ΝΕΑ

Ετοιμαστείτε για καλοπέραση, καλοκαιρινούς έρωτες και λεφτά!

Προβλέψεις από 5/6 έως και 11/6

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Ξεκινάει μία εβδομάδα που θα έχουμε την είσοδο την Αφροδίτης στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, κάτι που θα επηρεάσει σε πρώτο βαθμό τα σταθερά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και σε δεύτερο βαθμό και με θετικό τρόπο τους Κριούς και Τοξότες. Θα κάτσει στη συγκεκριμένη θέση έως τις 8/10 και θα αναδρομήσει μέσα στο καλοκαίρι για έναν μήνα περίπου. Αυτό που θα μας φέρει, γενικά, είναι την ανάγκη να ζήσουμε λίγο παραπάνω με πολυτέλεια, διασκέδαση και χαρά, το κάθε ζώδιο φυσικά θα το επηρεάσει και σε διαφορετικό τομέα. Επίσης θα σας δώσω τιπς για το σε ποιους χώρους θα πρέπει να κινηθείτε για να βρείτε τον επόμενό σας έρωτα. Το άλλο αστρολογικό που έχουμε είναι η είσοδος του Ερμή στη θέση του, δηλαδή στους Διδύμους, κάτι που θα επηρεάσει τα μεταβλητά Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς και σε δεύτερο βαθμό του αέρα Ζυγούς και Υδροχόους. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι θα φέρουν στο κάθε ζώδιο και ωροσκόπο, μη ξεχνώντας τον ωροσκόπο, γιατί τι έχουμε μάθει πλέον, ότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας!

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, τολμώ να πω ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα ζήσετε την πιο έντονη περίοδο της χρονιάς στο ερωτικό κομμάτι. Η Άφρο, που είναι υπεύθυνη για την κοινωνικότητα, για την αγάπη, για τη γοητεία, για τη χάρη που εκπέμπουμε ως άνθρωποι, μπαίνει στον τομέα της απόλυτης χαράς και ερωτισμού για εσάς. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε πρακτικά, λοιπόν, τους επόμενους 4 μήνες, είναι να νιώθετε φουλ ερωτευμένοι, χαρούμενοι, αισιόδοξοι και το ερωτικό παιχνίδι δε θα έχει σταματημό. Μπορεί ας πούμε, να γνωρίσετε ένα άτομο και πάτε σε ένα Resort πολυτελείας, μπορεί να σας πάρει να πάτε μία ρομαντική κρουαζιέρα, μπορεί να σας βγάζει συνεχώς για φαγητό ή για ποτό. Γενικότερα, Κριάρια μου, για τους επόμενους 4 μήνες μην ακούσω γκρίνια για το ερωτικό σας κομμάτι γιατί θα βγω από το καβούκι μου… και θα ξαναμπώ, ως εκεί, δεν είμαι για τσαμπουκάδες εγώ! Επειδή όλα αυτά που είπα προϋποθέτουν ότι είστε αδέσμευτοι, να σας πω και πώς θα περάσετε τους επόμενους 4 μήνες εσείς που έχετε παιδιά. Η πλήρης αφοσίωσή σας θα είναι προς εκείνα, πρόκειται να περάσετε πάρα πολύ χρόνο μαζί τους και φυσικά θα είναι μόνο για καλό, καθώς θα αισθανθείτε και οι ίδιοι πάλι παιδιά. Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί σε άλλη κατηγορία Κριών, είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας ευχαριστούν, όπως είναι τα χόμπι σας. Για να κλείσω με τα θέματα της Αφροδίτης, να σας ενημερώσω ότι σε όλα αυτά που είπα για τα ερωτικά, θα εμπλακεί ο χώρος των φίλων σας, δηλαδή υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παίζετε ερωτικά με κάποιον άνθρωπο είτε από τον φιλικό σας κύκλο, είτε από κάποια κοινωνική ομάδα. Πάμε τώρα να σας πω και δυο λόγια για τον Ερμή και από αυτά που πρόκειται να σας φέρει από την καινούργια του θέση, μόνο καλά μπορώ να τα πω! Θα γίνετε πιο ομιλητικοί, το μυαλό σας θα παίρνει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στροφές, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα ατακαδόρους. Επίσης θα σας φέρει τη διάθεση για περισσότερες καθημερινές μετακινήσεις, την επιθυμία να επικοινωνήσετε περισσότερο με τα αδέλφια και τα ξαδέλφια σας, γενικότερα με τους ανθρώπους της γειτονιάς.