικό αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας και αυτό είναι ότι ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. Δεν περιγράφω άλλο, είναι η καλύτερη περίοδος του χρόνου και μιλάω εντελώς αντικειμενικά, #not. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζώδια θα αισθανθούν θαλπωρή, ζεστασιά και μαμαδίσια φροντίδα. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Άρη κάτι που σε κάποιους θα δώσει νοητική εγρήγορση. Επίσης σε αυτές τις προβλέψεις σάς μιλάω για την πορεία της Σελήνης μέσα στην εβδομάδα, και σε ποιους τομείς θα επηρεαστείτε από αυτό της το ταξίδι. Ενημερωτικά, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο κάθε δυόμιση μέρες περίπου. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον, το νοιάξιμο και η ψυχολογία μας αλλάζει και κατευθύνεται σε διαφορετικούς τομείς (κάθε ζώδιο και ένας τομέας). Γενικά να ξέρετε ότι είναι μια σχετικά ήσυχη εβδομάδα χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Τώρα φαντάζομαι ότι ξέρετε τι ακολουθεί και αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό και μη εξαιρετέο, διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, γιατί δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας!

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, την εβδομάδα που ξεκινάει νομίζω ότι θα χρειαστεί να την αφιερώσετε στο σπίτι σας. Μην ταράζεστε και νομίζετε ότι θα κλειστείτε μέσα, όχι δε λέω κάτι τέτοιο, απλώς θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τον χώρο σας. Υπάρχει η πιθανότητα να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές διακοσμητικού ενδιαφέροντος, σε άλλους μπορεί να έρθει η επιθυμία να το φρεσκάρουν με ένα βάψιμο, άλλοι μπορεί να θελήσετε να γκρεμίσετε το μπάνιο και να φτιάξετε καινούργιο, κάποιοι άλλοι μπορεί να θελήσετε να φτιάξετε τον κήπο για το καλοκαίρι (αν έχετε πισίνα, έρχομαι και εγώ να βάλω ένα χεράκι). Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι μέσα σε όλα αυτά που σας είπα, παίζει και το σενάριο για μετακόμιση ή αγορά σπιτιού, αλλά θα χρειαστεί να είστε σε τέτοια φάση ζωής, δε θα ξυπνήσετε την Τρίτη και θα πείτε «α! ας μετακομίσω», βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να το πείτε την Πέμπτη, ας πούμε. Σε άλλα νέα, αν δε σας ενδιαφέρει καθόλου το σπίτι σας, τότε θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που αποτελούν την οικογένειά σας. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να έχετε καυγάδες και εντάσεις, απλώς κρατήστε πως αν τους ζητήσετε κάποια χάρη, υπάρχει η πιθανότητα να μη σας την κάνουν με την πρώτη. Δοκιμάστε και εσείς μία άλλη μέρα, δε χάθηκε και ο κόσμος. Κατά τα υπόλοιπα, να περιμένετε μεσοβδόμαδα να σας έρθει η επιθυμία για χαρά και διασκέδαση. Κανείς δεν πρόκειται να σας εμποδίσει από το να βγείτε και να πιείτε ένα ποτάκι μεσοβδόμαδα, ίσα-ίσα που θα σας το προτείνουν κιόλας. