ΝΕΑ

Ο Harry Styles γράφει ιστορία στο κάστρο Slane της Ιρλανδίας!

Ο Harry Styles είναι ο απόλυτος σταρ της γενιάς του και με κάθε νέο του επίτευγμα μας αποδεικνύει ότι έχει έρθει για να μείνει. Αυτή τη φορά, ο διάσημος τραγουδιστής γράφει ιστορία στο κάστρο Slane της Ιρλανδίας με το κοινό να ξεπερνάει τους 85.000 ορθίους.

Η συναυλία ήταν μαγική για όσους παρευρέθηκαν. Είχε όσα μπορούσαν να φανταστούν τόσο οι νέοι θαυμαστές, όσο και οι παλιοί που τον ακολουθούν από την εποχή των One Direction.

harry styles

Ο Styles, όχι μόνο ερμήνευσε το "Medicine", το πιο διαδεδομένο ακυκλοφόρητο τραγούδι του, αλλά έβαλε στην λίστα και το "Little Freak" και μερικά τραγούδια του συγκροτήματος. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε το "Two bananas for a pound, three bananas for a euro", μια φράση που συνήθιζε να λέει την εποχή των 1D και όσοι είχαν παρακολουθήσει έστω και λίγο σκηνικά από τις συναυλίες τους, τρελάθηκαν από την χαρά τους.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είναι η πρώτη συναυλία που έγινε στο κάστρο Slane από το 2019 που είχαν ερμηνεύσει οι Metallica. Αυτή η αποχή των 4 χρόνων έγινε λόγω του Covid-19, που διακόπηκαν όλες οι εκδηλώσεις και συναυλίες.

Οι συναυλίες στο κάστρο Slane, είναι μοναδικές καθώς μόνο το κάστρο μπορεί καλέσει κάποιον καλλιτέχνη για συναυλία, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε. Γι' αυτό και η συναυλία του Σαββάτου, αποτέλεσε ένα τόσο σημαντικό γεγονός τόσο για τον Harry, όσο και για τους θαυμαστές που μπόρεσαν και παρευρέθηκαν. Περισσότεροι από 85.000 θεατές βρίσκονταν όρθιοι για να παρακολουθήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, ένα κοινό που μόνο οι Queen κατάφεραν να δουν το 1986, που είχαν συγκεντρώσει 80.000 θεατές.

harry styles