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: το οτιδήποτε σας προσφέρει χαρά, το χόμπι σας και χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας, λούνα παρκ, καζίνο, από τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, σας ξεκινάω με την Αφροδίτη που η είσοδός της στον Λέοντα και η παραμονή της για τους επόμενους 4 μήνες στην ίδια θέση, θα σας φέρει αρμονία στις σχέσεις που έχετε με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν είχατε δηλαδή τίποτα αψιμαχίες, με γονείς κατά κύριο λόγο, τώρα όλα αυτά θα πάνε πέρα και θα μπει η αγάπη μεταξύ σας, γενικότερα θα έχετε ένα πολύ πιο ευχάριστο κλίμα μέσα στο σπίτι σας. Κρατήστε ως γενικότερο συμπέρασμα πως το οτιδήποτε θέλετε να κάνετε που αφορά σπίτι ως οίκημα, αλλά και την οικογένεια ως θεσμό, θα σας πάει πρίμα. Εξαιρείται ο μήνας Αύγουστος λόγω της αναδρομής της Αφροδίτης, αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα θα σας πω τι δεν πρέπει να κάνετε. Επειδή η λεγάμενη με το που μπει στο συγκεκριμένο ζώδιο θα κάνει ένα ραντεβού με τον Πλούτωνα, ο οποίος για σας βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και κοινωνικής εικόνας, να περιμένετε ότι κάποια προβλήματα που θα έχουν τις ρίζες τους στο οικογενειακό περιβάλλον θα παίξουν ρόλο στην καριέρα σας. Ο μόνος τρόπος που θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε είναι η υπομονή (κάτι που φημίζεστε για αυτό) και η σύνεση (για την οποία επίσης φημίζεστε) - απλώς σας το λέω για να μην μου στεναχωρηθείτε, αν δείτε ότι κάτι πάει να δημιουργήσει πρόβλημα, θα λυθεί, μην αγχώνεστε. Ο Ερμής τώρα, επιτέλους φεύγει από το ζώδιό σας, θα πάει να εγκατασταθεί στα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι όσο κάτσει εκεί πέρα θα έχετε περισσότερες συναλλαγές με εμπόρους, με τραπεζικούς υπαλλήλους, γενικότερα θα ασχοληθείτε με χρηματικές υποθέσεις. Τώρα που σας τα έγραψα όλα αυτά έτσι όπως τα βλέπω, νομίζω ότι θα ανακαινίσετε το σπίτι σας, για αυτό και θα ασχολείστε με τα οικονομικά, για αυτό και θα τρέχετε στις τράπεζες. Ωραία πράγματα παιδιά, άντε, με το καλό και μόλις θα τελειώσετε καλέστε με για ποτό. Να θυμάστε ότι όπου συμμετέχει ο Πλούτωνας, αυτό που ζητάει είναι ριζική εκκαθάριση, κρατήστε λοιπόν και το ότι για όλα αυτά που προείπα, κάτι θα πρέπει να αλλάξει ριζικά.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: το οικογενειακό περιβάλλον ή θα σας έρθει στην πόρτα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, ίσως να είναι και ο πιο ευχάριστος μήνας για εσάς, καθώς ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για την προσωπικότητά σας, ο Ερμής δηλαδή, έρχεται επιτέλους στη θέση του. Πού; Μα στο ζώδιό σας, φυσικά! Αυτό, πρώτα από όλα, θα σας δώσει ένα πολύ δυνατό και ανθεκτικό νευρικό σύστημα, ο νους σας θα είναι σε τρομερή υπερδιέγερση, θα αραδιάζετε δηλαδή ιδέες, κάθε τρεις και λίγο ( ε ρε τι έχουμε να περάσουμε). Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρετε για λίγο τον ρόλο της Άννας Παναγιωτοπούλου στο έκτο πάτωμα, αυτόν δηλαδή της κουτσομπόλας, διότι παιδιά, τι να κάνουμε, έτσι είναι η φύση σας. Συνεχίζω με καλά νέα και θα σας πω ότι αν θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση προς το εξωτερικό, να ανοιχτείτε δηλαδή προς τα εκεί επαγγελματικά, αν θέλετε απλώς να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, αν θέλετε να μάθετε μία ξένη γλώσσα (τι ξενομανία με έπιασε ρε παιδιά), αν θέλετε να εμπλουτίσετε τον πνευματικό σας κόσμο, αν θέλετε απλώς να