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείω την πιθανότητα και για κάποιο μικρό ερωτικό παιχνίδισμα. Θα σας αφήσω με τα νέα του σαββατοκύριακου και αυτά είναι ότι θα προκύψουν κάποιες λίγες και μικρές αναποδιές σε θέματα εργασίας και καθημερινών συνηθειών. Τίποτα το σοβαρό παιδιά, μη σκάτε, αλλά έπρεπε να σας ενημερώσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, μία από όλα θα είναι αυτή εβδομάδα για εσάς, κρεμμύδι μόνο να μη βάλετε και σας πέσει βαριά. Λοιπόν, πάμε να τη δούμε αναλυτικά. Πρώτα από όλα να σας ενημερώσω ότι είναι μία περίοδος που αν έχετε οποιοδήποτε είδος εξετάσεων να περιμένετε ότι θα σκίσετε! Δε μιλάω για ιατρικές εξετάσεις, αλλά για εκπαιδευτικές, οπότε αν ετοιμάζεστε για κάτι τέτοιο μη σας σκιάζει φοβέρα καμμιά και θα το πάρετε το τιμημένο! Κάτι άλλο που μπορείτε να περιμένετε αυτήν την περίοδο, είναι να σας φάνε οι δρόμοι. Για κάποιον λόγο, θα πρέπει συνεχώς να βγαίνετε από το σπίτι, γιατί όλο και κάτι θα ξεχνάτε να ψωνίσετε, αν δε γίνει κάτι τέτοιο, τότε να περιμένετε περισσότερη επικοινωνία με τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια σας (τα πρώτα όμως, με τα δεύτερα δε μιλάτε και δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα αυτό ή μπορεί;). Προς τα μέσα της εβδομάδας σάς βλέπω να ασχολείστε με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Υπάρχει η πιθανότητα να σας περάσει από το μυαλό να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Καταλαβαίνω ότι τώρα μπορεί να ταραχθήκατε λίγο γιατί δε φημίζεστε για τέτοιες αλλαγές, καθώς δε θέλετε να σας ξεβολεύουν, αλλά τι να κάνουμε, αν γίνει μπορεί να είναι και για καλό. Έφτασε το σαββατοκύριακο, παιδιά, και σας βλέπω να παίρνετε τα παιδιά σας για παιχνίδι και διασκέδαση. Αν δεν έχετε, τότε θα διασκεδάσετε μόνοι σας ή με το ταίρι σας. Ευχάριστο θα είναι το διήμερο για εσάς καθώς φλερτ και χαρά θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επειδή πρέπει (τι άσχημη λέξη), επαναδιατυπώνω, επειδή χρειάζεται να σας αφήσω, θα σας πω ένα τελευταίο και κρατήστε το σα φυλαχτό. Όσοι είστε γεννημένοι από 26 έως και 29 Απριλίου ή έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από την 5η έως και την 9η μοίρα, αν βρεθείτε με φίλους και ομοϊδεάτες καλό θα ήταν να φανείτε κοινωνικοί γιατί υπάρχει περίπτωση όλο και κάτι καλό να βγει από αυτήν την συνάντηση. Θα έχετε τις λεγόμενες ευκαιρίες που πρέπει να τις πιάσετε από τα μυαλά (επειδή θα είναι ιδέες, αν ήταν κάτι άλλο θα έλεγα από τα μαλλιά)!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, η εβδομάδα για εσάς θα έχει οικονομικό χαρακτήρα. Με αυτό να περιμένετε ότι θα σας απασχολήσουν αρκετά τα έξοδα, αλλά και τα έσοδά σας. Στην αρχή της μπορεί να νιώσετε μια αβεβαιότητα ως προς το πώς διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, ξέρετε τώρα οι γνωστές κλασικές ανασφάλειες. Δεν είναι κάτι παιδιά, απλώς δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και τρώγεστε με το πορτοφόλι σας. Σας υπόσχομαι ότι μέχρι την Τετάρτη θα σας έχει περάσει όλο αυτό. Μετά από αυτά, όλο σας το ενδιαφέρον θα στραφεί στα αδέλφια σας, στη γειτονιά και στα social media. To μυαλό σας θα έχει ξεκολλήσει από το οικονομικό και θα είστε πιο άνετοι να τα πείτε μαζί τους και να κάνετε το απαραίτητο socializing (αυτό κρατήστε το, θα σας χρειαστεί και μετά). Προς το τέλος της εβδομάδας σας βλέπω να ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι ή τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Να περιμένετε ότι θα σας περάσει από το μυαλό να κάνετε και κάποια αλλαγή στο διαμέρισμά σας, για απλά πράγματα μιλάω, όπως το να μαζέψετε τα χαλιά, να αγοράσετε κάποιο διακοσμητικό ή να βάλετε τέντες. Σημειώστε τώρα, πως όσοι είστε γεννημένοι από τις 6 έως και τις 10 Ιουνίου, μπορείτε να εμπιστευτείτε το μυαλό και τις ιδέες που θα έχετε, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προώθηση του εαυτού, αλλά και της δουλειά σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να τα προωθήσετε μέσα από το διαδίκτυο, τον κοινωνικό σας περίγυρο, από τα αδέλφια σας, από τα social media. Οπότε, αγαπημένοι πολυλογάδες, για σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον και βάλτε το μπρος σιγά-σιγά, γιατί τα χρόνια περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, πρώτα από όλα να μας πω ότι ξεκινάει η καλύτερη περίοδος του χρόνου και αυτό γιατί ξεκινάνε τα γενέθλιά μας, ούτε τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο ωραία! Χρόνια πολλά λοιπόν στους πρώτους εορτάζοντες. Αφού γίνεται αυτό το υπέροχο γεγονός να περιμένετε ότι θα έχουμε περισσότερη διάθεση για το οτιδήποτε. Η ενέργειά μας θα χτυπήσει κόκκινο, οπότε σας προτείνω να βρείτε πράγματα να κάνετε, γιατί κρίμα είναι να πάει χαμένη τόση ενέργεια. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κέντρο αισθητικής και να κάνετε ένα ρεκτιφιέ για να λάμπετε την ημέρα των γενεθλίων, πηγαίντε κομμωτήριο να φτιάξετε μαλλί, κάντε ό,τι θέλετε, αρκεί να εκτονώσετε όλη αυτήν τη θετική ενέργεια που θα έχετε. Να σας πω κάτι, δε θέλω να μας γράψω τίποτα άλλο, θέλω για έναν μήνα να μη μας απασχολήσει τίποτα και μόνο να γιορτάζουμε, κάθε μέρα όλη μέρα. Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι δε γίνεται κάτι τέτοιο, θα μας πω ότι μεσοβδόμαδα θα μας απασχολήσει το οικονομικό κομμάτι. Ρε παιδιά, δεν μας είπα ότι ο μήνας τελειώνει στις 30, από τώρα ξεμείνατε (και εγώ, εδώ που τα λέμε!); Τέλος πάντων, θα περάσει αυτό και μετά θα ασχοληθούμε με τη γειτονιά, τα αδέλφια, τα social media. Δε θα είναι κάτι σοβαρό, απλώς θα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα, γιατί θα μας βλέπουν χαρούμενους, μη σκάτε καθόλου, θα περάσει και αυτό. Α, ναι! Προσοχή στο μεταφορικό σας όχημα και το κινητό σας το σαββατοκύριακο, με κάποιον τρόπο θα μας απασχολήσουν και αυτά. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω ότι με συγκινήσατε με τα μηνύματά σας για τις προβλέψεις μου και το πώς τις αντιμετωπίζετε! Όλοι μαζί τώρα… Go for it Sergjio! O άνθρωπος που με έκανε το πρώτο tag στα social το μακρινό 2009.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, υπάρχει μία μικρή περίπτωση στην αρχή της εβδομάδας να μου είστε λίγο πεσμένοι, ψυχολογικά εννοώ, κάποιος τόλμησε να σας στεναχωρήσει και εσείς το πήρατε πιο βαριά από ό,τι χρειάζεται. Δε θέλω να μου σκάτε για τέτοια μικροπράγματα, μην ξεχνάτε ότι έχετε την Αφροδίτη πάνω σας και δε σας σκιάζει φοβέρα καμμιά. Αν παρόλα αυτά θέλετε να καθίσετε μέσα και να κάνετε μία καλή κουβέντα με τον εαυτό σας, να θυμάστε ότι δεν απαγορεύεται και επιτρέπεται κάποιες ημέρες να μην είμαστε και στα καλύτερά μας. Αν θέλετε να εκτονώσετε όλη αυτήν την ενέργεια διαφορετικά, μπορείτε να το ρίξετε στον εθελοντισμό, και έτσι να βοηθήσετε και έναν συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Επίσης, καλή εκτόνωση είναι η προσευχή και ο διαλογισμός. Είναι μία περίοδος που μπορεί να αρχίσετε να έχετε κάποιες μυστικές επαφές - από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο έντονο αυτό το γεγονός, άρα μάλλον κάτι αρχίζετε και ετοιμάζετε, το οποίο δε θα θέλετε να φανερωθεί. Τώρα, ερωτικό θα είναι αυτό; Επαγγελματικό θα είναι αυτό; Δεν ξέρω, εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι θα θέλετε να το κρατήσετε μακριά από τα αφτιά του κόσμου. Μην ανησυχείτε ότι θα είναι κάτι ύποπτο και σκοτεινό, επειδή θα έχει τη χροιά του μυστικού, απλώς μπορεί να είναι έτσι οι καταστάσεις που δε θα σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι άλλο. Επειδή όμως είστε Λιοντάρια και δεν μπορείτε να μείνετε για πολύ με αυτήν τη διάθεση γιατί είστε φτιαγμένοι για διασκέδαση, ενημερώνω ότι από Τετάρτη θα πάρετε τα πάνω σας και θα νιώσετε σαν την Kardashian μετά από τρεις πλαστικές (μη με ρωτήσετε ποια από όλες, δεν υπάρχει περίπτωση να τις ξεχωρίσω, μία από όλες). Για το τέλος σάς άφησα το καλύτερο και αυτό είναι πως αν βρεθείτε σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση ή με φίλους να περιμένετε ότι είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε μία μοναδική ευκαιρία, η οποία θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τον εαυτό και τα ταλέντα σας ή θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Οπότε, τον νου σας Λιονταράκια μου, γιατί θα βάλω τον Ανδροκλή να σας κυνηγήσει άμα δεν κάνετε αυτά που σας λέω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, ξεκινάει μία περίοδος που το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε φίλους και ομάδες. Αν ανήκετε σε κάποιον σύλλογο, τότε να περιμένετε να σας έρθει πρόσκληση να παρευρεθείτε στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Αν έχετε πολλούς φίλους, τώρα θα αποκτήσετε ακόμα περισσότερους - γενικότερα παιδιά είναι μια εβδομάδα που δε σας βλέπω να κάθεστε σπίτι με τίποτα. Όλο αυτό που σας λέω θα έχει και το άρωμα της οικογένειας, εννοώ ότι θα έρθετε τόσο κοντά με τα προαναφερόμενα άτομα, που θα τα αισθανθείτε σα να είναι η οικογένειά σας. Θα υπάρξει, δηλαδή, μεταξύ σας το γνωστό τρίπτυχο αγάπη, φροντίδα και προδέρμ. Κάτι άλλο που προβλέπω για αυτήν την εβδομάδα, είναι να βρείτε λύση σε ένα θέμα που έχει προκύψει μεταξύ εσάς και τ@ συντρόφου σας. Αυτό το θεματάκι που έχετε μπορεί να σχετίζεται με κάποιο ταξίδι, με κάτι που θέλετε εσείς να κάνετε σε σχέση με το εξωτερικό, μπορεί να σχετίζεται με την επιθυμία σας να μάθετε μια νέα γνώση. Μπορεί ακόμα να έχει σχέση και με τη θρησκεία ή γενικότερα την πνευματικότητά σας. Κάτι θέλετε να κάνετε εσείς σε σχέση με όλα τα προηγούμενα, αλλά @ σύντροφος έχει βγάλει νυχάκια. Δεν πειράζει πείτε τ@, ας πιει μηλόξυδο και θα τ@ περάσει. Έτσι και αλλιώς, είπαμε, θα βρεθεί λύση στο θέμα σας. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά να ενημερώσω πως με όλη αυτή τη διαδικασία η ψυχολογία σας θα πέσει λίγο και μεσοβδόμαδα θα σας έρθει η επιθυμία να κλειστείτε λίγο στο σπίτι και τον εαυτό σας. Πιο πολύ για να ηρεμήσετε από τα προηγούμενα και να βρείτε το κέντρο σας. Ενημερωτικά δε θα κρατήσει και πολύ, γιατί το Σαββατοκύριακο θα αλλάξει άρδην αυτό το συναίσθημα, θα πάρετε τα πάνω σας. Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για τη ζωή. Όπως καταλάβατε θα είναι ανάμεικτη για εσάς αυτή η εβδομάδα, σαν το παγωτό μηχανής, πάρτε έξτρα χαρτοπετσέτες μόνο για να μη γίνετε χάλια!

