ΝΕΑ

Tom Holland: Κάνει διάλειμμα από την υποκριτική – Τι προκάλεσε την απόφασή του

Ο Tom Holland πήρε μια απόφαση που είχαμε ακούσει αλλά δεν περιμέναμε να συμβεί τόσο σύντομα. Ο διάσημος ηθοποιός που βρίσκεται ανάμεσα στους A-List ηθοποιούς, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για ένα χρόνο και να εστιάσει στην ψυχική του υγεία.

Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι ο ρόλος του στην νέα σειρά του AppleTV “The Crowded Room“, τον οποίο χαρακτήρισε δύσκολο. Το ψυχολογικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα με΄σα στην εβδομάδα, με τον ηθοποιό να δηλώνει περήφανος για το αποτέλεσμα.

Σε συνέντευξή του στο ExtraTV, ο Tom δήλωσε ότι μετά τη δουλειά του στο The Crowded Room “τώρα παίρνω έναν χρόνο άδεια και αυτό είναι αποτέλεσμα του πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σειρά”.

Και πρόσθεσε: “Είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα εξελιχθεί και νιώθω ότι η σκληρή δουλειά μας δεν πήγε χαμένη.”

‘Ήταν σίγουρα μια δύσκολη στιγμή”, είπε ο σταρ για τα γυρίσματα. “Ξέρετε, εξερευνούσαμε ορισμένα συναισθήματα που σίγουρα δεν είχα ξαναζήσει ποτέ στο παρελθόν, και μετά, συν τοις άλλοις, το να είσαι παραγωγός, να αντιμετωπίζεις τα καθημερινά προβλήματα που συνοδεύουν κάθε κινηματογραφικό πλατό, απλά πρόσθεσε αυτό το επιπλέον επίπεδο πίεσης.”