φιλοσοφήσετε ή να μιλάτε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο (με τόσα αν που είπα διαβάστε και το “ ΑΝ” του Κίπλινγκ), μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, απλώς να θυμάστε ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα των βαθύτερων αντιλήψεών σας. Αν δε σας αρέσει ας πούμε η Κίνα και δε σας ελκύει ο πολιτισμός της, θα πρέπει να το αλλάξετε αυτό ριζικά, θα σας αρέσει πλέον, τέλος. Πάμε τώρα και στην Αφροδίτη που για εσάς θα κάνει την είσοδό της στον τομέα της επικοινωνίας, των αδελφών, της γειτονιάς, των μικρών και σύντομων μετακινήσεων. Σε αυτούς τους τομείς λοιπόν, μπορείτε να περιμένετε αρμονία, αγάπη, ευτυχία και γενικότερα όλα να κυλήσουν υπέροχα. Επειδή είναι και λίγο ερωτιάρα η Αφροδίτη, δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα ότι για τους επόμενους 4 μήνες το πιο πιθανό είναι να φλερτάρετε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε, καλά θα πάει κι αυτό! Σημειώστε πως αν έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες που θέλετε να τις εκφράσετε για να τις κάνετε κάτι επαγγελματικό, αυτήν την εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να τις πραγματοποιήσετε.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: τον καθημερινό σας περίγυρο, τη γειτονιά, τα social media, το τρένο, το μετρό, το τραμ, το λεωφορείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, επιτέλους τα νέα που μας φέρνω έχουν να κάνουν με τα οικονομικά μας! Παιδιά, τελείωσε η περίοδος που ήμασταν πανί με πανί, επιτέλους δηλαδή, γιατί άλλο ψωμί, τυρί και ελιά δεν άντεχα! Η νέα θέση της Αφροδίτης θα μας φέρει εύνοια και τύχη στο πορτοφόλι μας. Είναι μία περίοδος που μπορούμε να κάνουμε αίτημα για να πάρουμε οποιοδήποτε επίδομα δίνει το κράτος. Πηγαίνετε σε ένα Κ.Ε.Π., πηγαίνετε στο κέντρο δήμου ή κοινότητας που ανήκετε, ρωτήστε τι δικαιούστε και πάρτε τους τα σώβρακα, συγγνώμη τα λεφτά εννοούσα. Κάντε τη φορολογική σας δήλωση και έχετε μεγάλες πιθανότητες να πάρετε επιστροφή, αν έχετε γάτα λογιστή. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να θυμάστε ότι μαζί με τα φουσκωμένα έσοδα, θα έρθουν πακέτο και τα έξοδα, γιατί δεν έχουμε καμμία αυτοσυγκράτηση στα ψώνια. Καβουράκια μου, 4 μήνες θα κάτσει η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, προσέξτε πώς θα τη διαχειριστείτε, μόνο αυτό σας λέω! Ένα άλλο κομμάτι τώρα που θέλω να σας πω, πάλι που έχει να κάνει με το οικονομικό, είναι ότι το τέλος κάθε μήνα δεν είναι στις 10, αλλά στις 30 ή 31 ανάλογα, έτσι για να το θυμάστε το λέω. Φημιζόμαστε ότι έχουμε καβούρια στις τσέπες μας, αρχετυπικά, γιατί τυπικά δεεεν, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Αφού μας έφτιαξα τη διάθεση με όλα αυτά, να μας πω ότι ο Ερμής που μπαίνει στους Διδύμους, αυτά που πρόκειται να μας φέρει είναι μυστικά και ντοκουμέντα τα οποία δεν πρόκειται να τα μάθουμε με τίποτα. Θα αρχίσουν να υπάρχουν συζητήσεις είτε από μέρους μας είτε από άλλους που θα έχουν το χαρακτηριστικό του κρυφού και ανομολόγητου. Θέλετε, ας πούμε, να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική συνεργασία; Δε θα την ανακοινώσετε σε κανέναν και πουθενά, κρατήστε το για τον εαυτό σας μέχρι να είναι η κατάλληλη στιγμή. Επίσης να θυμάστε ότι και οι άλλοι θα έχουν μυστικά από εμάς, αυτό δε μου αρέσει που το λέω τώρα, αλλά τι να κάνουμε, θα το δεχτώ γιατί έτσι είναι τα πράγματα, όχουυ. Στην τελική, να σας πω κάτι, όταν μπει στο ζώδιό μας θα τα μάθουμε όλα. Μπουα χα χα (υποχθόνιο και πονηρό γέλιο ήταν αυτό)!!!

