ΝΕΑ

Η Manchester City τραγουδά το «Your Song» στον Elton John στο αεροδρόμιο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Ο Sir Elton John άκουσε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του με το που έφτασε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ το Σαββατοκύριακο (4 Ιουνίου), όταν παίκτες και προσωπικό από τη Manchester City συνάντησαν τον τραγουδιστή μετά τη νίκη τους στον τελικό του FA Cup.

Η ομάδα τραγούδησε το ρεφρέν του John «Your Song» ενώ φωτογραφήθηκε μαζί του, αλλάζοντας τους στίχους σε: «Και μπορείτε να πείτε σε όλους / Έχουμε κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας». Ο Τζον έπαιζε στο Manchester νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα, παίζοντας τρεις νύχτες στο AO Arena της πόλης - ένα από τα οποία παρακολούθησε ο προπονητής της Man City, Pep Guardiola.

Ο Τζον μοιράστηκε μια φωτογραφία με την ομάδα στο Instagram του, με τον μουσικό να χαμογελά και να κρατά το Κύπελλο Αγγλίας. «Συγχαρητήρια για ένα απίστευτο διπλό», έγραψε. «Σταυρωμένα δάχτυλα για το τριπλό». Στο ποδόσφαιρο, ένα treble επιτυγχάνεται όταν μια ομάδα κατακτά τρία τρόπαια σε μια μόνο σεζόν. Η Manchester City κέρδισε επίσης το τρόπαιο της Premier League πριν από τη νίκη της στο Κύπελλο Αγγλίας και θα αντιμετωπίσει την Inter στον τελικό του Champions League.

Η περιοδεία του John «Farewell Yellow Brick Road» συνεχίζεται με μια κορυφαία εμφάνιση στο Glastonbury στο τέλος του μήνα. Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι «τρόμαξε λίγο» με το φεστιβάλ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC London, αλλά σημειώνει επίσης ότι η εμφάνιση στο Worthy Farm θα είναι «ο πιο υπέροχος τρόπος για να υπογράψεις στην Αγγλία».

Ο John σημείωσε επίσης ότι το set-list για το σόου του Glastonbury θα είναι «πολύ διαφορετικό» από το τυπικό σετ που έπαιζε κάθε βράδυ της αποχαιρετιστήριας περιοδείας. Σημείωσε επίσης ότι ειδικοί καλεσμένοι θα είναι μαζί του στο φεστιβάλ, αλλά δεν αποκάλυψε ποιοι ήταν.

Πληροφορίες από το NME