ΝΕΑ

Johnny Depp: Οριστικό «όχι» στη Disney και τους «Πειρατές»

Μετά την νίκη του στην περιβόητη δίκη, η επιστροφή του Johnny Depp στην υποκριτική και τη μουσική ήταν αναμενόμενη. Αυτή τη φορά, ο διάσημος ηθοποιός πήρε μια απόφαση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Λίγους μήνες αφού ξαναφόρεσε την στολή του Jack Sparrow για καλό σκοπό, ο Johnny Depp, όπως μεταδίδει η Daily Mail δεν πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο του αγαπημένου μας πειρατή. Ο λόγος της απόφασης μας πάει πίσω στις ημέρες της δίκης που η Disney δεν πήρε θέση και δεν υποστήριξε τον ηθοποιό με τις κατηγορίες της Amber Heard να βάζουν σε κίνδυνο όλη του την καριέρα.

Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα οι φήμες με τη επιστροφή του Depp στους "Πειρατές της Καραϊβικής" όλο και αυξάνονταν με τα ποσά να φτάνουν μέχρι και τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά τις ίδιες πηγές όμως, εκείνος έλεγε στους συνεργάτες του πως «δεν τον ενδιαφέρει να συνεργαστεί ξανά με τη Disney. Τον παράτησαν παρά το ότι η Amber έλεγε ένα σωρό ψέματα».

«Έχει αποφασίσει πως ό,τι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στα στούντιό τους και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία» γράφει το ίδιο δημοσίευμα.

«Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Hollywood. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά» προσθέτουν οι πηγές.