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: την τράπεζα, την εφορία ή κάπου που θα έχετε οικονομικές συναλλαγές.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, είστε το πιο τυχερό ζώδιο για τους επόμενους 4 μήνες ξεκάθαρα! Η Αφροδίτη που είναι υπεύθυνη για την ομορφιά, τη χάρη, την καλαισθησία, τα χρήματα, την αρμονία και όλα τα καλά της οικουμένης, έρχεται και κατσικώνεται πάνω σας. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι θα έχετε ένα από τα πιο ωραία καλοκαίρια της ζωής σας. Θα λαμποκομπάτε από πάνω μέχρι κάτω, από όπου και αν περάσετε θα λένε για εσάς και δε θα σας σκιάζει φοβέρα καμμιά. Υπάρχει περίπτωση με όλα αυτά να μου ερωτευτείτε, για να το πω πιο σωστά, οι άλλοι θα σας ερωτευτούν και εσείς θα είστε στην προνομιακή θέση του θηρευτή. Τέλος Ιουλίου, και για όλο τον Αύγουστο που θα είναι ανάδρομη η λεγάμενη, καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι σε όποια γνωριμία σας έρθει. Επειδή θα είστε στα καλύτερά σας, να ξέρετε ότι θα έχετε και τα ψυχικά αποθέματα ώστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αναποδιά σας προκύψει. Θα δείτε τι σημαίνει να έχετε προβλήματα, αλλά με άψογη ψυχολογία. Για τα πιο φιλόδοξα Λιοντάρια, να πω ότι οι επόμενοι μήνες είναι οι ιδανικότεροι για να προωθήσετε την καριέρα και τον ίδιο σας τον εαυτό, διότι οι πλανήτες ευνοούν ώστε να αποκτήσετε περισσότερη φήμη. Πέραν όλων αυτών, θα σας πω και κάτι άλλο, εμπιστευτικά. Επειδή η Αφροδιτούλα θα συναντηθεί για λίγο με τον Πλούτωνα, θα επηρεαστείτε και εσείς, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε εις βάθος το κομμάτι σχέσεις και συνεργασίες. Θα πρέπει να αλλάξετε ριζικά τις υπάρχουσες ιδέες σας για αυτά τα θέματα. Αυτό θα συμβεί θέλετε, δε θέλετε, διότι αλλιώς δε θα βάλετε μυαλό. Αν ας πούμε μπλέκατε συνεχώς με ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι, μήπως δε φταίνε εκείνοι, αλλά εσείς που τους επιλέγετε, λέω εγώ τώρα. Τέλος πάντων, μη σας το χαλάω, είμαι σίγουρος ότι εσείς ξέρετε καλύτερα. Ο Ερμής, τώρα ,θα κάνει την είσοδό του στον τομέα των φίλων και ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια πιο ευχάριστη σχέση μαζί τους, και αν είχατε χαθεί με κάποιους, θα ξανασμίξετε. Γενικότερα τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν κοινωνικές ομάδες και σύλλογοι που είστε εγγεγραμμένοι ή που θα γραφτείτε.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: την ομορφιά που θα εκπέμπετε, παντού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, θα σας ξεκινήσω με τον Ερμή που είναι και υπεύθυνος για το ζώδιό σας. Για τον επόμενο μήνα θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με τον πατέρα σας, αν τον έχετε φυσικά, αλλιώς θα είναι για κάποιο αντρικό πρόσωπο που είναι εξίσου σημαντικό, ξέχασα να σας πω ότι αυτή η ενασχόληση θα έχει θετικό πρόσημο, οπότε μην ανησυχήσετε αν αρχίσει ο πατέρας τα τηλέφωνα, (εκτός αν δεν τον έχετε, τότε μπορείτε να τρομάξετε και λίγο), κάτι καλό θα θέλει να σας πει. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει αυτή η καινούργια του θέση, θα είναι αρκετές μετακινήσεις, ταξίδια δηλαδή, αλλά για λόγους δουλειάς. Τώρα αν μπορέσετε και σας βγαίνει το πρόγραμμα να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, θα σας πω μάγκες και καλά να περάσετε. Αν δεν σας γίνει τίποτα από τα προηγούμενα, τότε απλώς θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, Πατέρα και καριέρα εννοώ. Να σας πω και δυο λόγια για την Αφροδίτη, τα οποία δεν είμαι σίγουρος πώς θα τα πάρετε. Πρώτα από όλα να σας πω ότι μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, κάτι που σημαίνει ότι δε θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε την ενέργειά της και τα δώρα που σας φέρνει. Αυτό με πρακτικά λόγια σημαίνει ότι θα αρχίσετε να έχετε μυστικούς ερωτικούς συντρόφους. Ναι, ξέρω, δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα. Αυτοί οι ερωτικοί σύντροφοι που λέω, δε θα είναι νόμιμα διαθέσιμοι, δηλαδή μπορεί να μπλέξετε με κάποιον παντρεμένο ή γενικότερα κάποιον έρωτα που χαρακτηρίζεται απαγορευμένος καρπός, όπως είναι με τον καθηγητή μας, τον παπά της ενορίας, τον κολλητό μας και, ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο κάθε ένας σας, που έχει τη μορφή του λουκ-μπατ-ντοντ-τατς. Ένα άλλο που θα σας φέρει αυτή η καινούργια της θέση, είναι κρυφά οικονομικά. Μπορεί δηλαδή να σας προκύψει μία αρπαχτή ας την πούμε, κάτι που δε θα θέλετε να το φανερώσετε στην εφορία. Όλα αυτά που σας είπα, να ξέρετε ότι η διάρκειά τους θα είναι 4 ολάκερους μήνες.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: κάπου κρυφά και απαγορευμένα, στον ψυχολόγο σας, χώρους εγκλεισμού, νοσοκομείο.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, θα σας ξεκινήσω από την Αφροδίτη, αφού είναι ο πλανήτης που κάνει κουμάντο στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι επηρεάζεστε πολύ περισσότερο από τη δράση του. Με την είσοδό της στον Λέοντα, αυτό που θα σας φέρει είναι την επιθυμία να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας ή κάποια ομάδα που υπηρετείτε τους ίδιους σκοπούς. Μπορεί να είναι ποδοσφαιρική, κομματική, ιδεολογική, οι μαμάδες του φέισμπουκ, καταλαβαίνετε τώρα, δε χρειάζεται να τα πω όλα. Σε αυτούς τους τομείς, λοιπόν, θα αποκτήσετε περισσότερη φήμη, θα μαγέψετε με την παρουσία σας, είστε και όμορφοι εσείς, οπότε σίγουρα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Επειδή καλή η ομορφιά, αλλά άμα δεν έχεις και πνεύμα, τι να το κάνεις; Το σύμπαν σάς σκέφτηκε λοιπόν και είπε να σας βοηθήσει λίγο στην όλη δόξα που πρόκειται να πάρετε. Αυτό θα το κάνει με τον Ερμή, αφού είναι υπεύθυνος για θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σας μόρφωση. Ο συγκεκριμένος που λέτε, από την καινούργια του θέση, αυτή των Διδύμων, θα κάνει το μυαλό σας πιο κοφτερό, θα συζητάτε για φιλοσοφικά θέματα, μπορεί να δείξετε και ένα ενδιαφέρον για τους νόμους, αλλά και για τους νομούς. Αυτό φυσικά θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του. Άλλα πράγματα που μπορεί να σας φέρει, είναι την επιθυμία ή ακόμη και την πραγμάτωση του να πάτε να μείνετε στο εξωτερικό. Αν έχετε, δηλαδή, στο μυαλό σας κάποιο τέτοιο πλάνο ενημερώνω ότι μπορείτε να το βάλετε μπρος. Επίσης είναι ευνοϊκή θέση στο αν θέλετε να μάθετε μία ξένη γλώσσα, για σκεφτείτε και την αστρολογία, μία ξένη γλώσσα είναι και αυτή, μπορεί να θέλετε να μάθετε μία καινούργια τέχνη, μπορεί να θέλετε να εμβαθύνετε περισσότερο σε θρησκευτικά κείμενα. Όλα αυτά που λέτε, είτε θα τα θελήσετε από μόνοι σας να τα κάνετε είτε θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα υποχρεωθείτε να τα κάνετε.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: τον φιλικό σας κύκλο, ομοϊδεάτες ή κάποια κοινωνική ομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, ήμουν σε δίλημμα πώς να σας ξεκινήσω, αλλά με το που διαπίστωσα ότι ο Ερμής θα μπει στον οίκο όπου αστρολογικά βλέπουμε τα μυστικά των άλλων, τα οικονομικά τους. Γενικότερα είναι ο Οίκος που μπορείς να τον πεις και λίγο χειριστικό, ελεγκτικό, σκοτεινό, μιλάω για τον όγδοο όπου αρχετυπικά είναι ο δικός σας, γιατί είστε το όγδοο ζώδιο. Όντας λοιπόν εκεί πέρα, ο πλανήτης ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία μας, το μυαλό μας, τη νόησή μας, σημαίνει ότι σας δίνει όλα τα φόντα να γίνετε ένας νέος Σέρλοκ Χολμς, Ηρακλής Πουαρό, Ιντιάνα Τζόουνς ή ότι θέλει ο καθένας σας, καθόλου δε με νοιάζει, ώστε να μάθετε τα μυστικά των συνανθρώπων σας. Νομίζω ότι μετά από την τελευταία πρόταση δε χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο, νιώθω ότι είστε αρκετά ευχαριστημένοι. Άντε για να χαρείτε και λίγο παραπάνω, θα σας πω ότι θα σας δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθείτε ακόμα και με τα οικονομικά τους. Αυτά, τέλος παιδιά, τα καλύτερα σας είπα. Πάμε τώρα στην Αφροδίτη, που για τους επόμενους 4 μήνες πρόκειται να κάτσει στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σας, ιδίως αν έχετε ωροσκόπο Σκορπιό (ελπίζω οι ωροσκόποι να το διαβάζετε αυτό, αλλιώς εσείς θα χάσετε). Αφού θα είναι λοιπόν εκεί πέρα, αυτό που θα σας προσφέρει είναι κοινωνική φήμη. Εκτός από τους πατροπαράδοτους τρόπους που είναι η προβολή σας μέσα από την τηλεόραση, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορεί να εκφραστεί αυτό. Μπορεί, ο καθένας στον τομέα του να λάβει μία καλή προαγωγή ή μία αναγνώριση. Μπορεί δηλαδή να ανακηρυχθείτε ο καλύτερος λογιστής της χρονιάς, εγώ που είμαι αστρολόγος δε θα το μάθω αυτό, αλλά στον χώρο σας θα είστε Φρεντ Αστέρ. Επειδή η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της έκφρασης των συναισθημάτων μας, ενημερώνω ότι θα είστε πιο ευάλωτοι ώστε να δείξετε αυτό που αισθάνεστε για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί δηλαδή να είστε από τα ζευγαράκια που δείχνουν τον έρωτά τους σε δημόσιους χώρους (ασχολίαστο). Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί είναι απλώς να γνωρίσετε τον επόμενό σας έρωτα μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: τη δουλειά σας και σε κοινωνικές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, θα σας ξεκινήσω με τον Ερμή που για εσάς τον επόμενο μήνα θα κάτσει ακριβώς απέναντί σας, δηλαδή στον τομέα όπου βλέπουμε τις σημαντικές σχέσεις, αλλά και συνεργασίες της ζωής μας. Αυτό με πολύ απλά λόγια σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες, να κάνετε νέες συνεργασίες, να ανοίξετε νέους διαύλους επικοινωνίας με τ@ σύντροφό σας. Γενικότερα με αυτές τις δύο κατηγορίες ανθρώπων το επόμενο διάστημα όλα θα κυλούν υπέροχα μεταξύ σας. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε μία επιχείρηση ή να κάνετε μία επαγγελματική συνεργασία, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, κανένας μικρός πλανήτης δεν είναι ανάδρομος, οπότε αν σκέφτεστε κάτι για την καλοκαιρινή σεζόν καλό θα ήταν να το κάνετε τώρα. Επίσης είναι μία καλή εβδομάδα να μιλήσετε με τ@ σύντροφό σας, ώστε να κανονίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές για να πάνε όλα καλά, να μη βγουν τίποτα απρόοπτα και σας χαλάσει η διάθεση έτσι από το πουθενά. Πάμε όμως στο πιο σημαντικό γεγονός και αυτό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, κάτι που σας ευνοεί ιδιαίτερα, γιατί από τη θέση που βρίσκεται σας βλέπει με όψη τριγώνου, το οποίο στην αστρολογία σημαίνει εύνοια και ότι τα πράγματα μας έρχονται με εύκολο τρόπο. Θα καθίσει εκεί πέρα τους επόμενους 4 μήνες. Το θέμα είναι σε ποιον τομέα θα σας επηρεάσει, πού θα δείτε δηλαδή όλα αυτά τα καλά που λέω, ξέρετε; ‘Οχι να φανταστώ είναι η απάντηση, οπότε θα σας πω εγώ. Στα μακρινά ταξίδια, το εξωτερικό εννοώ μην μπερδεύεστε, την ανώτερη γνώση, τη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την εύρεση νοήματος της ζωής και όλα αυτά τα ωραία τα Τοξοτίσια. Σημειώστε παρακαλώ, ότι όσο βρίσκεται στον Λέοντα, εσείς θα ταξιδεύετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, εκτός από τον Αύγουστο παιδιά, που θα γυρίσει αναδρομή και εκεί μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα, αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό. Αν από την άλλη δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, τότε μπορείτε απλώς να ταξιδέψετε και είμαι σίγουρος ότι θα ερωτευτείτε στη χώρα που θα πάτε, μπορεί να σας έρθουν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα και να γνωρίσετε έναν άνθρωπο άλλης υπηκοότητας από τη δική σας εδώ στη χώρα μας, και έτσι για άλλη μία φορά θα έχω βγει σωστός.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: το εξωτερικό, δικαστήριο, εκκλησία, πανεπιστήμιο, φροντιστήριο, ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, πάμε να πούμε για την Αφροδίτη που για τους επόμενους 4 μήνες πρόκειται να σας επηρεάσει στον τομέα όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε τα χρήματα που δεν είναι δικά μας. Για άλλη μία φορά θα σας πω ότι τέτοιου είδους χρήματα είναι τ@ συντρόφου μας, είναι το δάνειο που έχουμε πάρει από την τράπεζα, είναι τα χρήματα που δίνουμε στον ασφαλιστικό μας φορέα. Όπως καταλαβαίνετε τους επόμενους μήνες θα έχετε απολαβές, ναι καλά διαβάσατε, από τους προαναφερόμενους τομείς. Είναι πάρα πολύ πιθανόν λοιπόν να είστε από τους τυχερούς που θα έχετε επιστροφή στη φορολογική σας δήλωση. Ή να είστε από τους τυχερούς, όπου τους επόμενους 4 μήνες θα σας έρχονται χρήματα, ακόμα και με τη μορφή έκπτωσης στους λογαριασμούς σας. Δεν μπορώ να σας κρύψω και την πιθανότητα να λάβετε και κάποια κληρονομιά, αλλά αυτό εγώ δεν το βάζω στα ευχάριστα γιατί ωραία ακούγεται με την πρώτη, αλλά ας αναλογιστούμε τι προηγείται για να πάρουμε εμείς μία κληρονομιά. Ένα από τα πολύ θετικά βέβαια που μπορώ να σκεφτώ είναι να σας γίνει ένα πολύ γενναίο κούρεμα στο δάνειο που έχετε πάρει για το σπίτι σας ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Αρκετά όμως με τα λεφτά και πάμε να δούμε τώρα τον Ερμή, ο οποίος για τον επόμενο μήνα περίπου θα κάνει την είσοδό του στον τομέα της καθημερινότητάς σας. Θα βγαίνετε δηλαδή κάθε πρωί από την πόρτα και θα βλέπετε έναν Ερμή μπροστά σας. Αν σας έρθει ο Ερμής του Πραξιτέλη να τον στείλετε σε μένα, έχω κάτι να του πω. Λοιπόν, σοβαρευόμαστε, αυτό που θα σας προσφέρει κατά κύριο λόγο είναι μία πιο εύκολη προσαρμοστικότητα στον χώρο της της εργασίας σας. Εδώ να υπενθυμίσω ότι άλλο η δουλειά που κάνουμε για να βγάλουμε τα προς το ζην και άλλο είναι η καριέρα μας. Εσείς θα επηρεαστείτε στο πρώτο, όπως καταλάβατε πολλή δουλειά πρόκειται να πέσει, αλλά δε σας φοβάμαι γιατί μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Αν δε σας λέει κάτι αυτό που είπα, τότε να περιμένετε ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με πιο πρακτικά πράγματα, μπορεί δηλαδή να θελήσετε να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας περισσότερο, να βρείτε έναν καινούργιο τρόπο γυμναστικής ή, το καλύτερο όλων, αν δεν έχετε κατοικίδιο τώρα να υιοθετήσετε ένα.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: έναν μυσταγωγικό και σκοτεινό χώρο, τράπεζα, λογιστήριο, χρηματιστήριο, sex shop.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, έψαχνα και εγώ να βρω ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα κάνουν σχέση τους επόμενους 4 μήνες, και βρήκα αυτούς που τη σχέση τη θέλουν από απόσταση. Είναι γνωστό ότι δεν είστε και λάτρεις της πατροπαράδοτης σχέσης, του να συγκατοικήσετε δηλαδή και να είστε το κλασικό ζευγάρι, ο Μιμίκος και η Μαίρη. Κανένα πρόβλημα, παιδιά, όλα χρειάζονται στην κοινωνία μας, απλώς εγώ οφείλω να σας πω ότι τα αστρολογικά είναι τέτοια που ευνοείστε τα μάλα ώστε το επόμενο διάστημα να ερωτευτείτε και να μου περάσετε ένα καλοκαίρι δεσμευμένοι. Αν τώρα δεν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων που ψάχνει να βρει τον επόμενο ερωτικό σύντροφο, τότε ενημερώνω ότι θα βρείτε έναν πολύ σωστό επαγγελματικό συνεργάτη. Αν είστε παντρεμένοι και είχατε προβλήματα στον γάμο σας να ξέρετε ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα για τους επόμενους 4 μήνες, θα επέλθει μία αρμονία μεταξύ σας. Το ίδιο ισχύει και αν είχατε προβλήματα με τον συνεργάτη σας, θα κάνουν πέρα για το επόμενο διάστημα, οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι. Αυτό που νομίζω ότι αξίζει να κρατήσετε από όλα αυτά που είπα, είναι ότι θα είστε ακαταμάχητοι στα μάτια του αντίθετου ή και του ίδιου φύλου και θα σας ερωτεύονται όπου κι αν πηγαίνετε. Επειδή το σύμπαν με σοφία επιοιήθηκε, ενημερώνω ότι ο Ερμής κάνει την είσοδό του εκεί που αστρολογικά ερμηνεύουμε το φλερτ και γενικότερα τα πράγματα που μας προσφέρουν χαρά. Σας τον φέρνει για να λυθεί η γλώσσα σας και έτσι να μπορέσετε να κάνετε το πατροπαράδοτο καμάκι με την ευφυΐα του λόγου σας. Επίσης, η συγκεκριμένη θέση ευνοεί στο να ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν να κάνουν με τη νοητική σας εγρήγορση. Μπορεί, δηλαδή ρε παιδάκι μου, να περάσετε ένα διάστημα λύνοντας σταυρόλεξα και σουντόκου ή μπορεί να σας έρθει η επιθυμία να λάβετε μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι που έχει να κάνει με γνώσεις. Επειδή πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω να μιλάω, κλείνω λέγοντας ότι το επόμενο διάστημα -κάνα μήνα δηλαδή- θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τα παιδιά ή με το χόμπι σας.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: θα σας βρει όπου και αν είστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, πάμε να σας πω για την Αφροδίτη που είναι και το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας, καθώς μπαίνει στον Λέοντα και πρόκειται να κάτσει εκεί τους επόμενους 4 μήνες. Αυτό που θα σας φέρει από τη νέα της θέση, είναι εύνοια και τύχη στην εργασία σας. Ανασηκώστε μανίκια, λοιπόν, διότι σας περιμένει ένα καλοκαίρι με αρκετή δουλειά. Δε θέλω να μου παραπονιέστε, διότι Αφροδίτη είναι αυτή οπότε, να δείτε ότι παρόλο που θα έχετε πάρα πολλή δουλειά θα περνάτε εξίσου υπέροχα. Για τα ελεύθερα Ψαράκια να ενημερώσω ότι το πιο πιθανόν είναι να βρουν τον καλοκαιρινό τους έρωτα μέσα από τον χώρο της εργασίας τους. Άλλοι τομείς που θα επηρεαστείτε είναι αυτός της υγείας σας, επειδή όμως είναι καλός πλανήτης η Αφροδίτη θα σας φέρει και ωραία πράγματα, θα μπορέσετε δηλαδή να ακολουθήσετε τη διατροφή σας πιο σωστά και να δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα. Αν δεν έχετε κατοικίδιο, τότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε ένα, καθώς και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει η Αφροδίτη. Αν είστε υπάλληλοι σε κάποια εταιρεία να περιμένετε ακόμα και αύξηση, χωρίς καν να τη ζητήσετε, από μόνοι τους θα σας την κάνουν, τόσο ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα! Σημειώστε επίσης, πως αν είχατε τίποτα εργασιακά προβλήματα με κάποιον συνάδελφο, τώρα με έναν μαγικό τρόπο θα εξαφανιστούν και αυτά. Πάμε και στον Ερμή, τώρα, με την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων θα σας επηρεάσει στον τομέα σπίτι και οικογένεια. Ενημερώνω λοιπόν ότι τον επόμενο μήνα η επικοινωνία με τα προαναφερόμενα άτομα θα είναι πολύ πιο εύκολη, θα λέτε κάτι και θα γίνεται με τη μία, γενικότερα δε θα έχετε προβλήματα στην οικογένειά σας. Επειδή όμως αφορά και στο σπίτι σας ως οίκημα, να ξέρετε πως αν είχατε τίποτα γραφειοκρατικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κάποια ακίνητο ή την πατρογονική σας περιουσία, να ξέρετε ότι και εκεί θα μπορέσετε να βρείτε πολύ πιο εύκολα λύσεις. Για να γίνουν όμως όλα αυτά που είπα, να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε πολύωρες συζητήσεις.

TIP: Ο έρωτας θα σας έρθει μέσα από: την εργασία σας, κτηνιατρείο, γυμναστήριο, διαιτολόγο, όταν βγάζετε τον σκύλο βόλτα.

Αυτά από μένα και για αυτήν την εβδομάδα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη!