ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό νέο βίντεο των Depeche Mode για το "Wagging Tongue"

Από τον Ιάσονα Παπαδάκη

Οι Depeche Mode μοιράζονται ένα εκπληκτικό νέο βίντεο για το single τους «Wagging Tongue»

Το ασπρόμαυρο βίντεο σκηνοθέτησε ο The Sacred Egg με τη δημιουργική διεύθυνση του μακροχρόνιου συνεργάτη του συγκροτήματος Anton Corbijn.

Αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού που μπαίνει σε μια τελετουργία που μοιάζει με αίρεση με cameo από τους Martin Gore και Dave Gahan των Depeche Mode.

Το «Wagging Tongue» προέρχεται από το 15ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, «Memento Mori», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Το νέο βίντεο ακολουθεί το συγκρότημα που μοιράζεται οκτώ remix του single του «Memento Mori» με όνομα «Ghosts Again» νωρίτερα αυτό το μήνα.

Εν τω μεταξύ, οι Depeche Mode ανακοίνωσαν πρόσφατα τα acts που θα συμμετάσχουν ως υποστήριξη στην επερχόμενη περιοδεία τους «Memento Mori».

Το εμβληματικό δίδυμο ανακοίνωσε ότι οι Cold Cave και Young Fathers είναι μεταξύ των ονομάτων που θα τους ακολουθήσουν στις 34 επερχόμενες εμφανίσεις τους. Άλλοι πρόσφατα ανακοινωθέντες καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτούς είναι το συγκρότημα Hope με έδρα το Βερολίνο, η πρώην τραγουδίστρια των Savages που έγινε σόλο σταρ Jehnny Beth και το βρετανικό trip-hop συγκρότημα Haelos.

Μιλώντας πρόσφατα στο NME, ο Gore μίλησε για την εκτίμησή του για το σκωτσέζικο τρίο Young Fathers, ένα από τα act που θα συμμετάσχουν μαζί τους στην περιοδεία.

«Ακούω πολλά πράγματα για remix και να υποστηρίζω καλλιτέχνες τελευταία», είπε ο Gahan. «Ένα συγκρότημα που νόμιζα ότι ήταν πολύ μοναδικό ήταν οι Young Fathers. Άκουγα τα άλμπουμ τους και παρακολουθούσα ζωντανές εμφανίσεις και είναι απλά τόσο διαφορετικά από όλα τα άλλα».

Πληροφορίες από το NME