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, τα νέα που σας φέρνω για αυτήν την εβδομάδα έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την κοινωνική σας εικόνα και την καριέρα. Με απλά και πρακτικά λόγια σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα όλο σας το ενδιαφέρον θα στραφεί στους προαναφερόμενους τομείς και θα έχει θετικό πρόσημο. Αν είστε άνεργοι, τότε μπορείτε να φτιάξετε το βιογραφικό σας και να το στείλετε όπου θέλετε. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να αρχίσετε να κάνετε παρέα με άτομα που έχουν ένα κάποιο κύρος στην κοινωνία μας, όπως είναι ένας δικαστικός επιμελητής, ένας δικηγόρος, κλπ κλπ. Άλλες περιπτώσεις είναι, πως αν είστε αρραβωνιασμένοι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό και επιτέλους να παντρευτείτε ή να κάνετε σύμφωνο συμβίωσης. Γενικότερα κρατήστε πως με κάποιον τρόπο θα αλλάξει η κοινωνική σας εικόνα. Σημειώστε, σας παρακαλώ, πως υπάρχει μια μικρή περίπτωση όλα αυτά που σας είπα να μη γίνουν με την πρώτη, να περιμένετε να περάσετε έναν μικρό κόπο. Όχι τίποτα σημαντικό, απλώς να χρειαστεί να πείτε ή να κάνετε κάποιες κινήσεις από 2 φορές μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή, αν σας ζητήσουν σε γάμο, την ώρα της πρότασης μπορεί να ρίξει μια καταιγίδα και να σας χαλάσει όλη τη ρομαντζάδα, να σας χτυπήσει την πόρτα ο γείτονας να ζητήσει ζάχαρη, τέτοια χαζοπραγματάκια. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, προς τα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας, ίσως και με κάποια κοινωνική ομάδα που ανήκετε. Socializing δηλαδή στα μέσα της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο ίσως να σας είναι πιο ζόρικο, καθώς υπάρχει περίπτωση να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και να έχετε διάθεση να καθίσετε σπίτι. Ε, δεν πειράζει, δείτε το σαν ξεκούραση και ευκαιρία για ενδοσκόπηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι μου κρυψίνοι, για άλλη μία εβδομάδα σάς φέρνω ευχάριστα νέα. Αυτήν τη φορά μπορείτε να ευχαριστήσετε τους Καρκίνους, διότι αυτοί ευθύνονται. Τα ευχάριστα, λοιπόν, θα έχουν να κάνουν με: το εξωτερικό και ανθρώπους που έχουν ξένη υπηκοότητα, με κάποιο πτυχίο ή ξένη γλώσσα, με τη θρησκεία και τον νόμο. Πολύ απλά, κάτι από τα προηγούμενα θα φωτιστεί και θα τραβήξει όλο σας το ενδιαφέρον - εννοείται όπως προείπα ότι όλα αυτά θα έχουν θετικό πρόσημο μπροστά τους, δηλαδή θα σας έρθουν στα πόδια. Όλη αυτή η χαρά και το ενδιαφέρον σας θα κρατήσει για κάνα μήνα, έτσι ενημερωτικά το λέω. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά της εβδομάδας, να περιμένετε ότι κατά τα μέσα της θα σας έρθει η επιθυμία να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσει για λίγο (κάνα-δυο μέρες δηλαδή) το πώς σας βλέπουν οι συνάνθρωποι. Επίσης μπορεί απλώς να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα κοινά, μπορεί δηλαδή να αρχίσετε να μιλάτε για πολιτικά, για γάμους κλπ. Το τέλος της εβδομάδας θα σας αφήσει με γλυκιά γεύση καθώς προβλέπω να βρεθείτε σε καταστάσεις to know us better. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας ή κάποια ομάδα όπου ανήκετε. Είναι πολύ πιθανόν δηλαδή το Σαββατοκύριακο να μην κάτσετε σπίτι σας με τίποτα. Προσκλήσεις θα σας έρθουν που θα σας υποχρεώσουν να βγείτε και να περάσετε χρόνο με κάποιον από τις προαναφερόμενες κατηγορίες. Σημειώστε πως υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια μικρή εμπλοκή με το ταίρι σας για κάτι που θέλετε να κάνετε για τη διασκέδασή σας. Υπάρχει η περίπτωση, δηλαδή, εσείς να θέλετε να πάτε να διασκεδάσετε ή να φλερτάρετε γενικώς και το ταίρι σας να τσινάει, ε, το βλέπω και λίγο λογικό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, ετοιμαστείτε να περάσετε έναν μήνα που το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι το σεξ, τα λεφτά, ο έλεγχος και τα μυστήρια της ζωής. Για να καταλάβετε τι θα σας απασχολήσει, το σύμπαν σκέφτηκε να σας δώσει στην αρχή της εβδομάδας μια ιδέα για το πώς θα είναι ο μήνας σας. Κρατήστε σημειώσεις, λοιπόν, για να είστε προετοιμασμένοι. Από Δευτέρα θα θέλετε να κλειστείτε με το ταίρι σας μέσα στο σπίτι, συγκεκριμένα στο κρεβάτι και να κάνετε αναπαράσταση της διαμαρτυρίας του Τζον Λένον με την Γιόκο Όνο. Βέβαια, δε θα κάθεστε απλά και θα ονειρεύεστε, αλλά θα κάνετε αχαλίνωτο σεξ. Επειδή υπάρχει περίπτωση να μην έχετε όλοι ταίρι, οι υπόλοιποι αν δεν βρείτε ευκαιριακό σεξ, μπορείτε να πάτε να πάρετε το Κάμα Σούτρα και όταν με το καλό βρείτε κάποιον, να το κάνετε και πράξη. Αν δε σας ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά, τότε μπορείτε να διαβάσετε κάποιο βιβλίο με θέμα τα μυστήρια της ζωής ή γενικότερα ένα βιβλίο μυστηρίου - το Δέκα μικροί νέγροι, ας πούμε, της Αγκάθα Κρίστι. Δε θέτε ούτε αυτό; Τότε καθίστε και ασχοληθείτε με τις φορολογικές δηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη οικονομική εκκρεμότητα έχετε, προς εφορία, τράπεζα κλπ. Όσο κυλάει η εβδομάδα τόσο θα σκέφτεστε τις διακοπές ή κάποιο πτυχίο που έχετε αφήσει στη μέση. Αν έχετε εκκρεμότητες με τον νόμο γενικότερα, τότε θα ασχοληθείτε και με αυτό. Η εβδομάδα θα κλείσει με το ενδιαφέρον σας στραμμένο στη δουλειά και την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, κοιτάξτε να δείτε πώς έχουν τα πράγματα για εσάς. Επειδή αρχίζουν τα γενέθλια των Καρκίνων που αστρολογικά βρίσκονται καρφί απέναντί σας, σημαίνει ότι για όσο κρατάνε τα γενέθλιά τους, θα σας απασχολήσουν οι σημαντικές σχέσεις και οι συνεργασίες της ζωής σας. Πρακτικά σημαίνει πως, αν είστε δεσμευμένοι, θα προκύψουν θέματα με τ@ σύντροφό σας, οπότε και θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τ@. Αν είστε ελεύθεροι, τότε το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας συνεργάτη ή ακόμα και με κάποιον που έχετε μια αντιπαλότητα . Ενημερώνω πως αυτή η ενασχόλησή σας με τα προαναφερόμενα άτομα μπορεί στην αρχή να δείχνει ότι θα έχετε μια κάποιου είδους ένταση, η οποία μέσα από διάλογο και συμβιβασμό θα λυθεί. Δεν είναι αρνητικά τα πράγματα αν σας σχηματίστηκε αυτή η εντύπωση, μπορούμε απλώς να τα χαρακτηρίσουμε ενδιαφέροντα! Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, η εβδομάδα θα κυλήσει με σεξ και λεφτά. Αφού τα βρείτε με τ@ σύντροφο σας και λύσετε τα πάντα, θα θέλετε να κάνετε αχαλίνωτο σεξ. Αν δεν τα έχετε βρει τελικά (δύσκολο το κόβω) τότε θα του πάρετε την κάρτα και θα πάτε για ψώνια, έτσι, να του τη σπάσετε. Αν δε γίνει αυτό τότε θα ασχοληθείτε με το δάνειό σας ή τη φορολογική σας δήλωση. Με αυτά και με εκείνα, θα περάσει η εβδομάδα και το σαββατοκύριακο θα το ρίξετε στη φιλοσοφία και το διάβασμα. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ξέρετε τώρα, να ψάξετε ξενοδοχείο με την καλύτερη τιμή - φυσικά να μην είναι κάνα τρίτο τέταρτο, δεν είστε εσείς για τέτοια, από Hilton και πάνω σάς βλέπω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, η έναρξη των γενεθλίων των Καρκίνων για εσάς σημαίνει αυξημένη καθημερινότητα. Μη ρωτάτε πώς γίνεται αυτό, θα χρειαστεί να με εμπιστευτείτε και να με πιστέψετε. Πρακτικά λοιπόν, όλο σας το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο θα στραφεί σε συνήθειες που έχουν σταθερή και καθημερινή διαδικασία. Τέτοιες συνήθειες είναι η διατροφή που κάνουμε κάθε μέρα. Θα αρχίσετε να μαγειρεύετε, λοιπόν, από το πρωί ως το βράδυ. Μπορεί να σας έρθει η διάθεση να το παίξετε Μαίρη Παναγιωταρά και να ξυπνάτε από τις 6 το πρωί για να κάνετε όλες τις δουλειές σπιτιού, να μαγειρέψετε και 3 φαγητά. Επίσης θα θέλετε να γυμναστείτε (ναι, θα το πάθετε και αυτό). Αν έχετε κατοικίδιο, τότε θα θέλετε να του αγοράσετε καινούργιο κρεβατάκι ή ένα άλλο παιχνιδάκι. Αν δεν έχετε κατοικίδιο, τότε θα θελήσετε να υιοθετήσετε ένα. Αν είστε υπάλληλοι σε κάποια εταιρεία, τότε ή θα έχετε πολλή δουλειά ή θα χώνεστε από μόνοι σας και θα κάθεστε περισσότερη ώρα. Αφού τελειώσετε με όλες τις δουλειές -θα σας πάρει καμμιά-δυο μέρες- θα σκεφτείτε και τ@ σύντροφό σας. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τ@, θα τ@ κάνετε ναζάκια και θα θέλετε να είστε συνέχεια αγκαλιά. Αν είστε ελεύθεροι, τότε ξαμοληθείτε να βρείτε κάποιον, για να κάνετε όλα τα προηγούμενα. Το σαββατοκύριακο είτε θα το περάσετε επίσης με τ@ σύντροφό σας, αλλά ή κάνοντας τις φορολογικές σας δηλώσεις ή σεξ. Εγώ σας έδωσα τις επιλογές, η απόφαση είναι δική σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, είστε από τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο που είναι και αυτό ζώδιο του νερού. Επειδή, λοιπόν, σας βλέπει με όψη τριγώνου (πού και πού σας λέω και κάνα αστρολογικό, αλλά μην ψαρώνετε), σημαίνει ότι οι καταστάσεις θα σας έρθουν με εύκολο τρόπο. Ποιες καταστάσεις τώρα θα ρωτήσετε και θα σας πω με μεγάλη μου χαρά! Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να κάνετε strike στον έρωτα. Η ερωτική διάθεση θα είναι διάχυτη για τον επόμενο μήνα, ξεκινώντας ευθύς αμέσως από τη Δευτέρα. Μπορείτε να στολιστείτε, να πάρετε τους φίλους σας και να βγείτε για ποτό, φαγητό, βόλτα, μονοήμερη εκδρομούλα. Αν έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις και παιδιά, τότε θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και το πιο πιθανόν είναι να πάτε σε λούνα πάρκ ή κάποιο παιδότοπο - αν έχει καλό καιρό, μπορείτε να πάτε και σε νεροτσουλήθρες. Επειδή στο ζώδιό σας ανήκουν και αρκετοί καλλιτέχνες, σας ενημερώνω ότι είναι ένας καλός μήνας για να δημιουργήσετε ότι θέλετε εσείς, θα έχετε έμπνευση δηλαδή όπως η απόλυτη Άννα Βίσση. Ένα τελευταίο θα σας ολοκληρώσει όλη αυτή τη χαρά, και αυτό είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να έχετε κάποια κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Όλα αυτά τα ωραία που σας είπα θα κρατήσουν κάνα μήνα, απλώς στην αρχή της εβδομάδας θα είναι πιο έντονα. Όσο περνάνε οι μέρες, θα διαπιστώσετε ότι έχετε παραμελήσει το σπίτι, όποτε θα χρειαστεί μεσοβδόμαδα να το ρίξετε στη φασίνα ή σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω. Το σαββατοκύριακο θα κλείσει υπέροχα, καθώς πρόκειται να ασχοληθείτε με τ@ σύντροφό σας, θα υπάρχουν λίγα σκαμπανεβάσματα με αυτή την ενασχόλησή σας , αλλά όχι κάτι σοβαρό, έτσι για το αλατοπίπερο!

Αυτά από εμένα για αυτήν την εβδομάδα, ευχαριστώ που διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη!