ΝΕΑ

Νέα Σελήνη για όλους, ερωτικές & οικονομικές ευκαιρίες για λίγους!

Προβλέψεις από 12 έως και 18 Ιουνίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Λατρεμένοι αναγνώστες μου, άλλη μία εβδομάδα ξεκινάει και εγώ είμαι εδώ, πιστός στο ραντεβού μας κάθε Δευτέρα να σας προβλέψω πώς θα κυλήσει η εβδομάδα. Τολμώ να πω ότι θα είναι μία σχετικά ήσυχη εβδομάδα, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες ξεκουράζονται, εκτός από τον μικρότερο, τον Ερμή δηλαδή, που σε κάποιους θα δώσει ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες, ενώ σε κάποιους άλλους θα βάλει φρένο στα σχέδιά τους, αλλά με σκοπό να τους προστατέψει από απερίσκεπτες κινήσεις.

Το πιο σημαντικό όμως αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, στην 26η μοίρα. Τώρα θα με ρωτήσετε γιατί σας λέω και τη μοίρα που γίνεται, λες και θα σας κάνει διαφορά αν γίνεται στην 8η ή στην 26η. Το κάνω, λοιπόν, για δύο λόγους, πρώτον γιατί κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε ακριβώς τον αστρολογικό σας χάρτη, άρα και σε ποιες μοίρες έχετε πλανήτες και πού χρησιμεύουν (για την ακρίβεια, στις προβλέψεις βοηθάει, παιδιά) και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους εντυπωσιασμού! Πάμε τώρα να δούμε σε ποιους τομείς θα μας επηρεάσουν τα προαναφερόμενα, μη ξεχνώντας φυσικά ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, πιστεύω πως όταν έχει νέα Σελήνη πρέπει να είναι το καλύτερό σας, καθώς γενικά μάς ευνοεί στο να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Επειδή είστε το πρώτο ζώδιο και έχετε ενέργεια, αλλά και περιέργεια όση ενός μικρού παιδιού, σας κάνει να θέλετε συνεχώς είτε να ξεκινάτε καινούργιες δραστηριότητες είτε να μη σας προλαβαίνουμε και να τα κάνετε όλα πρώτοι. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με: αδέλφια, ξαδέλφια, τη γειτονιά, το μεταφορικό σας όχημα, τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε, τα social media, τους συμμαθητές σας από το δημοτικό και, φυσικά, το μυαλό σας. Αφού σας ενημέρωσα σε ποιους τομείς θα σας επηρεάσει, η μόνη δική σας δουλειά είναι να βγάλετε ένα τεφτέρι και να σημειώσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Αν θέλατε, ας πούμε, να φτιάξετε ένα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε να προωθήσετε τον εαυτό ή τη δουλειά σας, αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα σας πάνε πιο εύκολα σε σχέση με μία οποιαδήποτε άλλη. Επίσης αν θέλετε να αγοράσετε είτε μεταφορικό όχημα είτε κινητό, τότε επίσης το προτείνω ανεπιφύλακτα διότι δε θα σας βγει ελαττωματικό. Άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε μία νέα γλώσσα, να μάθετε μία νέα τέχνη, μπορεί να θέλετε να βγάλετε δίπλωμα οδήγησης, γενικότερα ό,τι εμπεριέχει μέσα το στοιχείο της μόρφωσης ευνοείστε ώστε να το κάνετε. Επειδή γίνεται στον 3ο Οίκο (για αυτόν σάς μιλάω τόσην ώρα) κάτι άλλο που μπορείτε να ξεκινήσετε να οργανώνετε είναι ένα ταξίδι – κάντε το τώρα που ας το λέω ας ας είναι να ταξιδέψετε πολύ αργότερα, δεν πειράζει, γιατί μετά θα έχουμε ανάδρομους και δε θα πάνε τα πράγματα όπως θέλετε και θα γκρινιάζετε. Ναι; Ναι!

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα σας ξεκινήσω ευθύς αμέσως, γιατί έχω και κάτι δουλειές να κάνω και για αυτό ευθύνεται η Τζίνα για την οποία σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα - ευχαριστώ πάρα πολύ, ομορφιά μου! Λοιπόν, στα δικά μας τώρα, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα των επιθυμιών, αξιών και κτήσεων, με πιο απλά λόγια στον οικονομικό σας τομέα. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον ξέρετε τι κάνουμε σε μία νέα Σελήνη, αλλά επειδή δεν έχω και πολλές ελπίδες, θα σας τα ξαναπώ. Είναι η ώρα που μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να επαναξιολογήσετε τα οικονομικά σας. Ας πούμε, μπορεί να σας περάσει από το μυαλό το αν πληρώνεστε αρκετά για τη δουλειά που κάνετε ή να έχετε ακούσει για μία καλή επένδυση και να θελήσετε να προχωρήσετε. Με τις ευλογίες μου παιδιά, απλώς αν η πρόταση σας έρθει από τον φιλικό σας κύκλο, θα έλεγα να την προσπεράσετε, μη ρωτάτε τι και πώς γιατί θα σας πω ότι ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και δε θα καταλάβετε τίποτα. Άλλα πράγματα που προβλέπονται με τη νέα Σελήνη είναι να σας έρθει η επιθυμία να αγοράσετε πράγματα που δε σας χρειάζονται, αλλά θα τα θέλετε. Δε θα είναι ένα γλειφιτζούρι, μία κρεμάστρα, ένα κάδρο. Θα είναι αντικείμενα που δεν πλησιάζονται από το ευρύ κοινό, όπως μία τσάντα με το όνομα του Ερμή μας, ένα ζευγάρι παπούτσια που για να κάνεις απόσβεση πρέπει να τα φοράς 3 ζωές, καταλάβατε; Υπάρχει περίπτωση να σας έρθει η επιθυμία να αγοράσετε μέχρι και σπίτι - αν σας ενδιαφέρει πωλείται το διπλανό μου διαμέρισμα, με θέα Ακρόπολη, Φιλοπάππου, Λυκαβηττό. Γενικότερα, πασάδες μου, θα σας απασχολήσει πάααρα πολύ το πορτοφόλι σας, δε νομίζω ότι έχω άλλον τρόπο να σας το πω. Σοβαροί άνθρωποι είστε εσείς, σας εμπιστεύομαι για το τι θα κάνετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, ξεκινάω με τα ευχάριστα και αυτά είναι ότι έχετε όλοι τις γλώσσες σας στη θέση τους και ολόκληρες, κάτι για το οποίο ευθύνεται ο Κάστορας (εσείς δεν ξέρετε τι λέω και δε θα μάθετε κιόλας, αλλά πείτε του ένα μπράβο ρε παιδιά!). Αφού είστε καλά, πάμε να σας πω ότι η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και συγκεκριμένα στην 26 μοίρα κάτι που σημαίνει ότι επηρεάζει περισσότερο όσους είναι γεννημένοι γύρω στις 16 με 20 Ιουνίου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες εκεί, εγώ ας πούμε έχω Άρη και Ερμή. Εννοείται ότι επηρεάζει και τους υπόλοιπους, αλλά τους συγκεκριμένους πιο πολύ. Ήρθε η ώρα, λοιπόν αγαπημένοι μου, να δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας, αλλά και στην εμφάνισή σας. Είναι η καλύτερη περίοδος να πάτε να κάνετε ένα ρεκτιφιέ στον εαυτό σας. Πάρτε κρέμες, βαφές, λοσιόν, σκραμπ, άλατα και αισθανθείτε σαν την Κλεοπάτρα που παίρνει το μπάνιο της σε γάλα γαϊδάρας (τι να πω κι εγώ, αντί να το πιει το λούζεται, να δεις που από εκεί βγήκε το “μην το πιείτε, λουστείτε”). Όπως καταλάβατε είναι όλη η εβδομάδα στραμμένη πάνω σας, καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε. Θα έχετε αρκετή ενέργεια και ενθουσιασμό για να κάνετε το οτιδήποτε. Οπότε αν σκεφτόσασταν να κάνετε το οτιδήποτε είτε για την καριέρα σας και την προώθηση του εαυτού σας είτε απλώς για να περάσετε καλά, ορμήστε του. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσετε πως όσοι έχετε γεννηθεί από τις 25 έως τις 30 Μαΐου, θα έλεγα να κάτσετε στα αυγά σας όσον αφορά στα θέματα καριέρας, γιατί τα πράγματα δε θα σας πάνε όπως τα θέλετε. Επίσης, αν δε σας κάνει κόπο, πηγαίνετε για ένα τσεκ-απ, γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Για τους πιο φιλοσοφημένους Διδύμους, να σας πω ότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε και οπτική προς τη ζωή. Ρε παιδιά, ξέχασα το σημαντικότερο, μέσα στην εβδομάδα να περιμένετε μοναδικές ευκαιρίες που θα σας έρθουν από το internet, τα social media δηλαδή, από τα αδέρφια σας ή από τη γειτονιά. Αυτές οι ευκαιρίες θα είναι ερωτικής φύσεως ή οικονομικής. Με απλά λόγια, παιδιά, με sexting σας βλέπω ή έναν νέο ερωτικό σύντροφο που θα τον έχετε βρει στις γνωστές εφαρμογές, tinder, grindr και ό,τι άλλο υπάρχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, αρκετή κοινωνικοποίηση φάγαμε το προηγούμενο διάστημα, οπότε το σοφό σύμπαν μάς σκέφτηκε και είπε να μας κλείσει και πάλι στο καβούκι μας. Αυτή η νέα Σελήνη πού γίνεται στις 18 του μήνα, επειδή πραγματοποιείται στο προηγούμενο ζώδιο από εμάς, δεν την πολύ παίρνουμε πρέφα. Πρακτικά και στην καθημερινότητά μας, αυτό σημαίνει ότι θα μας έρθει η επιθυμία να κλειστούμε στο καβούκι μας και να μη μιλάμε σε άνθρωπο. Δεν είναι πάντα αρνητικό αυτό, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το υποσυνείδητό μας και να κάνουμε μία πολύ καλή συζήτηση μαζί του. Μπορούμε να πάμε σε έναν ειδικό, να πούμε και τα εσώψυχά μας κι αν γίνει αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Γενικότερα, είναι μία εβδομάδα που θα έχουμε μεγάλη ανάγκη για ενδοσκόπηση και αυτοεξέταση των πεπραγμένων μας. Αν δεν είστε σε τέτοια φάση, μπορείτε να εκδηλώσετε αυτήν την ενέργεια κάνοντας μία εθελοντική εργασία. Μπορείτε να μοιράσετε φαγητό σε άστεγους, μπορείτε να πάτε σε μία φιλοζωική οργάνωση και να βοηθήσετε εκεί. Άλλα πράγματα που μπορεί να συμβούν με αυτήν τη νέα Σελήνη είναι να έχουμε μυστικές επαφές και σχέσεις. Να έχουμε γνωρίσει, δηλαδή, ένα άτομο και για κάποιους λόγους να μην μπορούμε να το αποκαλύψουμε στον περίγυρό μας. Μπορεί να είναι παντρεμένος, μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να είναι διάσημος και να θέλει να κρατήσει κρυφή αυτή τη σχέση του, πολλά μπορεί, εσείς κρατήστε ότι θα έχουμε μυστικές επαφές.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, καλή και χαρούμενη εβδομάδα να έχετε. Η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον 11ο οίκο, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Καταλαβαίνετε πόσο ευνοϊκό είναι αυτό, καθώς έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάτι που σημαίνει πως για άλλη μία φορά όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, θα σας έρθει η επιθυμία ή θα έρθουν έτσι τα πράγματα που θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, θα ενταχθείτε δηλαδή σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Να δείτε που αυτήν την εβδομάδα θα σας έρθουνε προσκλήσεις να παρευρεθείτε σε εκδηλώσεις του δήμου. Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, μπορεί να κάνουν το αποχαιρετιστήριο πάρτι της χρονιάς και να είστε καλεσμένοι. Γενικότερα με κόσμο πολύ σας βλέπω, κάτι που μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι. Έρχεται τώρα μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, ο Ερμής με την Αφροδίτη να κάνουν ένα ραντεβού που θα σας προσφέρει ερωτικές, κατά κύριο λόγο, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες. Εκεί που θα είστε λοιπόν, όπου σας έχουν καλέσει τέλος πάντων, να δείτε που θα υπάρξει φλερτάρισμα και την πιθανότητα να μη φύγετε μόνοι σας τη βλέπω να έρχεται. Αν δε σας ενδιαφέρει καθόλου το ερωτικό κομμάτι, διότι το έχετε καλύψει στη ζωή σας, τότε μπορείτε όλες αυτές τις γνωριμίες να τις εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε τα ταλέντα και τον εαυτό σας. Μπορεί ας πούμε να είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και να θέλετε να ανοίξετε τον κύκλο σας έτσι ώστε να αποκτήσετε νέους πελάτες, μπορείτε να το κάνετε και αυτό διότι καλά θα πάει. Άντε, Λιοντάρια μου, μία χαρά σας τα ‘πα και αυτήν την εβδομάδα, καλά να περάσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, η νέα Σελήνη το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να σας περάσει αδιάφορη, καθώς επηρεάζεστε αφού γίνεται σε ένα άλλο μεταβλητό ζώδιο, αυτό των Διδύμων. Το κύριο χαρακτηριστικό της για εσάς θα είναι η κοινωνική προβολή, τώρα αυτό έχει βέβαια διάφορες εκφράσεις. Μία από αυτές, ας πούμε, μπορεί να είναι το να πάρετε προαγωγή στη δουλειά σας ή μπορεί να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία. Αν είστε σε φάση αρραβωνιάσματος και περιμένετε να έρθει το δαχτυλίδι, δεν μπορώ να αποκλείσω και κάτι τέτοιο. Με κάποιον τρόπο, τέλος πάντων, να περιμένετε να πάρετε αρκετή προβολή προς την κοινωνία. Είναι μία καλή ευκαιρία να αναδείξετε τα επαγγελματικά σας ταλέντα, καθώς τα άστρα προβλέπουν και ξαφνική δημοσιότητα. Άρα παρθενάκια μου, όποιος από εσάς έχει την επιθυμία να βγει στο γυαλί ή να γίνει γνωστός με την ευρύτερη έννοια, αυτή η εβδομάδα νομίζω ότι είναι η καλύτερη. Άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι να σας καλούν σε διάφορες εκδηλώσεις και εκεί που θα πηγαίνετε να γνωρίζετε άτομα που έχουν κύρος στην κοινωνία. Μπορεί να γνωρίσετε, ας πούμε, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκεί που θα πάτε. Αν δεν σας αρέσει αυτό το ενδεχόμενο τότε μπορείτε να κρατήσετε ότι θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο στον χώρο του να έχει ένα πολύ καλό όνομα. Μπορεί να είναι ο Κάρλ Γιούνγκ, βέβαια έχει πεθάνει, αλλά δε θα ήταν τέλειο; Μπορεί να είναι ο πρόεδρος της εταιρείας που δουλεύετε και να τον βλέπετε για πρώτη φορά. Κρατήστε το ότι θα κάνετε παρέα με σημαντικούς ανθρώπους, αυτό είναι το ζουμί. Μία μικρή σημείωση πριν σας αφήσω και αυτή είναι ότι καλό θα ήταν αυτήν την εβδομάδα να μην ανοίξετε κάποια κουβέντα με τ@ σύντροφό σας για επαγγελματικά, διότι τα πράγματα δε θα πάνε όπως θέλετε - ένα τετράγωνο φταίει για αυτό που κάνει ο Ερμής με τον Κρόνο, αλλά τι να σας εξηγώ τώρα. Εσείς κρατήστε το να μην κάνετε επαγγελματική κουβέντα με τ@ σύντροφο, τέλος!

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο των ταξιδιών, της ανώτατης μόρφωσης, του εξωτερικού. Με πολύ λίγα λόγια σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε οτιδήποτε έχει σχέση με τα προηγούμενα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να ξεκινήσετε να κανονίζετε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές, έτσι ώστε να μη σας προκύψουν προβλήματα στην πορεία αν ταξιδέψετε στο εξωτερικό, για το εσωτερικό δε μας νοιάζει, κάντε ό,τι θέλετε. Αν επιθυμείτε να μάθετε μία ξένη γλώσσα, κάντε το τώρα πριν ταξιδέψετε. Άλλα πράγματα που θα ξεκινήσετε είναι να κάνετε παρέα ή να γνωρίσετε άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με τη χώρα σας, αλλά ανήκουν σε μία ξένη κουλτούρα. Γενικότερα, ομορφιές μου, το εξωτερικό θα τραβήξει όλη σας την προσοχή. Αν δε σας ενδιαφέρει αυτός ο τομέας, τότε μπορείτε να το ρίξετε στη μόρφωση, στην φιλοσοφία, στη θρησκεία. Βάλτε ως στόχο ας πούμε να διαβάσετε τη Βίβλο, την Αγία Γραφή, το Κοράνι, όλα τα θρησκευτικά κείμενα τέλος πάντων. Δε θέλετε κάτι από αυτά; Τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με τον νόμο. Πάρτε ας πούμε το Αστικό Δίκαιο και ξεκοκαλίστε το ή ασχοληθείτε με κάποιο νομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Δε θέλετε τίποτα από όλα αυτά; Θα σας πω λίγο παράξενους, αλλά θα σας καταλάβω γιατί και εγώ ωροσκόπο Ζυγό έχω, οπότε καταλαβαίνω ότι το να διαλέξετε σας είναι μία ταλαιπωρία. Για να σας βγάλω από το δίλημμα της επιλογής, το μόνο που έχετε να κάνετε αν δε θέλετε τίποτα από όλα τα προηγούμενα, είναι να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε να συστήνεστε, να λέτε τι δουλειά κάνετε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα προκύψει και από πού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, ήθελα να ‘ξερα τι σκαρώνετε με το σύμπαν και όλο σας τα φέρνει προς το μέρος σας. Αυτή η νέα Σελήνη, λοιπόν, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με περιουσιακά στοιχεία που δεν είναι δικά σας. Μπορεί δηλαδή να σας πει ο σύντροφός σας να του κάνετε τη φορολογική δήλωση, μπορεί να σας ζητήσει την άποψή σας για μία επένδυση ή αγορά ακινήτου, άρα με κάποιον τρόπο θα έχετε επαφή με τα οικονομικά και περιουσιακά του στοιχεία. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με την εφορία, κάποιο δημόσιο ταμείο, το δάνειο που έχετε πάρει για το σπίτι σας, τέτοια πράγματα δηλαδή. Άλλα πράγματα που μπορεί να σας έρθει επιθυμία να ξεκινήσετε είναι να κάνετε περισσότερο σεξ. Ήθελα να ήξερα πού θα το φτάσετε, φτάνει πια, κάντε και τίποτα άλλο, όλο sex sex sex, δεν έχω να σας πω άλλα, ταράχτηκα!

Τέλος πάντων, έχε χάρη που είμαι καλός άνθρωπος και θα σας πω κατιτίς ακόμα. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, υπάρχει περίπτωση να σας έρθει η επιθυμία να ασχοληθείτε και λίγο με τα μυστήρια της ζωής. Ας πούμε, μπορεί να σας έρθει η επιθυμία να κάνετε κάποια αναδρομή ή ύπνωση, όπως θέλετε πείτε την. Μπορεί να σας έρθει η επιθυμία να διαβάσετε κάποια βιβλία που έχουν να κάνουν με τη μεταφυσική ή γενικότερα βιβλία μυστηρίου. Σας προτείνω αν θέλετε, να δείτε ένα ντοκιμαντέρ που υπάρχει στο YouTube με τον τίτλο: “Τι στο… μπιιιπ… ξέρουμε” (what the bleep do we know), έχει και κβαντοφυσική μέσα, ετοιμαστείτε να τον κάψετε τον εγκέφαλο, αλλά είναι εξαιρετικό. Θα κλείσω λέγοντας ότι, για τους πιο φιλοχρήματους Σκορπιούς, αυτή η εβδομάδα θα έχει και το στοιχείο της οικονομικής απολαβής μέσω τρίτων. Επειδή το είπα λίγο πολιτικά, αυτό σημαίνει ότι λεφτά θα μπουν στην τσέπη σας, χωρίς να κάνετε κάποιον ιδιαίτερο κόπο, άλλοι θα δουλέψουν για εσάς και εσείς θα τα τσεπώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η νέα Σελήνη σάς αφορά άμεσα και γίνεστε συμπρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, καθώς πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από εσάς, αυτό των Διδύμων. Τι συμβαίνει πρακτικά, όταν αστρολογικά γίνεται κάτι ακριβώς απέναντι σας; Ενεργοποιείται ο έβδομος Οίκος, ο οποίος αντιπροσωπεύει όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, αλλά και συνεργασίες. Καταλάβατε πού το πάω; Σχέση θα σας έρθει ρε παιδιά και μάλιστα από το πουθενά. Όπως στη νέα Σελήνη ξεκινάει ένας νέος κύκλος που θα ολοκληρωθεί με την πανσέληνο, έτσι και σε εσάς δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο που έχει σχέση με τα προηγούμενα. Αν είστε ελεύθεροι, δηλαδή, το πιο πιθανό είναι να γνωρίσετε τον επόμενό σας έρωτα. Αν δε σας ενδιαφέρει αυτός ο τομέας, τότε το πιο πιθανό είναι να γνωρίσετε τον επόμενο σας επαγγελματικό συνεργάτη. Αν τώρα είστε καλυμμένοι και από τους δύο τομείς, τότε μπορείτε να πάρετε τ@ σύντροφό σας και να του πείτε «αγάπη μου, τώρα θα ξεκινήσουμε να κάνουμε μία δραστηριότητα μαζί», κανονίστε ας πούμε κάθε Τετάρτη να πηγαίνετε για περπάτημα μαζί ή κάθε Πέμπτη να κάνετε σεξ, ξέρω κι εγώ ρε παιδιά, ό,τι σας έρθει πείτε, απλώς να ξεκινήσετε κάτι με τον σύντροφό σας. Επειδή δεν είναι όλα ρόδινα σε τούτη τη ζωή, όσο κι αν θέλετε να το πιστεύετε εσείς αυτό, ενημερώνω ότι υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει και ένας νέος κύκλος που θα έχει τη μορφή της αντιπαλότητας. Τι να κάνουμε παιδιά και με τους αντιπάλους μας μία ενέργεια την ανταλλάσσουμε, αν την εκμεταλλευτούμε σωστά, μπορεί να γίνουμε και καλύτεροι. Ένα άλλο που θέλω να σας πω για αυτήν την εβδομάδα, είναι πως αν θέλετε να κάνετε τίποτα συζητήσεις που να αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι σας ως ακίνητο, αν μπορείτε καλό θα ήταν να τις αναβάλετε, διότι η συζήτηση δε θα πάρει την τροπή και δε θα έχει την κατάληξη που εσείς θέλετε. Αν συζητήσετε με την οικογένειά σας, να περιμένετε ότι θα βγει και κάποια σύγκρουση. Αν θέλετε να κάνετε κάτι στο σπίτι σας ως οίκημα, τότε να ξέρετε ότι και εκεί θα μπουν κάποια εμπόδια. Όλα καλά, παιδιά, μία εβδομάδα είναι θα περάσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο της καθημερινότητας. Μέσα σε αυτόν τον τίτλο βάζουμε αρκετά πράγματα, αρκεί να σκεφτείτε τι κάνετε σε καθημερινή βάση. Πρώτα από όλα έχουμε τη διατροφή, οπότε ευνοείστε, αλλά θα έρθει και από μόνη της η επιθυμία να ασχοληθείτε με το διαιτολόγιό σας. Μπορεί να θελήσετε να γίνετε από παμφάγοι χορτοφάγοι ή το αντίθετο. Μετά από αυτό μπορεί να έρθει και η γυμναστική, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε και γυμναστήριο μία χαρά θα τα πάτε και εκεί. Άλλα πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας είναι η φροντίδα του κατοικίδιού μας, οπότε και με αυτό θα ασχοληθείτε κι αν δεν έχετε μπορεί να σας έρθει επιθυμία να υιοθετήσετε ένα. Δεν ασχολούμαστε και με την υγεία μας καθημερινά; Αν δεν το κάνετε νομίζω ότι χρειάζεται, οπότε για κάντε και μία βόλτα από τους γιατρούς να είστε σίγουροι ότι όλα κυλάνε καλά. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθαριότητα και την τάξη του σπιτιού σας. Θα σας έρθει, δηλαδή, η επιθυμία για καμμιά γενική ή για καμμιά απολύμανση. Άλλα πράγματα που έχουμε στην καθημερινότητά μας είναι η εργασία μας. Άρα, αν είστε υπάλληλοι κάπου, να περιμένετε ότι θα πέσει και πολύ περισσότερη δουλειά. Επειδή είπα δουλειά, σημειώστε πως αν έχετε μπουχτίσει εκεί που είστε τώρα, είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να ψάξετε για κάτι νέο και να πάει καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, η νέα Σελήνη για εσάς μπορεί να χαρακτηριστεί και χαρούμενη. Πραγματοποιείται στον Οίκο της απόλυτης χαράς και διασκέδασης. Μέσα σε αυτόν περιλαμβάνονται και τα παιδιά, διότι ως γνωστόν, όπου παιδιά, υπάρχει και χαρά. Άρα για όσους είστε γονείς να περιμένετε να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, και αν δεν είστε να δείτε που θα έρθουν έτσι τα πράγματα που θα βρεθείτε σε χώρους με χαρούμενα παιδάκια (depon να πάρετε μόνο). Άλλοι τομείς που ευνοείστε είναι τα τυχερά παιχνίδια, ναι καλά διαβάσατε, αν έχετε την επιθυμία να πάτε σε κάποιο καζίνο ή γενικότερα σε κάποιον χώρο διασκέδασης είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε τέλεια (προσέξτε, δε μίλησα για κέρδη). Αν έχετε γενικότερα καλλιτεχνικές ανησυχίες ή είστε καλλιτέχνης, να ξέρετε ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχετε τρομερές ιδέες πάνω στο αντικείμενό σας. Αν είστε συγγραφέας, ας πούμε, μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε το νέο σας μυθιστόρημα. Αν είστε ηθοποιός μπορείτε να ψαχτείτε για το επόμενό σας έργο. Αν είστε ζωγράφος βγείτε στη φύση να τη ζωγραφίσετε, τώρα που ανθίζει και κελαηδούν τα πουλάκια, πού ξέρετε μπορεί να είστε ο επόμενος Βαν Γκογκ. Υπάρχει κι άλλη κατηγορία Υδροχόων, αυτή των ερωτιάρηδων, οπότε για αυτούς ενημερώνω ότι το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα θα πάει σύννεφο. Ένα πράγμα θέλω μόνο να σας πω και αυτό είναι να μην κάνετε κάποια οικονομική συζήτηση. Μην πάτε ας πούμε να μιλήσετε για επενδύσεις, δε θα ακούσετε αυτά που θέλετε και θα μου στεναχωρηθείτε. Τι σας νοιάζουν τα λεφτά ρε παιδιά, κοιτάξτε να περάσετε καλά με αυτή τη νέα Σελήνη και αφήστε τα υπόλοιπα για την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον τέταρτο Οίκο όπου στην αστρολογία αντιπροσωπεύει το σπίτι ως οίκημα, την οικογένεια, αλλά και τις ρίζες μας. Με απλά και πρακτικά λόγια σημαίνει ότι ευνοείστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας που να έχει να κάνει με τα παραπάνω. Θέλετε ας πούμε να μετακομίσετε, αυτή η εβδομάδα είναι η καλύτερη για να βρείτε σπίτι, θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον; Ψάξτε τώρα το συνεργείο που θα σας την κάνει και θα βρείτε το καλύτερο. Να σας πω ότι στη νέα Σελήνη ξεκινάμε κύκλους που ολοκληρώνονται με την πανσέληνο. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να βιαστείτε να τα πραγματοποιήσετε κιόλας αυτήν την εβδομάδα, απλώς μπορείτε να κάνετε την προετοιμασία. Σας το λέω αυτό διότι ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Κρόνο και οι δυο τους δε θα τα πάνε καλά, με αποτέλεσμα εσείς να νιώσετε ευθιξία και απογοήτευση. Αν πάτε να κάνετε κάποια κουβέντα με τους γονείς σας, ας πούμε, δε θα ακούσετε αυτά που θέλετε. Μπορεί δηλαδή να θέλετε να τους μιλήσετε για το πατρικό σας σπίτι, έτσι ώστε να σας το μεταβιβάσουν, εκείνοι να μη θέλουν ακόμη να σας το γράψουν και έτσι να μου στεναχωρηθείτε. Αφήστε τις συζητήσεις για την άλλη εβδομάδα καλύτερα.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν μάστορα που θα φέρετε στο σπίτι. Εσείς να θέλετε να κάνετε κάτι απλό και εκείνος να σας βγάλει ένα σωρό δουλειές .Οργάνωση και σχέδια μόνο αυτή την εβδομάδα, παιδιά, οι πράξεις από την επόμενη. Κρατήστε ως γενική πρόβλεψη ότι πρόσωπα της οικογένειας αλλά και το σπίτι σας θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα.

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που με διαβάσατε - τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!