ΝΕΑ

Ο Liam Gallagher απαντά στον Noel ο οποίος τον “προκάλεσε” να του τηλεφωνήσει για πιθανή επανένωση των Oasis

Ο Liam Gallagher ανέβηκε στο Twitter για να απαντήσει όταν ο αδερφός του Noel είπε ότι τον «τολμάει» να συζητήσουν για μια επανένωση των Oasis.

Τα σχόλια προέκυψαν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.9 KPNW του Seattle, όταν ο Noel ρωτήθηκε για την πιθανότητα επανένωσης των Oasis.

Εδώ, ο Noel - που αυτή τη στιγμή περιοδεύει στις ΗΠΑ για να υποστηρίξει το τελευταίο του άλμπουμ των High Flying Birds "Council Skies" - επέμεινε ότι ούτε αυτός ούτε ο αδερφός του θέλουν να πραγματοποιηθεί η επανένωση. Δήλωσε επίσης ότι αν και ο Liam συνεχίζει να λέει ότι ζητά την επανένωση των Oasis στο διαδίκτυο, αν ήθελε να το κάνει πραγματικότητα θα τον είχε ήδη καλέσει για να το οργανώσει.

«Κοίτα, θα πρέπει να με πάρει τηλέφωνο. Θα πρέπει να πάρει κάποιον να με πάρει τηλέφωνο, γιατί το κάνει τα τελευταία 10 χρόνια περίπου, δεν το θέλει πραγματικά», είπε.

«Ξέρει ότι κανένας από εμάς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτό. Ξέρω ότι δεν το θέλει. Είμαι πολύ άνετος με αυτό που κάνω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά συνεχίζει να το κάνει και λέω, «Εντάξει, άνθρωπε μου, τότε τηλεφώνησέ μας».

Έχει πει σε παιδιά, «Συμβαίνει. Συμβαίνει τώρα. Έρχεται. Σίγουρα συμβαίνει.» Μπλα μπλα μπλα… Τον προκαλώ!», πρόσθεσε. Πάρε με τηλέφωνο. Και δεν θα μου τηλεφωνήσεις, γιατί αν με καλέσεις και σου πω, «Όντως είναι καλή ιδέα». Θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό.»

Τώρα, μετά τα σχόλια του Noel, ο Liam μπήκε στο Twitter για να επικρίνει τον αδερφό του και να υπονοήσει ότι ο μουσικός δεν «φαίνεται ο εαυτός του».

«Άκου Noel, ξέρω ότι βλέπεις τα tweets μου και ανησυχώ πραγματικά για σένα. Πάρε με ένα τηλέφωνο, δεν φαίνεσαι ο εαυτός σου. Έλα, αδερφέ, ξεκόλλα.. », έγραψε μιλώντας απευθείας στον αδερφό του και πρώην συμπαίκτη του συγκροτήματος.

Έστειλε επίσης μια νέα ενημέρωση, συζητώντας τα σχόλια με τους θαυμαστές. «Ο αδερφός μου ήταν στις ΗΠΑ 2 μέρες και έχει μετατραπεί στον RIC FLAIR», είπε, συγκρίνοντάς τον με τον διάσημο Αμερικανό παλαιστή.

Σε άλλες ειδήσεις των Oasis, μια παρόμοια κατάσταση συνέβη τον περασμένο μήνα, όταν ο Liam απάντησε στα πρόσφατα σχόλια του αδελφού του, κατηγορώντας τον ότι ήταν υπερβολικά «δειλός» για να οργανώσει μια επανένωση Oasis.

«Λέει ψέματα και ΜΙΣΕΙ τους θαυμαστές των Oasis [αλλά] δεν τον πειράζει να αγοράζουν τους δίσκους του», έγραψε σε μια σειρά ενημερώσεων.

Ενώ οι συζητήσεις για μια επανένωση του Oasis κυκλοφορούν όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ως επί το πλείστον, τα αδέρφια έχουν αλλάξει πολλές φορές την στάση τους στην ιδέα.

Αρχικά, σε μια συνέντευξή του στο NME, ο Liam ισχυρίστηκε ότι μια επανένωση των Oasis «θα γίνει πολύ σύντομα». Επιπλέον, τον Ιανουάριο, ο Noel τράβηξε επίσης την προσοχή των θαυμαστών όταν ισχυρίστηκε ότι «δεν θα έλεγε ποτέ ποτέ» στην ιδέα.

Αργότερα, ωστόσο, το ενδιαφέρον τους για την ιδέα εξαφανίστηκε - ιδιαίτερα αφού ο Liam κατηγόρησε τον αδερφό του ότι έκανε «πολλή ζημιά στους Oasis ως συγκρότημα».

Ενώ η αβεβαιότητα περιβάλλει ακόμα την πιθανή επανένωση των Oasis, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν μια έκδοση για την 30η επέτειο του ντεμπούτου άλμπουμ τους το επόμενο έτος, με ακυκλοφόρητο υλικό που ηχογραφήθηκε εκείνη την εποχή.

Αλλού, ο Liam ανακοίνωσε επίσης ότι είχε σχέδια να παίξει πλήρως το "Definitely Maybe" για να γιορτάσει το γεγονός - αν και σχεδιάζει να μεταφέρει την παράσταση σε μερικούς "biblical" χώρους.

Μιλώντας με το NME πριν από το τελευταίο του σόλο άλμπουμ, «Council Skies», ο Noel σκέφτηκε επίσης πώς ήταν να βρίσκεσαι σε tour ταυτόχρονα με άλλα είδωλα της Brit-pop, Blur και Pulp — που αυτή τη στιγμή ξεκινούν περιοδείες επανένωσης.

«Δεν το ήξερα, αλλά καλή τύχη σε αυτούς! Οι Blur δεν χώρισαν ποτέ, έτσι; Οι Pulp δεν χώρισαν ποτέ, απλώς πήγαν και έκαναν άλλα πράγματα, που είναι ο τρόπος που το κάνουν οι ενήλικες», είπε, εξηγώντας αργότερα πώς οι Oasis διαφέρουν από τους συνομηλίκους τους. «Δυστυχώς η μπάντα μου ήταν πολύ μακριά από την ενηλικίωση. Ήταν λίγο περισσότερο τρακάρισμα παρά χωρισμός».

Συζήτησε επίσης τη δυνατότητα να co-headliner στη περιοδεία με αυτά τα συγκροτήματα της δεκαετίας του '90, ιδιαίτερα με τον αδερφό του. «Αναπόφευκτα, θα συμβεί», άφησε να εννοηθεί, «Ποτέ δεν υπήρξε μια σοβαρή πρόταση για τους «The Big O» [Oasis] να ξανασυναντηθούν, αλλά πάτε να τους στηρίξετε».

Πληροφορίες από το NME