ΝΕΑ

Ryan Gosling: «Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου πατέρα, μέχρι που η Εύα Μέντες μου είπε ότι είναι έγκυος»

Ο Ryan Gosling βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, λόγω της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της «Barbie», και μιλάει για το πώς βιώνει την πατρότητα αλλά και τι ήταν εκείνο που τον έπεισε να πει το μεγάλο «ναι» στον Ken.

Όπως είπε, δεν ήταν σίγουρος ότι ήθελε να ενσαρκώσει τον ρόλο του συντρόφου της Barbie, ένιωθε πως δεν του ταιριάζει, μια άποψη που δεν κράτησε για πολύ.

«Η δουλειά του Ken είναι η παραλία. Εδώ και 60 χρόνια η δουλειά του είναι αυτή. Και τι είναι αυτό στην πραγματικότητα; Κανείς δεν γνωρίζει τι σημαίνει. Νομίζω ότι ο Ken είναι ταυτόχρονα ο πιο αστείος και ο πιο θλιβερός από όλους. Είναι η συνέχεια της Barbie, είναι συνέχεια δίπλα της».

Στη συνέχεια, φυσικά, αποκάλυψε πως οι κόρες του ήταν εκείνες που τον έβαλαν σε σκέψεις και αποφάσισε τελικά ότι θέλει να κάνει την ιστορία του Ken γνωστή.

«Μια μέρα είδα τις κόρες μου να παίζουν με τη Barbie και τον Ken και παρόλο που ασχολούνταν με την κούκλα, ο Ken ήταν πεταμένος μπρούμυτα στη λάσπη, σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Τότε είπα "οκ, η ιστορία αυτού του άνδρα πρέπει να ειπωθεί"», εξήγησε.

Στην συνέχεια, ο Gosling είπε πως ο Ken του θυμίζει έντονα τον εαυτό του, στα νιάτα του, στην προσπάθεια να φτάσει στην κορυφή του Hollywood.

«Υπάρχει κάτι σε αυτόν τον Κεν που πραγματικά, νομίζω, σχετίζεται με αυτήν την εκδοχή του εαυτού μου. Όπως ακριβώς, ο τύπος που φορούσε παντελόνι Hammer και χόρευε στο εμπορικό κέντρο και μύριζε Drakkar Noir και Aqua Net-ing bangs. Χρωστάω πολλά σε αυτό το παιδί. Νιώθω ότι γρήγορα αποστασιοποιήθηκα από αυτόν, όταν άρχισα να κάνω πιο σοβαρές ταινίες. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι, για παράδειγμα, αυτός είναι ο λόγος που έχω ό,τι έχω», είπε.

Φυσικά, ο Gosling δεν παρέλειψε και τη σύζυγο του, Eva Mendes, εξηγώντας πως δεν γνώριζε ότι ήθελε να κάνει παιδιά, μέχρι που τη γνώρισε.

«Θέλω να περνάω μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου ως γονιό, μέχρι που η Εύα μου είπε ότι είναι έγκυος. Αλλά ξέρεις, δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω στη ζωή μου πριν από όλα αυτά. Χαίρομαι που δεν είχα εγώ τον έλεγχο της μοίρας τότε, γιατί τελικά, είναι όλα πολύ καλύτερα από αυτά που είχα ονειρευτεί ποτέ για τον εαυτό μου», κατέληξε.