ΝΕΑ

Οι J Hus & Drake συνεργάζονται στο νέο single "Who Told You"

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Ο J Hus συνεργάστηκε με τον Drake για ένα νέο single "Who Told You", το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη (8 Ιουνίου) μέσω της Black Butter Records.

Ο Drake έκανε tease το single στο Instagram Story του την Τετάρτη, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από μια ηχογράφηση με τίτλο "Who Told You S5V3" και προσθέτοντας ετικέτα στον J Hus ενώ έγραφε, "το πρόβλημα είναι εδώ tmrw". Το ζωηρό single παραγωγής P2J ξεκινά την καλοκαιρινή σεζόν με τη μεθυστική ατμόσφαιρα Afroswing και έναν στίχο από το Drizzy της εποχής "One Dance" που θα παρασύρει οποιονδήποτε στην πίστα.

Στο «Who Told You», ο J Hus ρωτά γιατί οι κακοί άντρες δεν μπορούν να περάσουν καλά ρωτώντας στο ρεφρέν, “Who told you bad man don’t dance?/ Who told you gangsters don’t dance?/ Even with a wap on my hip, I dance/ Bad man, take another sip and dance.” Εν τω μεταξύ, ο Drake επαναλαμβάνει την τζαμαϊκανή προφορά του και βρίσκεται γοητευμένος από ένα κορίτσι που παίζει σκληρά.

Στις 5 Απριλίου 2019, οι δυο τους ενώθηκαν στην 6η περιοδεία του God’s O2 Arena κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο Assassination Vacation Tour λίγες ώρες μετά την πρόωρη αποφυλάκιση του Βρετανού MC. Ο Hus (πραγματικό όνομα Momodou Jallow) είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 και ομολόγησε την ενοχή του για παράνομη κατοχή μαχαιριού, που αρχικά επέφερε ποινή οκτώ μηνών.

Το "Who Told You" ακολουθεί το single του J Hus "It's Crazy" που κυκλοφόρησε στις 25 Μαΐου και και τα δύο αναμένεται να συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ του, Don't Say Militancy. Θα σηματοδοτήσει το τρίτο στούντιο άλμπουμ του μετά το Big Conspiracy του 2020, το οποίο έφτασε στο Νο. 1 στο Official Albums Chart του Ηνωμένου Βασιλείου.