ΝΕΑ

Jane Fonda: Διάλειμμα 18 μηνών από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην πολιτική

Η Jane Fonda κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και προσηλώνεται στον πολιτικό της αγώνα. Όπως έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης επί σκηνής με τη Robin Roberts στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, η ηθοποιός θα κάνει ένα διάλειμμα 18 μηνών από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στις προεδρικές εκλογές 2024 της Αμερικής.

Η Fonda που είναι γνωστή για τον πολιτικό ακτιβισμό της θέλει να προσηλωθεί στην προσπάθεια να αναδειχθούν σε αξιώματα άνθρωποι που υποστηρίζουν τη λήψη μέτρων κατά της κλιματικής αλλαγής.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βραβείο, το οποίο θα σας δώσω: Ας ξεφορτωθούμε τους Joe Manchin. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανάψουμε φωτιά κάτω από τον Biden και κοιτάξτε, πρέπει να τον ψηφίσουμε, εντάξει;

Πρέπει να θυμώσουμε πολύ μαζί του και να προσπαθήσουμε να απαιτήσουμε να κερδίσει τις ψήφους μας. Αλλά εννοώ, ας είμαστε ρεαλιστές γιατί η εναλλακτική λύση είναι το τέλος των πάντων” δήλωσε η ίδια.

“Ένα πράγμα που συμβαίνει όταν γερνάς είναι ότι αρχίζεις να γίνεσαι λίγο έξυπνος σχετικά με το ποια είναι τα δυνατά σου σημεία. Και αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Είμαι μαζορέτα. Δεν έχω καμία πρωτότυπη ιδέα. Είμαι αυτή που παίρνει τις ιδέες σας και μετά παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό.”, κατέληξε.