ΝΕΑ

To BBC θα γιορτάσει την πορεία του George Michael!

Για τον εορτασμό της 40ης επετείου από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ των Wham!, "Fantastic", στις 9 Ιουλίου 1983 και τα 60α γενέθλια του George Michael που πλησιάζουν, το BBC Two, το Radio 2 και το BBC Sounds θα γιορτάσουν την πορεία του τραγουδιστή σε μια σειρά από special εκπομπές.

Το Radio 2 γιορτάζει τον George Michael και τους Wham!, μια συλλογή που θα είναι ζωντανή στο BBC Sounds από το Σάββατο 10 Ιουνίου και περιλαμβάνει προγράμματα όπως:

Ο George Michael στο BBC, με μια μοναδική συλλογή συνεντεύξεων από τα αρχεία του BBC που εξερευνούν τον George στους Wham! και πώς έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

Θα μπορέσουμε να ακούσουμε τη συναυλία του στο BBC Radio Theatre από το 1996, "An Audience with George Michael", που περιλαμβάνει ένα setlist με τα Everything She Wants, Fastlove, You Have Been Loved, Father Figure και Freedom. Η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη για 30 ημέρες μετά τη μετάδοση.

george michael

Στο ραδιόφωνο θα ακουστεί το "Your Ultimate George Michael Top 30", μια αντίστροφη μέτρηση των τραγουδιών του George Michael για το Top 30 των ακροατών.

Στο "Wham! The Fans Story: 40 χρόνια Wham!" θα δούμε πολλά αστέρια να μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τους Wham!: Claire Richards of Steps, Mark Feehily of Westlife, Holly Johnson, Lindsay Armaou και Sinéad O'Carroll των B*Witched, Denise Pearson of Five Star, Nik Kershaw, Matt Goss, Kim Wilde, Tiffany, Louise, Nicola Roberts των Girls Aloud, ο Joe McElderry και η Emma Willis, καθώς και οι Rylan, Michael Ball και Gary Davies του Radio 2.

Στο Wham! The Music That Made Us, ο Andrew Ridgeley θα κάνει αναδρομές στα παιδικά είδωλα του Michael και πως τον βοήθησαν να πλάσει την προσωπικότητα του.

george michael

Οι θεατές μπορούν επίσης να απολαύσουν το "George Michael – Live at Earl’s Court", ένα βίντεο που γυρίστηκε στις δύο τελευταίες συναυλίες του στο Earls Court του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Αυγούστου 2008, μπροστά σε 40.000 θεατές.